Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

appendix

Medlem
 • Innholdsteller

  64
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om appendix

 • Rang
  Nybegynner

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Bosted
  Trondheim
 1. John Williams har mye bra, og støtter også utsagnet om Danny Elfman.. Sykt flink den mannen! Hair har noe av den artigste musikken å spille (for meg som er blåser), men synes bassgangen gjennom hele filmen er genial. Ellers er Tarrantino dyktig til å plukke låter i filmene sine!
 2. Kjøpte i dag billetter til A-Ha sin konsert i Trondheim i august.. Neida, kanskje ikke gitarister i ypperste klasse, men moro å ha med seg likevel! Så forresten at Sting skal på Moldejazz.. Noen som skal dit?
 3. Men de skal opptre sammen? Eller hver for seg? *clueless* Sikkert en opplevelse for de som drar dit i allefall. Godt å ikke ha eksamener i år gitt.. Men så kan det hende vi skal streike da, og da står jeg uten lønn i det hele tatt! Kjipt. (Sammen med sammen med sammen med sammen med)
 4. Sammen MED sammen MED sammen MED sammen MED. Kjipt å ha billetter uten å få dratt. Ser at det er midt i uka, og det kan jo fort by på problemer..
 5. Hehe.. jada. Jeg vet. Sammen MED. Hvis jeg har noen å dra dit sammen MED, eller å dra på konserten sammen MED. Jeg klarer jo å komme meg til Oslo på egen hånd..
 6. Helt klart noe jeg har lyst til å få med meg.. men om jeg har mulighet, og ikke minst noen å dra sammen, aner jeg ikke.
 7. Gud. Skån oss alle. Hehe. Den er faktisk ganske morsom!
 8. Jeg er nødt til å nevne Vamp jeg.
 9. Nja... det kommer litt an på hvilken musikalversjon man er vant til å høre fra før. Venter i spenning, men holder ikke pusten, på puddel/rock/metal-versjonen av hele musikalen.. tror det kan bli noe sært!
 10. "Øve, øve, jevnt og trutt og tappert det er tingen.." Sånn rent generelt: Skalaøvelser. Varme opp stemmen, tøye stemmebånd, roe ned stemmen til slutt. Fins haugevis av variasjoner på emnet.
 11. Musikkweb.no er grei å sjekke.. her står en dunge forhandlere, og det er bare å surfe seg til lykke, eller muligens ulykke... Grattis med ny sax!
 12. Hvis det ikke blir for sært for deg, ta et dykk i Tori Amos' låter. Utrolig tøffe pianolåter, med varierende vanskelighetsgrad.
 13. Litt skuffet over programmet til UKA i år ja.. Ikke akkurat noe med appell til meg i allefall. "Norske helter om igjen" er i grunn en trist affære, selv om RagaRockers nok er verd å få med seg vet jeg ikke om jeg orker nok en runde av de utslitte låtene til Postgirobygget. DeLillos er jo et kapittel for seg selv, og med unntak av to eller tre låter, et kapittel jeg helst hopper over.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.