Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

franknergaard

Medlem
 • Innholdsteller

  33
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om franknergaard

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Hønefoss

Nylige profilbesøk

694 profilvisninger
 1. Hvor lenge tenker man at man må spille og med hvor mye volum før et høytalerelement er spilt inn? Celestion Vintage 30 i mitt tilfelle. Jeg prøvde å finne noe fra Celestion, men jeg ble ikke klokere.
 2. Et aldri så lite spørsmål igjen. Driver med litt innspillinger av og til. Til dette bruker jeg gitar, pedaler, mic og amp. Signaler fra micen føres inn i lydkortet er en UX2 og bruker Reaper DAW Er det slik at man må benytte programvare, feks. POD Farm som følger med UX2, for å få dette til eller kan signalet fra lydkortet føres rett inn i Reaper? Om det må benyttes programvare, er det noen anbefalinger der ute? POD Farm synes jeg er stusselige greier.
 3. Noen her inne som har erfaringer med denne toppen og tilhørende kabinett?
 4. Er det noen her inne som har erfaring med disse? Skjønner at det ikke er en JCM800, men hva kan man forvente av disse?
 5. Hvor putter dere compressoren i kjeden av pedaler? Før eller etter dist. pedalene?
 6. Da er det bare å prøve seg frem med andre ord.
 7. Satt her og spekulerte litt. Hvor mange pedaler kan man sette i serie før man får lydmessig tap?
 8. Har en Sennheizer 906. Joda, skjønner grunnlaget for kjøp kan virke noe tynt. Mulig at ideen om at nyere design, signalbehandling osv skal gi en bedre opplevelse er fullstendig ubegrunnet og at kjøp av noe nyere kan være fullstendig unødvendig.
 9. Spesifikasjonene på pc'en er det ikke noe å si på. Jeg bruker Reaper programvare og når furtebua er ferdig og jeg kan slå meg løs er det signalet fra micen som skal inn i lydkortet. Kjører old school med pedaler og amp.
 10. Er vel mest pengene som sitter løst...😂 Tenkte rundt 3-4 tusen. Min er relativt aldrende så det kan jo tenkes at det har kommet noe mer oppdatert på markedet.
 11. Er på let etter en erstatning for en UX2 som jeg bruker nå. Ønsker noe som er bedre. Hva anbefaler folket her inne?
 12. Hvordan er kvaliteten på disse gitarene i 4-5 tusen kroners klassen? Dessverre er utvalget oss venstrehendte elendig.
 13. Dette har vært diskutert på forumet her tidligere, men jeg tar det opp igjen ettersom jeg ikke blir helt klok på dette. Er det fordelaktig å ha distortion pedaler før eller etter andre effekter som delay, reverb, chorus osv? Det jeg har på brettet i dag er følgende: Boss NS-2 Noise Suppressor Boss MT-2 Metal Zone Boss DS-1 Distortion Boss RV-6 Reverb Boss DC-2w Dimention C Boss DM-2w Delay Disse står i dag i denne rekkefølgen. Hva mener de lærde?
 14. Ble sittene og leke meg med en tromme beat jeg fant på youtube. Passet tempoet mitt greit. Ibanez SA260 med DeMarzio Super Destortion https://www.youtube.com/watch?v=qFMvv-CvRlM
 15. Har en Epi Les Paul Standard jeg ønsker å skifte ut elektronikken på. Spiller heavy og metall. Hva anbefaler folket at jeg putter inn?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.