Web Analytics
Gå til innhold

carnevalesco

Medlem
 • Innholdsteller

  47
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om carnevalesco

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Bosted
  Sørlandet
 1. Prince er en stor musiker. Se konserten "rave until the year 2000". En konsertperle av de sjeldne og en oppvisning i funk. (Han har med seg Larry Graham og et par til fra salige gamle Sly & the family stone)
 2. Typisk produktband: Styremøte, audition, sponsorpenger fra klesbransjen, proff glatt produksjon, hard markedsføring, kjøpt og betalt heavy rotation---> VG lista. Det er bare å innse det: folk flest har dårlig smak.
 3. Minner meg litt om sånn japansk karaokedisco... Ikke dårlig.
 4. Jepp. I en alder av 15 kjøpte jeg et drog av en ibanez 12strenger. Ettervirkningene av den, samt sommerjobb som håndtverker (anleggsgartner) sleit jeg med i over to år. Venstre håndledd ynka seg bare jeg så hardt på det. 6-8 uker med null belastning er nok minstekravet første runden med senebetennelse. Hvis man belaster for tidlig har det en lei tendens til å komme kjapt tilbake. Fortsetter man over lengre tid kan man nok ødelegge seg helt. Har en bekjent som har vært sykemeldt i snart et år, og går og venter på operasjon... Så ta vare på lankene folkens.
 5. Ei uke? Da slapp du billig...
 6. Selvfølgelig får du lyd. Dette er en martin. Men det er også en jubileumsmodell det kun blir produsert 50 nummererte eksemplarer av. Tror ikke noen kjøper denne gitaren for å harve Neil Young låter på på nachspiel akkurat. Den er et klenodium for folk med mye penger og andre gitarer... eller folk med mye penger og ingen peil på gitar som tror at jo dyrere jo bedre.
 7. Neil Young - Hey hey my my. (Den elektriske versjonen). Skittent og surt, men gud så tøft.
 8. Sånne lister har en tendens til å bli: Hvilke sanger har du hørt mest på det siste året? Anyways... her er mine. J S Bach - Toccata med fuge i D moll Radiohead - Paranoid android Arild Andersen - If you look far enough King Crimson - Starless Neil Yong - Down by the river Deep purple - Burn Righteous brothers - Unchained melody Radiohead - Kharma police Pink Floyd - Pigs on the wing Rocky Ericsson - Night of the vampire
 9. Okay... Pink Floyd: Gjeng med nedsnødde syrehuer anført av en sutrete middelmådig bassist/vokalist med hang til å gnåle om pappan som ble borte i krigen eller krigen generelt eller pappan generelt eller griser/sauer/noens frokost. Totalt ute av stand til å lage låter mellom 45 sekunder og 8 minutter. Har en mengde overpretensiøse konseptalbum som bare en kilo fleinsopp kan hjelpe deg å finne tråden i... Neil Young: Gammel stygg canadier som synger sanger om bikkja si og ikke kan stemme gitaren etter 40 år som musiker.
 10. Jeg har sett en sånn før en gang. Tror det er noe tradisjonelt japansk noe.
 11. Lektor Tørrdal har aldeles rett!!! Needle and the damage done og I am a child av Neil Young er grunnen til at jeg begunte å spille gitar. Samt David Gilmour da... 8)
 12. Til punkfans: hør på gammel The Cramps og Pere Ubu. Garantert hurraopplevelse.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.