Gå til innhold

Lawson

Medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Lawson

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

357 profilvisninger
 1. Hei Jeg vurderer å få bygget en spesifik type amp, å fant noen bra kits på mojotone, men ender jeg ikke opp med 25% av prisen i toll da? Det er jo bananas... Vet ikke helt hvordan toll priser fungerer men kanskje ting er billigere å sende fra naboland eller noe? Er det i det hele tatt noen norske sider som driver med amp kits?
 2. Hei. Er i ferd med å kjøpe et lite hjemmestudio, å ser nå etter lydkort. Har lyst på pro tools, eller noe annet på samme linje (PC), så lurer på det er et lydkort som ikke er helt "happy meal kvalitet", å kommer med software som er godtatt i semi-pro/pro scenen?
 3. Er gira på å finne noen å spille med, og som eg kan lære av. Har stort hjerte for musikk, og vil ta dette seriøst om det går rett vei. Har orginale låt ideer, kreative egenskaper og grei teoretisk forståelse. Minimal scene erfaring, vil bli bedre på samspill. Kan synge litt. Akustisk, Alternativ, Blues, Country, Eksperimentell, Folk, Gitar, Jazz, Prog, Soul, Vise Ovenfor er annonsen eg la ut på musikkplassen. Trenger du noe mer informasjon så bare spør. verktoy.bmp
 4. Takk for svar. Jeg tenker at 500 er rundt normalt i Norge. (Sjekket på internasjonale forum, å amerikanerne har det gjennomsnittelig noen hundrelapper billigere)
 5. Hei, har du nylig vært innom den lokale sjappa å fått en basic setup? Hva betaler du for å justere hals, action og skifte strenger samt intonering og sjekk av elektronikk? Litt rart, for karen i sjappa her spurte hva jeg forventer å betale... Har vært der tidligere å diskutert, å det virker som timelønna ligger rundt 500? Er dette normalt?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.