Gå til innhold

-Kjell

Medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om -Kjell

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 29. okt. 1982

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/faanefjell

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kristiansand

Nylige profilbesøk

4 130 profilvisninger
 1. Kjøpte en Line 6 G90. Ryddig og god handel. Anbefales!
 2. Denne ble fikset ja Problemet var at den ikke ble bias justert ved rørbytte.
 3. Handlet potmetre og switcher. Ble invitert inn til å plukke selv. Ikke nøl med å handle, dette er en kjernekar!
 4. Kjøpte en Roland FC-200 som fungerte ypperlig. Rask og trygg handel. Anbefales!
 5. All right takker. Ja ampen er fleskesen, men jeg liker at det er en dobbel monoblokk forsterker. Altså, jeg kan kjøre to preamper gjennom hver sin dedikerte monoblokk. Designet er upåklagelig. Tung som fy though, men fikk den for 3,5K.
 6. Pratet med ID og de bruker en tv/radio sjappe/verksted, så tenkte jeg skulle prøve meg der. Bias-Rite fra Weber sier du. Hvor kjøpte du den? Kan ikke se at google gir meg noen sjappe i Norge som leverer. Krever den at man har eget multimeter?
 7. All right, Et lite oppfølgende spørsmål. Hvem kan juster bias. Jeg har ikke riktig utstyr. Er det bare å ta med sluttrinnet til en repair shop? Mvh Kjell
 8. Hei, Har googlet og herjet litt uten å egentlig finne ut av om det er nødvendig å justere bias ved bytte av rør til f.eks. JJE 6l6 rør. Noen som kan svaret? Mvh Kjell
 9. Hei Noen som vet om en butikk eller person i Kristiansand eller området rundt som kan skifte pickups på min gitar?
 10. Hei, Hvor kan jeg sende gitaren og sustainiac`en for parring? Jeg er ingen ekspert på lodding, og i og med at det gjelder en customshop Jackson SL2H vil jeg ikke at den skal dø i mine hender.
 11. Jeg har følgende utstyr; Engl Powerball Ernie Ball volum pedal Keeley Compressor Keeley Katana Boost Mad Professor deep blue delay Trenger et system som kan switche alt. Ser at Skrydstrup har en godt switchesystem, men det koster skjorta. Noen som har tips om en god og ikke fullt så dyr løsning?
 12. Hei igjen godtfolk, Jeg vurdere å kjøpe en Ibanez ICT-700 WH. Ser at disse nye Iceman midellene kommer med 24 bånd, men de er ikke lagd i Japan. Noen som har sett nærmere på gitaren?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.