Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

magnetotusen

Medlem
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

magnetotusen vant dagen sist Januar 16 2014

magnetotusen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

10 Good

Om magnetotusen

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

1 759 profilvisninger
 1. Har sjekka i gitaren, står ingenting på de men jeg målte Vol potmeteret til 500k, fikk ingen fornuftig måling fra tone pot, mulig pga cap'en pluss litt trangt å komme til med meteret. Får begynne å lete litt etter fornuftig nettsted å handle i fra da.
 2. Hei. Har en gitar med 1 vol og 1 tone (Carvin DC727) og vil fjerne det ene potmeteret nærmest broa da jeg syns det er i veien. Tenkte derfor å sette et stacked pot (har dette noe norsk navn?) i den gjenværende posisjonen for ikke å miste funksjonalitet. Er det 500k/500k pot jeg bør gå for? Gitaren har 2x Humbuckere. Ser det selges 500k/250k varianter også. Bruker riktignok ikke tone kontrollen i noe stor grad men vil ikke fraskrive muligheten ved å fjerne den helt. Og kan noen anbefale et sted å handle dette? Ser de har på gitarist.no men jeg syns 300,- er litt mye. Stacked CTS går for 10 dale
 3. Wow! Fet gitar. Digger faderne og F-hull på pickups.
 4. Har en USA Dean Soltero som jeg vurderer å selge. solid mahogny-fjøl. Ca lik denne, bare med dot inlay og knotteplassering som en LP. Dette bilde er stjålet fra nettet.
 5. @E5150: Den 3. linken din er samme som nr.2. Regner med det var en copy/paste glipp. Kan du poste den på nytt? Synes dette er et interessant tema selv om diskusjonen ikke er like saklig til tider. Carry on
 6. Takk for svar. Jeg prøvde meg på en bestilling fra Stringsandbeyond. Ser det er ganske mye å spare på å bestille fra statene, får bare håpe det ikke tar så lang tid før de dukker opp.
 7. Dette finns det sikkert en tråd på fra før, men jeg finner ikke noen i farta. Jeg er på utkikk etter DR Hi-Beams 45-130, men sliter med å finne noe her i byen (Oslo). Finns det en bra nettbutikk å handle fra? (gjerne norsk, eller i det minste skandinavisk) Vet ikke om jeg gidder å vente på forsendelse fra Statene (ebay) Tips belønnes med kompliment.
 8. ooog DER var den billetten bestilt. Fytte for en kveld det skal bli!
 9. ellers har du jo disse da: http://www.seymourduncan.com/products/accessories/triple-shot-mou/triple_shot_swi/
 10. Hvilke tanker gjør folk seg rundt bruk av cabsim/ir på bass? Jeg opplever ofte at det ikke er nødvendig. Føler at det fjerner for mye i toppen, men så har jeg en døll bass og, ny på vei i posten.
 11. Takk:) Har etterhvert fått en god protese. Neida, det var ikke så ille, han hadde myke skosåler. Dette var forøvrig på Betong i Oslo da FF "varmet" opp for DevinTownsend. Det var labre greier. Som fan av FF rundt årtusenskiftet synes jeg det bandet som stod på scenen var en skygge av hva de en gang var. Men for å komme litt ON topic igjen, noen som har info om hvordan en gitar/bass med påmontert Kaoss Pad funker?
 12. Jeg vil bare skyte inn at jeg har hatt "gleden" av å bli tråkka på tærne av godeste Dino. Av alle gitaristene i verden liksom...
 13. Eneste erfaring jeg kan dele om denne er: Dæven! den var fin! Grattis
 14. Meget fiffig! Dette så veldig bra ut. Digger slike løsninger der man tar det litt etter hva man finner liggende. Men du er ikke redd for at det vil bli en viss resonans fra rørene da?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.