Web Analytics
Gå til innhold

VemgarF

Medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om VemgarF

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Norge
 1. Hallo?? Noen som er interessert i det hele tatt?
 2. Tenkte at gitaristene kunne bytte på å vere lead/rytme alt etter vilken sang det er. Vanskelighetsgraden er ca som Nordland av Bathory.
 3. Vi er et band i Sandnes området som trenger flere medlemmer. Vi har en trommis på 15, en gitarist på 15 og en vokalist (screamer/growler) på 18, så vi trenger en gitarist, en bassist og eventuelt en ekstra vokalist. Vi spiller for det meste black metal og folkemetal. Vi øver hos trommisen som bor på Tengesdal. Send melding til 90636923, eller legg til Ådne Hanssen Matre/Vegard Skjerve på facebook hvis du er interessert. Legger til litt ekstra: Er du også dyktig i å skrive sangtekster/holde på med lydeffekter og sånt er det ganske bra og vi setter veldig stor pris på det!
 4. Er ikke fra det området desverre, men jeg vil gjerne at du skal høre hvordan jeg høres ut i min scream/growl vokal. La ut en attachment Mix - Vegard.wav
 5. Hva slags metal tenker du på når du snakke om gromlende metall? Folk, black, eller viking metal? Jeg er en som kan mid-high growling, er ikke så flink på high screaming eller deep growls då. Jeg har ikke sånn hardcore vocals, eller fry screaming, false chord, ikke noen av de der. Min er mer black metalish mid-high growls.
 6. Navn: Vegard R. Skjerve År: 18 Fra: Klepp Instrument: Vokalist/Growls/Screams Bio: Hei, jeg heter Vegard R. Skjerve og kommer fra Klepp. Nå søker jeg et band som trenger en black/folk/viking metal vokalist. Jeg har øvd i ca et halvt år, og trenger en større utfordring. I ukene går jeg på skole, men etter skolen er jeg fri hele dagen. Om det er noen som er interessert, ta kontakt på: E-mail: rannestadskjerve1hotmail.com (bytt 1 med @) eller så kan du kontakte meg her via PM eller på denne tråden Her er 3 videoer som du kan høre min growling/screaming i: http://www.youtube.com/watch?v=rWohft5jPc0 http://www.youtube.com/watch?v=UOl3T1YRq6w http://www.youtube.com/watch?v=su3NHXWsh1s Jeg hører jo egentlig ikke sånn ut, høres mye bedre ut enn det der, men det var en dårlig mikrofon jeg brukte... Du bør helst være fra alderen 18-22 (ikke høyere!) Håper det er noen som er interesserte.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.