Web Analytics
Gå til innhold

Eleanor Rigby

Medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Eleanor Rigby

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Dame
 1. Hei. Hvilke strenger er å anbefale til en Taylor 114? For øyeblikket har den en veldig fin lyd, og jeg har ikke skiftet strenger på den siden jeg fikk den (Til jul 2012), men jeg skal snart inn til Oslo og tenkte jeg kunne kjøpe med noen strengsett i samme slengen. Har noe av Elixir liggende, men jeg prøvde dem på Seagull-en min uten å bli videre imponert. Så, hva er det å anbefale? Det er selvfølgelig stålstrenger vi snakker om her. - Eleanor.
 2. Eric Clapton, Jimi Hendrix, Jimmy Page og Paul McCartney er en felles gud i forskjellige skikkelser c:
 3. Stairway to Heaven er etter min mening en ørliten smule klisjé. Dessuten har nettsiden jeg bruker (ultimate-guitar.com) blokkert den for Norge. Wohoo. Guns 'n Roses; Navnene er notert.
 4. Hei. Jeg har "gått tom" for sanger å lære meg. Altså, jeg vet jo at det finnes uendelig med forskjellige sanger man kan lære seg bare ved å høre på CD-en, men det jeg leter etter er noen sanger - skrevet ned i tabs - man kan imponere jenter med. Fra før kan jeg "Blackbird" og "Calico Skies", og siden jeg er ekstremvarianten av Beatles- og McCartney-fan er det litt vanskelig å tenke utenfor boksen. Har Led Zeppelin noe fint som låter bra på en akustisk stålstrengsgitar? - Eleanor.
 5. Går det an å regne Sungha Jung som klassisk gitar?
 6. Litt. Den eneste teknikken jeg er trygg på er den klassiske måten Paul spiller på når han fremfører "Blackbird". (I min verden må alle som lærer seg å spille gitar lære seg "Blackbird" og "Stairway To Heaven" på lik linje med at de som spiller piano må kunne de første 7 notene av "Für Elise")
 7. Hei. Jeg er litt usikker på om det finnes en tråd om dette allerede, men jeg fant ingen, så jeg lager en. Det jeg skal spørre om er om dere vet om noen fingerspillteknikker som funker for de fleste grep? En jeg kjenner har en hvor han bruker 3 fingre, men jeg skjønner ikke helt hvordan han gjør den, og når han skal forklare går han så fort igjennom ting at jeg ikke får det med meg helt. - Eleanor.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.