Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Naigewron

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  2 109
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  61

Naigewron vant dagen sist September 19

Naigewron hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 660 Excellent

2 følgere

Om Naigewron

 • Rang
  Allrounder - Like dårlig til alt

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.instagram.com/eskilseter

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Os, Hordaland

Nylige profilbesøk

3 044 profilvisninger
 1. Deter ikke noe fast antall; det kommer helt an på pedalene. Av og til får du dårligere lyd av én pedal, andre ganger kan du plassere tjue etter hverandre uten å merke noe lydmessig tap. Noen pedaler er bufret, andre er true bypass. Buffer kommer også i et utall "kvaliteter". Noen digitale pedaler konverterer signaley ditt til digitalsignal og tilbake til analog, selv om pedalen er av. True bypass er kanskje "best" på papiret, men ikke nødvendigvis i praksis, fordi du får signaltap når signalet ditt må passere for langt uten forsterkning (f.eks. et buffer). Det tryggeste vil
 2. Er langt ifra alle trådløse systemer som er digitale
 3. Der ser det ut som det kan stå noe ja, når du sier det. Skal prøve å huske å notere det ned neste gang plekterbrettet skal av (når nye pickuper skal inn).
 4. Var ingenting stemplet i halslomma på min. Det var en dato på enden av halsen; det var det eneste jeg fant.
 5. Jeg tror jeg foretrekker det litt smalere designet på Duesenbergen, men det er jo smak og behag. Mulig jeg ombestemmer meg i morgen. Føler at Duesenbergen ser bedre ut i kombinasjon med ashtray-bro, mens Bigsby ser bedre ut med disse broene:
 6. Mye er jo smak og behag, selvsagt, men det er et par punkter jeg i alle fall liker bedre enn Bigsby: - Strenging er mye lettere fordi man strenger gjennom en blokk som er festet til akslingen, og slipper styret med å hekte strengene innpå bittesmå pinner. Jeg vet det finnes lignende løsninger til Bigsby, men synes ikke de ser spesielt pene ut. - Armen er justerbar i lengde og vinkel. Veldig praktisk - Synes hele systemet er mer touch-sensitivt enn Bigsby, og med mindre slark. Dette er jo i bunn og grunn en Bigsby som en tysk ingeniør/industridesigner har gått gjennom og forbedre
 7. Da ble det litt tid til bygging. Jeg har ikke fått pickupene enda, men tenkte jeg kunne bare mekke inn resten mens jeg venter. Dagens deler: - Fender Standard Replacement Neck (MiM, Pau Ferro gripebrett, satin finish) - Fender American Standard tuners (staggered, non-locking) - Valnøtt plekterbrett - eBay no-name bridge designet for bruk med Bigsby - Gotoh InTune sadler - Duesenberg Diamond Deluxe Tremolo (short version) - (Ikke på bildet) Solderless wiring harness fra Six String Supplies Alt gikk inn relativt greit. Måtte litt tvang til for å få inn wiring
 8. Tror du finner noen på YouTube som ikke liker en hvilken som helst amp. Blackstar lager topp amper til gode priser.
 9. Husk at du må legge en del lapper i et skikkelig kabinett også da. Hadde kanskje vært mer praktisk å se etter en komboforsterker? 30 rørwatt er brutalt for hjemmebruk.
 10. YouTube kan gi deg noen tips, men du bør nok absolutt spille dem selv ja. Ta med pedalbrettet og din egen gitar og plant deg selv på 4Sound eller Vintage Gitar i noen timer.
 11. L50H blir nok brutal for hjemmebruk ja, men sjekk ut Lionheart L5. 5 watt som kan dras ned til 1 (eller 0,5?). Eksepsjonell hjemmeamp for pedalbruk. Trenger ikke 20 watt i stua.
 12. Ville i høyeste grad testet ampen først i alle fall. Fireball er i utgangspunktet en amp som er laget for high gain. Den kan sikkert låte bra på clean og lav vreng også, men hvis du er ute etter en clean pedalplattform så ville jeg nok sett på et annet alternativ, f.eks. Fender Hot Rod Deluxe eller noe fra Laney Lionheart-serien. I alle fall hvis dette skal være den eneste ampen din.
 13. Pen gitar. Kunne tenkt meg en elektro-akustisk nylonstrenger selv også Jeg er ikke noen nylon-ekspert, men er du sikker på at broa er strenget riktig? Jeg har i alle fall alltid sett det gjort på denne måten på nylonstrengere:
 14. Bare dette: https://forum.gitarnorge.no/topic/63533-modprosjekt-classic-vibe-telecaster-thinline-alt-skal-skiftes/
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.