Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

krishest

Medlem
 • Innholdsteller

  73
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om krishest

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 13. mars 1996

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Sandnes

Nylige profilbesøk

1 735 profilvisninger
 1. Stemmer det du sier når jeg har sett mer på dette. Kan spille inn gitaren min med en amp i left og en i right. Får to ulike spor i logic. Men når vi skal spille inn trommer oppstår problemet. Har 7 kanaler for trommene. Kan mikse det bra på mixeren og ta opp til et eller to spor i logic. Problemet oppstår når alle andre instrumenter osv kommer inn og vi f.eks trenger høyere kick eller symbaler eller noe. Da må vi mikse trommene på nytt på mixen og gjøre nytt opptak. Ser det er noen usb mixere som er multitrack. Har noen erfaring med disse? Krever det veldig cpu kraft?
 2. Hei! Driver og spiller og lager musikk med et par kompiser og har startet et lite hjemmestudio. Driver og tar opp bass, kassegitar og stereo elgitar foreløpig. Mitt spørsmål er om det er mulig at logic kjenner igjen mixeren og kanalene slik at jeg kan spille elgitar med Left og Right og at de blir tatt opp på to ulike spor i programmet. Evt at vi kan ta opp en jam session der alle sporene er adskilt. Nå må vi ta opp alt hver for seg. Til info bruker vi en begringer qx1204usb mixer.
 3. Har en t-rex alberta som har sluttet å virke. dette var etter en venn lånte den av meg. Den vil ikke gå på. hverken med batteri eller dc-input. Led-lyset virker ikke og det går heller ingen lyd gjennom pedalen. Noen som har peiling på hva problemene kan være? eventuelt hvordan man fikser dette. eventuelt vet om noen som kan fikse.?
 4. Hei! Jeg lurer på hva BoilingPoint av Rockbox krever strømmessig. Vet at den trenger negativ midt og 9-18V, men er det DC slik som andre pedaler og hvor mange mA trekker den? Takk for svar! (fant btw lite informasjon om dette på nettet)
 5. Jeg ser "veldig mange" folk har Klon-pedaler, og ser de selges for veldig høye priser. Det jeg hovedsaklig lurer på er hvorfor de er så dyre og om de virkelig er verdt prisen? er de 5 ganger så gode som andre vrengpedaler siden de selges for 5 ganger så mye....? Hadde håpet å få svar av noen som har erfaring med disse pedalene selv. på forhånd, takk for svar.
 6. Veldig fornøyd med oppsettet mitt nå. Er kun på jakt etter en vrengpedal til. Venter også på en Lehle sundaydriver buffer som skal sitte på undersiden av pedalbrettet.
 7. Har innsett at jeg trenger en buffer. noen som har noen gode råd? Har et par kriterier: -kvalitet -enkel (ikke masse overflødig jeg ikke trenger) -Pris (Hadde vært konge å funnet noe rundt 1000,-) På forhånd takk!
 8. Jeg vil alltid gå for seperate pedaler! har alltid funket best for meg. i allefall med tanke på live-sammenheng
 9. se her også http://www.godlyd.no/kampanje.html
 10. Jeg kan absolutt anbefale hall of fame i allefall, da jeg bruker den. det er den beste reverben jeg har prøvd Jeg har prøvd dem alle og synes de er gode Ville endret rekkefølgen på pedalene da
 11. ok, takk for hjelp! bør en spraye noe over etterpå for å beskytte eller gi en glatt overflate?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.