Web Analytics
Gå til innhold

Gaun

Medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Gaun

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hallo! Skal skaffe meg en gitar til en billig penge. Har sånn middels peiling på hva man skal se etter når man skal kjøpe. Denne skal egentlig kun brukes til rock/metal, så jeg er på utkikk etter en gitar som egner seg best til dette. Har sett litt på denne: http://www.gitarhuset.no/product/gitarer/elektriske/3031403/ltd-ec-256-2tb-el-gitar-set-neck-aged-2-tone-sunburst Virker som et veldig godt kjøp nå. til den prisen. Har egentlig kun hørt gode ting om denne gitaren. Har også blitt tipset om denne; http://www.gitarhuset.no/product/gitarer/elektriske/3/3001322/hagstr%C3%B8m-super-swede Hvilken av de hadde dere valgt, eventuelt åpen for andre tips (rundt den prsiklassen)
 2. Den virker veldig allsidig med mange muligheter, noe som er viktig for meg. Men hvordan tror dere den er til litt mer heavy musikk? Type thrash metal og heavy rock.
 3. Takker for svar. Hadde egentlig bestemt meg for Voxen, men føler jeg heller bikker mot Mustangen. Virker som man får veldig mye for pengene.
 4. Gitaren er MEGET pen! (noe som er viktig da man bare vil spille på den hele tiden da) Men ja, er HSS med Piezo, Jeg vet ikke helt om jeg trenger piezo, men tenker at den er fin å ha for å få en akustisk sound når jeg vil ha det. Den kan også kombineres med gain osv, som gir en unik sound. Tenker uansett at det ikke er ulempe.
 5. Hallo! Har lenge tenkt på å skaffe meg en av disse: http://www.4sound.no/itempg.aspx?id=726172&artno=172027 noen som har noen erfaringer rundt denne? Eventuelt om noen har et tips om et bedre kjøp rundt samme pris? spiller alt fra clean pop til heavy metal. har noen tips/erfaring, så rop ut!
 6. Hei. skal anskaffe meg en ny forsterker og har kommet fram til en av disse: http://www.gitarhuset.no/product/gitar-bassforsterkere/fender/3007769/fender-mustang-iv-150w-combo http://www.gitarhuset.no/product/gitar-bassforsterkere/vox/til-el-gitar/3003957/vox-vt80-valvetronix-120w-combo Synes begge ser bra ut, og har lest mye bra om begge. Har ikke fått testa de i butikk enda, men har planer om det. Er det noen her som har noen erfaringer eller tips rundt disse forsterkerne? Jeg spiller veldig mye forskjellig, at fra clean pop til tung rock/metal. Håper på å få noen tips her
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.