Web Analytics
Jump to content

ansi

Medlem
 • Posts

  37
 • Joined

 • Last visited

About ansi

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Interests
  Blues, Rock, alternative, metal, punk, jazz, funk etc.

ansi's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. Hei, bor du i oslo og er interressert i å være med å starte et alternativt bluesrock band? Savner å spille med andre og tenkte jeg skulle prøve her:) Jeg tenker å skrive egne låter, men også noen coverlåter, hvertfall i starten. Så hvis du spiller trommer, bass eller er sanger så ta kontakt. Trenger ikke være proff, er bra nok om du er en glad amatør:) Sjøl er jeg 24år, og har en bachelor i musikk. Jeg spiller hovedsaklig gitar, men også litt bass og piano. Musikalsk er jeg inspirert av Tom Waits, The Black Keys, Jack White, Nirvana, Led Zeppelin og Rolling Stones for å nevne noen. Ved interresse ta kontakt! Mvh. Anders Simonsen
 2. Alt fra jazz til blues og relativt tung moderne rock. Trenger ikke nødvendigvis ekstrem innebygd gain da jeg har pedaler. Har hatt en blues jr. var ikke helt min greie, litt for lite naturlig overdrive. Forbilder lydmessig er vel jimmy page, paul gilbert, tool og tidlig dio.
 3. Hei, er det noen som kan anbefale en amp under 6000, en som kan spille lavt nok i volum til ikke å få naboklage, men samtidig kan spille høyt nok til å spille sammen med trommer. Må kunne ta pedaler, og ikke ha noe innebygd digital modelerings crap. Rør er ikke en nødvendighet, men det er alltid fett. Bruksområde: øving hjemme og mulige små gigs:p
 4. Hei, har noen testet laney ironheart forsterkerne, funker watts control bra? Trur dere den spiller lavt nok (dB) under 1 watt til å spille hjemme i en leilighet uten at naboene klager?
 5. Det er nok lurest å starte med akkustisk gitar først, og så gå over på elektrisk etterhvert når man har lært det grunnleggende. Men det er kan være mer inspirerende å spille på en elgitar da den har flere ulike lyder, er også "mykere" strenger på en elgitar, så du får ikke så fort vondt i fingra til å begynne med, (akkustisk western gitar har stortsett tykkere og hardere strenger). Det er uansett være lurt å lære seg litt akkustisk gitar også. Mye av det du lærer deg på el-gitar kan du overføre til akkustisk gitar, og omvendt. ikke kjøp stagg
 6. Personlig synes jeg spider 2 høres bedre ut enn spider 3, men den duger ikke noe særlig til bandspilling/jamming, da lyden blir tynn og skarp på høyt volum. Egner seg best til øving på rommet på lavt volum. Så skal du jamme bør du nok kjøpe noe annet.
 7. Fett. Nettopp flytta til trondheim. Trenger du en ekstra gitarist, så sifra, spiller og litt piano, sender en epost
 8. Takk, har en 75watts digital amp til øving + en toneport. Tenker mer på å skaffe en skikkelig rør amp til eventuell bandspilling, men som også kan brukes på hybelen ved behov. Da lyden fra 75watts ampen jeg har blir veldig tynn på høyere volum.
 9. Hei, vurderer å skaffe ny amp, men flytter på hybel i trondheim til høsten. Noen som veit om en marshall dsl 100 kan spille lavt nok til å øve i hybel, eller spiller den bare høyt?
 10. Hva tror dere om en Laney LC-30 MKII(A) eller Peavey Valveking 100(A/B) topp. Vurderer å kjøpe en røramp, da jeg har en elendig line6 spider2(75w) som jeg nesten aldri bruker lengre, da jeg får bedre lyd gjennom toneport
 11. Ok, takk for info. Men, kan man få fet tung higain lyd ut av en klasse a amp? eller er A/B bedre til det?
 12. Hva er hovedforskjellene mellom klasse A, klasse B og klasse A/B røramps?
 13. Takk. men har allerede montert straplok nå. fant noen kortere skruer i en jernvarebutikk, slapp å borre.
 14. Ble til slutt en gibson les paul standard. er storfornøyd. Setupen var litt dårlig, b og e strengen kom borti pickupene når jeg spilte nedenfor 12bånd, og ble ikke mye lyd annet enn metallisk klang. Men dette var enkelt å rette på. jeg justerte bare høyda på brua, og nå er den perfekt. Burstbucker pickupene låter fett. Nå har jeg anskaffet et dunlop straplok. og funnet ut at jeg må borre i gitaren for å bruke dette, da skruene er lengre og tjukkere enn de originale. Er det verdt det? kan da ikke sett på de originale boltene igjen, da skruene da blir for tynne. Vil helst ikke borre da det er en gibson. Noen tips?
 15. ansi

  Ny gitar

  Har tenkt å anskaffe ny gitar, da jeg endelig har skaffa jobb. Står mellom ESP Eclipse II og Gibson Les Paul Standard. Spiller for det meste metal, men ikke altfor tung, liker også å spille litt bluesrock. Eclipse har EMG pups, men har ikke noe erfaring med aktive pickups, egner de seg kun til metal eller funker de til litt lettere rock/blues også? Har ikke mulighet til å teste gitaren først, da jeg bor på et temmelig dødt sted.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.