Gå til innhold

Naigewron

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  1 575
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  42

Naigewron vant dagen sist Juni 1

Naigewron hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 950 Excellent

Om Naigewron

 • Rang
  Pedalfanatiker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Os, Hordaland

Nylige profilbesøk

2 304 profilvisninger
 1. Noter og/eller klimpre den selv er vel det letteste. Jeg kan prøve å lage noe, men jeg er flink til å utsette 😂
 2. Er nok av metallgitarister som bruker pedaler, spesielt hvis man må basere seg på diverse tvilsom backline på lugubre scener. Men de store gutta bruker nok hovedsaklig ampvreng ja, eller modeller rett i desken.
 3. Metal har vel alltid luktet litt rart; skinn, svette, pung, røyk og gammel fyll
 4. Fikk montert Strymon Riverside på brettet før helgen, og setter du den i high gain-modus med mid-bost aktiv så har du en ekstremt hårete metal-pedal. Ikke like rund og fyldig som en Mesa o.l.; mer som en type ekstremt hot-roddet Marshall (typ Friedman eller 5150).
 5. Kan se ut til at du har rett, ut fra denne biten. Det er i så fall skuffende - Spesielt for drivepedalen, som kanskje er den som det er mest interessant å ha mange presets på for folk flest
 6. Er vel mer enn 4 presets hvis du brukere MIDI? Fire tilgjengelig på boksen eller via aux-switch, samme som mange andre (f.eks. Source Audio Nemesis/Ventris)
 7. Jeg antar det er noe i bridgen som sliter på strengen. Hva er den sort prikken under strengen?
 8. En annen liten bug i notification-systemet (den er muligens relatert) er at jeg får notification om nye likes på en av mine poster, men brukeren som er nevnt i den nye notification'en blir også lagt til på den gamle som egentlig kom fra en annen bruker. Ikke noen big deal på noen måte, bare litt rart
 9. Nye pedaler som plasserer seg mellom de "vanlige" Boss-pedalene og 500-serien deres. Prislapp rett under to og en halv tusenlapp, altså godt under småboksene fra Strymon o.l., og generelt stort sett samme pris som standardpedaler fra typiske "Boutique"-merker. Har aldri sett behovet for en såpass avansert EQ-pedal som EQ-200, og regner med at det skaper litt kontrovers at Boss slipper en digital drivepedal, men synes serien ser kul ut. Litt merkelig valg å kjøre MIDI via minijack da - ser for meg at det kan bli litt stress å finne kabler. Info: https://www.boss.info/us/categories/stompboxes/200_series/ Priser: https://www.gear4music.no/en/Guitar_--_Bass_Effects/Boss.html
 10. Har ikke hatt tid til å plukke på gitaren den siste uka 🙁
 11. Er ikke du i Bergen? Ligger en Reverb 3 på Finn her i byen nå. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=149097592
 12. Flere som opplever denne? Nye notifications markeres ikke som ulest når jeg åpner nedtrekket: Men jeg har massevis av gamle notifications som vises som ulest/ny:
 13. Boss strømforsyning? Er det en adapter med en daisychain du mener? I så fall kan det nok være manglende isolasjon mellom pedalene som er problemet, ikke at du er koblet i veggen. Ville sjekket ut en skikkelig strømforsyning fra f.eks. Pedal Power, Cioks, Strymon eller Decibel Eleven. Hvis du bruker en strømforsyning som ser noenlunde slik ut så vil du veldig fort få problemer med støy, og potensielt også at du ikke leverer nok strøm til alle pedalene:
 14. Han spilte en Wolfgang en stund - mulig det kom litt inspirasjon derfra også
 15. Tja, var vel kanskje ikke noen bombe? Kan bli bra dette. Manson lager vel alle bassene til John Paul Jones også, men utover det har jeg ikke sett dem mange steder.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.