Gå til innhold

Guttorm Andreasen

Medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Guttorm Andreasen

 • Rang
  Nybegynner

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.guttormandreasen.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Som jeg skrev over så har jeg prøvd mange forskjellige gitarer, det er bare med SG'en det knatrer.
 2. Begge pickup'er, tilsynelatende helt tilfeldig, også når jeg kjører kabel rett i forsterker... Har som sagt også sett på jackinngang, ser helt fint ut, har sprayet med elektrospray der også. Hm... Det får nok bli åndetromme i stedet.
 3. Neida, ikke teppe, ikke spesielt tørr luft heller tror jeg... Klut hjalp egentlig ikke. Har prøvd å vinkle pickupene litt også uten at det hjalp.
 4. Hei folkens. Jeg har en Gibson SG Special som jeg spiller gjennom en Peavey Vypyr 30, for øvrig den suverent beste digitale forsterkeren jeg har prøvd. Noen ganger, men ikke alltid, knatrer det tydelig når jeg spiller på SGen min. Som en høyttaler sprengt i toppen, såvidt. Jeg har feilkjørt alt av ledninger og bokser og også prøvd flere gitarer med samme oppsett men det er bare på SG'en det knatrer. Jeg har åpnet deksler på gitaren, renset all elektronikk med elektrospray (som for øvrig klarnet opp lyden ganske mye) og sett over alle loddinger med kan ikke se noe feil. På noen tråder på nett snakker man om magnetisering/statisk elektrisitet i plekterbrettet men det synes jeg virker søkt og hjalp ihvertfall ikke å ta det av og på. Noen innspill, anyone? Takk!
 5. Jaja. Jeg selger ihvertfall en sånn en nå. Fender Stratocaster Blacktop HSH. Nesten ny, lite brukt. Jeg vil oppdatere til en ny SG, derfor går denne ut. Men veldig fornøyd med både lyd og spillbarhet. I mine ører er lyden mer enn "varm" nok, hva nå enn det skulle være. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=37719329
 6. Hei folkens, takk for svar og innspill. Dere to siste misforstår litt, menmen, sikkert min skyld. Det er altså en SG, ikke en Les Paul. Når velgeren står i midten så kommer det masse lyd fra neck pickup, uansett hva den andre volumkontrollen står på. Men når jeg slår på bridge pickup alene er det altså tyst. Jeg får åpne og se.
 7. Hei, kjære forum. Helt ny her. Jeg har en Gibson SG Special med et mulig problem som jeg tenkte jeg kunne spørre andre om her. Saken er den at når pickupvelgeren står i midten, så skal det vel være lyd i begge pickupene. Når jeg skrur volumet opp på den bakerste (bridge) pickupen, den nederste av volumknappene, så er det ingen lyd. Når jeg velger den som singel (lead) så er det lyd i den. Er det sånn, av en eller annen grunn at begge pickupene sendes til bare den ene volumkontrollen i midtstilling eller er noe ødelagt? Jeg er loddekyndig og kan sikkert prøve å åpne, men ville høre her før jeg begynner med sånt. Håper dere skjønte hva jeg mente. Tusen takk!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.