Web Analytics
Gå til innhold

razaec

Medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om razaec

 • Rang
  Nybegynner
 1. ja. takk for alle svar! har google nesten hele formiddag om denne. jeg skal bare bruke det hjemme. men internt lydkort ikke er det beste lydkort... så søkte jeg priser for eksternt lydkort og det koster jo!!! hahahha. men funnet jeg nå at multieffekt pedal (zoom g5, eller digitech rp500) har USB.. kanskje denne kan jeg bruke... litt usikkert på tenker som denne: gitar - multieffekt pedal - datamaskin (native instruments guitar rig 5 - amp?? (det er så forvirrende!!) hvis noen kan hjelpe så er jeg veldig takknemlig!
 2. noob question her.. Jeg har lastet gitar rig 5, men hvordan er interface med denne software til gitaren?
 3. takk for alle svarene.. har bestilt amp for nå.. men skal vente til jul for gitaren. haster ikke.. men tror at jeg skal ha les paul studio.. håper å få en gitar uten problem.. lest mye om gibsons kvalitets problem.. tenker å bestille på nett. det er så stooooooor pris forskjell på forhandlere her...
 4. du har en god poeng der Nitwit.. tusen takk for det.. jeg skal sjekke hals størrelse av disse gitarene.. det må være det som gjør at det var veldig herlig å spille den gibson LP (for meg) tusen takk!!!
 5. tenker egentlig at en strat vil passe for meg og.. tusen takk for svar! selv om det er på natt
 6. Håper alle skal være snill og grei med meg her.... har prøvd search engine men hjalp ikke... Jeg er på jakt etter elektrisk gitarer.. men jeg har ikke erfaring for elektrisk gitarer. jeg har spilt mest acoustic siden jeg var 12.. jeg nærmer 30 nå... akkurat nå har jeg disse gitarene på min liste ltd ec 1000 schecter c1 hellraiser special gibson les paul studio - har prøvd denne og likte action på den, veldig lett å spille for meg - (har lange og tynne fingrene) prs se torero schecter atx c1 blackjack fender american standard strat - har prøvd på musikk magasinet og likte lyden.. gibson sg - likte ikke denne gitaren.. ikke for meg.. vil gjerne en av disse gitarer som tilpasser for musikk fra rage against the machine og acDc.. tenker ikke å spille live.. bare hjemmet.. eller, hvis det er noen som kan anbefale meg gitarer som ikke er i liste, så vil jeg gjerne høre fra dere.. tusen takk!
 7. Hei alle sammen! Jeg heter Ceazar, bodde i Norge i 4 år.. kommer fra Filippinene, begynt å spille gitar siden 12 år. stoppet fra 16-21 år pga universitet.. Spiller mest acoustic, men nå vil jeg kjøpe min første elektrisk gitar.. liker mest musikk fra ACDC, Rage against the machine, incubus.. acoustic gitaren var kjøpt her i Bergen - tanglewood tw15.. helt fantastisk gitar!!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.