Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Naigewron

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  2 277
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  68

Naigewron vant dagen sist Januar 22

Naigewron hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

2 858 Excellent

2 følgere

Om Naigewron

 • Rang
  Trommer, bass, gitar - Like dårlig til alt
 • Bursdag August 1

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.instagram.com/eskilseter

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Vestlandet

Nylige profilbesøk

3 212 profilvisninger
 1. Enig. Synes den "standard" AZSen de har annonsert også er ganske kul. Jeg er dog såpass storforbruker av halspickup på Telecaster, så jeg savner en modell med standard single coil der. AZ-halsene er de beste jeg noengang har vært borti, så jeg regner med AZS ikke er noe dårligere på den fronten.
 2. Vi driver samme opplegg for å planlegge akustiske konserter med akustisk gitar og cajon/div perkusjon. Var inne på tanken på de u-bassene jeg også, men er ikke kjempefan av den gummistreng-følelsen. For øyeblikket har jeg landet på å prøve meg med en passiv fretless bass med flatwound strenger. Det kuleste hadde jo vært en kontrabass, men det har jeg ingen ferdigheter til. Hvis fretless-ekseperimentet ikke fungerer så blir det sikkert akustisk bass. Føler det er ganske safe i en slik setting.
 3. Tja, hverken Straten eller Telen han er mest kjent for å spille de siste ti årene er en Fender. Tviler ikke på at han er glad i de "ekte" sakene, men samtidig må det jo være en grunn til at han ikke primært spiller på dem.
 4. Fender har en lang historie med å være ganske lite åpen for modifikasjoner i signaturmodellene sine. De vil helst at artistene deres skal spille gitarer som faller innenfor "standardrammene" til Fender-gitarer. Fender Japan har historisk vært litt mer åpne for å tenke utenfor boksen, men jeg tror ikke det er mange "vestlige" artister som får signaturmodeller derfra. Richie Kotzen er et unntak, men det var vel fordi han og bandene hans historisk har vært veldig populære i Japan. Nå hadde gjerne Josh Smith sine spesifikasjoner klart å havne innenfor rammene i Fender også, men skjønner
 5. Ser de ligger på Reverb for 5 lapper og oppover. Kan være verdt å hive den ut der, siden markedet i Norge antakelig er ganske snevert. Kommer selvsagt an på modell og stand og alt slikt.
 6. Jepp, du får akkurat plass til en amp og kabinett, men du sliter med å legge på f.eks. reverb eller andre effekter. Polyeffektene er definitivt mer egnet for de større Helix-boksene,som har dobbelt så mye CPU tilgjengelig.
 7. Siste firmware-oppdatering la til mulighet for polyfon pitchshifting (altså pitch-shift som støtter akkorder). Sammen med en expression-pedal så kan du da lage whammy-effekter, ja. Kort fortalt, siden du tydeligvis ikke har en HX Stomp selv enda: Når du lager en preset i HX Stomp så kan du ha opptil åtte "blokker", som kan fylles av enten effekter, forsterkersimuleringer, kabinettsimulering, pluss litt annet snacks. Men merk at det kun er *opptil* åtte, for hver effekt trenger en viss mengde prosessorkraft, så når du ikke har mer kraft tilgjengelig så får du ikke legge til flere blok
 8. Dette er nok en veldig trygg selger, ut fra antallet positive tilbakemeldinger. Sikker kan man aldri være, selvsagt. Men det gjelder jo på Finn.no også
 9. Jeg aner ikke hva budsjettet ditt er, men det ligger en på eBay som kan sendes fra Japan: https://www.ebay.com/itm/New-Fender-USA-American-Elite-Precision-Bass-Maple-Fingerboard-Natural-Guitar/254443703024?hash=item3b3e06caf0:g:k~4AAOSw7iZd6KTM Husk i så fall at det blir lagt på 25% moms ved import også.
 10. Lett for at høyttalereelementet bunner ut pga passfrekvensene, så vær forsiktig ja. Funker nok greit til stuevolum.
 11. Den har små nok nøkler for Tele-stoler. Jeg kjøpte den som et godt utgangspunkt, og som en enkel enhet å ta med til gigger, etc. Så må man jo gjerne supplere med flere verktøy i tillegg, men da blir det vel gjerne mer for hjemmebruk, så det er ikke så viktig å ha alt enkelt tilgjengelig i et reisevennlig format (?) Jeg ser i alle fall ikke for meg at jeg kommer til å sitte og file bånd backstage.
 12. Jeg har Ernie Ball sittverktøysett, det har både tommer og millimeter, pluss noen andre kjekke verktøy. https://www.ernieball.com/guitar-accessories/guitar-instrument-care
 13. De pedalene skal nok få greit plass i en BCB-60 ja. Vet ikke om strømforsyningen der er isolert, men jeg mistenker at den ikke er det. I så fall har du litt støypotensiale, spesielt siden du vil blande digitale og analoge pedaler.
 14. Det kommer an på tre ting: 1: Hvor mange pedaler har du? 2: Hvilke strømkrav har pedalene (hvor mange mA, hvor mange volt)? 3: Hvor stor plass har du til å montere den? Noen brett har veldig liten plass på undersiden, f.eks.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.