Gå til innhold

krishest

Medlem
 • Innholdsteller

  70
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om krishest

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 13. mars 1996

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Sandnes

Nylige profilbesøk

1 681 profilvisninger
 1. Har en t-rex alberta som har sluttet å virke. dette var etter en venn lånte den av meg. Den vil ikke gå på. hverken med batteri eller dc-input. Led-lyset virker ikke og det går heller ingen lyd gjennom pedalen. Noen som har peiling på hva problemene kan være? eventuelt hvordan man fikser dette. eventuelt vet om noen som kan fikse.?
 2. Hei! Jeg lurer på hva BoilingPoint av Rockbox krever strømmessig. Vet at den trenger negativ midt og 9-18V, men er det DC slik som andre pedaler og hvor mange mA trekker den? Takk for svar! (fant btw lite informasjon om dette på nettet)
 3. Jeg ser "veldig mange" folk har Klon-pedaler, og ser de selges for veldig høye priser. Det jeg hovedsaklig lurer på er hvorfor de er så dyre og om de virkelig er verdt prisen? er de 5 ganger så gode som andre vrengpedaler siden de selges for 5 ganger så mye....? Hadde håpet å få svar av noen som har erfaring med disse pedalene selv. på forhånd, takk for svar.
 4. Veldig fornøyd med oppsettet mitt nå. Er kun på jakt etter en vrengpedal til. Venter også på en Lehle sundaydriver buffer som skal sitte på undersiden av pedalbrettet.
 5. Har innsett at jeg trenger en buffer. noen som har noen gode råd? Har et par kriterier: -kvalitet -enkel (ikke masse overflødig jeg ikke trenger) -Pris (Hadde vært konge å funnet noe rundt 1000,-) På forhånd takk!
 6. Jeg vil alltid gå for seperate pedaler! har alltid funket best for meg. i allefall med tanke på live-sammenheng
 7. se her også http://www.godlyd.no/kampanje.html
 8. Jeg kan absolutt anbefale hall of fame i allefall, da jeg bruker den. det er den beste reverben jeg har prøvd Jeg har prøvd dem alle og synes de er gode Ville endret rekkefølgen på pedalene da
 9. ok, takk for hjelp! bør en spraye noe over etterpå for å beskytte eller gi en glatt overflate?
 10. Hei! Har kjøpt en ny loopmaster og vurderer å spraymale den nye svart. Av to grunner: Den forrige jeg hadde var sølv/metallfarget og ble ikke så veldig fin etterhvert. Grunn nummer to er at den ikke viser så godt igjen men går mer i ett med brettet. Hva tenker dere? Hva må jeg isåfall gjøre før jeg maler den? Har fått tak i en god svart matt spraymaling, men trenger jeg en slags grunning først? Takk for svar!
 11. Jeg har en suhr badger 18 watt amp. den er veldig kul, men har ingen effekter eller lignende, så alt slikt står på pedalbrettet. hall of fame - kjøpt brukt RC-Booster - kjøpt brukt Ernieball VP Jr - kjøpt ny Memory lane 2 - kjøpt ny Nova Delay . kjøpt ny Keeley TS808 - Kjøpt ny Keeley Luna OD - kjøpt ny Diamond Compressor - Kjøpt brukt Polytune - kjøpt ny Loopmaster - kjøpt ny Har kjøpt utrolig mange andre pedaler også både kjøpt brukt og nytt, men ingen av de andre har holdt seg på brettet. de jeg har nå er jeg kjempe fornøyd med! skal skaffe meg enda en pedal da jeg har plass på brettet og litt ekstra i gitarbudsjettet, men ennå usikker på hva det blir til. forslag?
 12. Hei! Jeg har pedalbrett og har som mange andre en forbannelse med å aldri bli helt fornøyd med oppsettet. Jeg har byttet og kjøpt flere pedaler brukt enn jeg kan telle. Det jeg da lurte på i denne annonsen er hvor mange av kjøpene deres som faktisk har vært vellykkede, altså at dere likte pedalen. Jeg har kun 3 av 11 pedaler på brettet som har blitt kjøpt brukt. altså 3 jeg har vært veldig fornøyd med. og dette av flere titals. har prøvd og holdt sånn noen-lunde oversikt over det som har blitt kjøpt. prosenten blir altså rundt 30%. 3 av 10 (eller mer) Lurer på om jeg har hatt uflaks, om jeg er veldig kresen eller om dette er et kjent fenomen blant dere andre som driver og bytter mye.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.