Gå til innhold

franknergaard

Medlem
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om franknergaard

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Hønefoss

Nylige profilbesøk

508 profilvisninger
 1. Dette har vært diskutert på forumet her tidligere, men jeg tar det opp igjen ettersom jeg ikke blir helt klok på dette. Er det fordelaktig å ha distortion pedaler før eller etter andre effekter som delay, reverb, chorus osv? Det jeg har på brettet i dag er følgende: Boss NS-2 Noise Suppressor Boss MT-2 Metal Zone Boss DS-1 Distortion Boss RV-6 Reverb Boss DC-2w Dimention C Boss DM-2w Delay Disse står i dag i denne rekkefølgen. Hva mener de lærde?
 2. Ble sittene og leke meg med en tromme beat jeg fant på youtube. Passet tempoet mitt greit. Ibanez SA260 med DeMarzio Super Destortion https://www.youtube.com/watch?v=qFMvv-CvRlM
 3. Har en Epi Les Paul Standard jeg ønsker å skifte ut elektronikken på. Spiller heavy og metall. Hva anbefaler folket at jeg putter inn?
 4. Noen som har erfaringer med denne?
 5. Skjønner godt hva du mener. Og takker for innspill. Hadde det vært en brukt Gibson der ute så hadde ikke valget vært vanskelig, men dessverre så er det ikke noe for øyeblikket.
 6. Billig er den, men er en Gibson så veldig mye bedre slik at den rettferdiggjør prisforskjellen? Har sammenlignet litt og prøv begge og kommet frem til at jeg synes egentlig ikke det. Ikke det at jeg ikke ønsker meg en Gibson, men jeg spiller venstrehendt og utvalget er relativt slett. Og skal jeg kjøpe ny så lage Cites et helvete. Bestilte en ny Ibanez RG652 i oktober og levering er nå utsatt til 28. februar. Kjipt.
 7. Finnes det komplette sammensatt sett ute for handel? Tenker da kun elektronikken.
 8. Det stemmer. Det går i rock og heavy fra AC/DC til Metallica og lignende. Til det hardeste har jeg andre gitaralternativer.
 9. Har en Epiphone SG G400 som jeg synes picupene er litt lite spreke i. Kunne derfor tenke meg å skifte de og har sansen for DiMarzio Super Distortion. Noen som har prøvd disse eller tilsvarende i en SG før?
 10. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=138692059 Vurderer å kjøpe gitaren i annonsen til et prosjekt. Regner med dette er en SA160. Det jeg stusser på er at det står IBZ USA på humbuckeren. Noen som vet om disse noen gang har vært produsert i USA eller hva betegnelsen betyr? Gjorde et kjapt søk på Google, men ble ikke klokere.
 11. Ser det står ubalansert på noen kabler. Hva menes med det og hva er fordeler/ulemper?
 12. Kjøpte en chibson LP custom for rundt fem år siden. Ved første blikk så den ok ut da jeg tok den ut av innpakningen. Skrudde opp dekselet bak og der så det ut som at de hadde stått med stemjern og hugget ut kammeret for elektronikken. Elektronikken i seg selv var en katastrofe. Ledninger var ståltråd og det var brukt isolasjonstape som så mer ut som maskeringstape. Under prøving viste det seg at gitaren støyet voldsomt. Enden på visa var at jeg rev ut alt og installerte EMG 81/85 med ferdig ledningsett, potter og alt annet. ZW sett. Etter det ble det ok. Det skal sies at gitaren holder seg stemt langt bedre enn Epi, ene jeg har. Har en LP Standart og en SG G400. Dette er originale gitarer. Disse må stemmes i tide og utide. En annen kinagitar jeg har er en Alfwood strat fra Gitarhuset. Den kostet meg 500,- splitter ny på tilbud. Lettspilt og gjør det den skal. Holder seg stemt gjør den også.
 13. Jeg bestilte en LP Custom fra Kina. Gitaren i seg selv er ok, men elektronikken er av desidert dårligste sort. Ledningene var ståltråd og teipet sammen med noe som kan minne om maskeringstape. Alt dette ble revet ut og erstattet med EMG 81/85 ZW settet. Min grunn til at jeg skaffet en gitar derfra var ren nysgjerrighet. I tillegg er jeg venstrehendt og utvalget blant Epiphone sine venstrehendt modeller er mildt sagt dårlig. Jeg har en LP fra Epiphone også, ebony, og visuelt er det ikke stor forskjell på de. Hardware,en er bedre på Epi og elektronikken er i en helt annen klasse. Kunne tenkt meg en hvit LP Custom, men da må jeg over på original Gibson for å få venstrehendtutgaven og det skjer ikke. Da er kinagitaren er greit prosjekt i stedet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.