Gå til innhold

Fano-man

Medlem
 • Innholdsteller

  123
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Fano-man vant dagen sist Juli 19 2018

Fano-man hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

181 Excellent

Om Fano-man

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Rogaland

Nylige profilbesøk

1 742 profilvisninger
 1. Anyone? Kan muligens vurdere andre også ....men må være noe i vintage/boutique gata Bryne Rogaland
 2. Fikk tak i denne Vinetto Thinline 2009 for en tid siden. Har hatt litt ulike erfaringer med Vinetto opp gjennom .....litt uvante halsprofiler som ikke har tatt helt tak i meg. Denne likte jeg derimot veldig godt. En mild V-profil som glir over i en C-profil. Herlig gitar !
 3. Strand OM ....fordi det er en kortreist klassiker !
 4. Jeg syns det ser best ut på det nederste. Øverste blir 70-tall ....nederste mer classic vintage ?
 5. Satte sammen en ny tele/esquier for en tid siden. - MJT body - Nash neck - Lollar/Emerson elektronikk - Kluson/Gotoh hardware Ble veldig happy med denne ! Er blitt noen MJT’s herfra etterhvert ....men har nå solgt unna det meste. Så noen kommenterte i en annen tråd hvor skummelt fort spenningen/gleden over ny gitar forsvinner. Kjenner meg godt igjen der ! Likevel ......denne kjenner jeg begeistrer og holder tak i meg. Herlig! Har satt meg som mål å beholde den minst ett år ....hehe ???
 6. Kjøpte en tele-hals av Alfi. Beste maen og en fryd å handle med !
 7. Tjoho .....denne hang litt bortgjemt i en butikk jeg tilfeldigvis var innom i ferien. Martin Size 5 Mahogny gitar ! En litt plain utgave som visstnok ikke er i produksjon lengre. Tror bare det er Martin Custom Shop som produserer modellen nå. Helt ny og ubrukt ....såkalt NOS Måtte bare å klemme til !
 8. Fin Esquire WelhavenT ! Tror faktisk jeg har «brodern» her hos meg. Ellers helt enig ....Allparts roasted maple halsen er veldig stabil og fin !
 9. Satte sammen en parts thinline tele for en tid siden. Solgte den, men fikk heldigvis kjøpt den tilbake igjen. Billig moro ! Rett og slett en god gitar ? - Squier body - Warmoth / Nebelung hals - Rumpelstiltskin Black Rope pickups
 10. Jepp, den Allparts roasted V som @Truckstop Chuckie har her var en hals jeg opprinnelig bestilte hos Stratosphere. Nå ser det ut som den er «out of stock» og at de bare har C-profil igjen på lager. Men den er fin den og !! Har ett par av de liggende klar til kommende prosjekter ?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.