Web Analytics
Jump to content

Metal-FTW

Medlem
 • Posts

  47
 • Joined

 • Last visited

About Metal-FTW

Recent Profile Visitors

999 profile views

Metal-FTW's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

1

Reputation

 1. Hei! Jeg har et godt og kort spørsmål egentlig. Er det noen her som kjenner til en god high-end korplugin? Og eventuelt har noen erfaringer med den? Jeg er på leten etter en god plugin for kor. Håper det er noen som kjenner til noe Et eksempel på hva jeg er ute etter:
 2. Hallo godtfolk. Jeg lurer kort og greit på om det noen gode musikkører her som kunne hjulpet meg med å finne ut hvilken skale som er "gjennomgående" på en av favorittskivene mine. Jeg har i det siste holdt på å lære meg en del av låtene fra denne skiven på tabs, og noe på gehør (da ikke alle låtene har tabs ute). Det hadde hjulpet litt på, også innenfor teorikunnskap og få litt innsikt i eventuelle skala(er) som er brukt. Noen som har noe formening? Skiven er nevnt nedenfor.
 3. Dårlig erfaring med produktenes varighet.
 4. Greit. Da satser jeg på å gjøre et innkjøp av lignende utstyr som vises i videoen over. Bare unngå behringer. Takk for svar!
 5. Ok! Takk. Så det vil funke knall og bare kjøpe inn tilsvarende utstyr som i denne tutorialen? Liten mixer og en DI-box?
 6. Riktig. S2.0 er nok enda mer rått om man vil slippe å bruke mulit-track out, og heller mixe settet med toontracks egene plugins.
 7. EzDrummer er bad ass! Har brukt det en del til produksjon av alt fra pop-rock til extreme metal. Med, som nevnt, guitar pro og litt god kunnskap om velocity variations vil man kunne programmere frem resultater som er omtrent umulig å skille fra menneskespilte tackes.
 8. Kort spørsmål ang backingtracks, da mitt band vil ha behov for dette under konserter.. I youtubevideoen nedenfor, vil trommisen da ha click (L channel) og backing track (R channel) i hvert sitt øre, eller vi han sitte med et monosignal i begge ørene? Og om noen har noe viten om hvordan bruke og sette opp backingtracks for konserter, er det mulig å få til dette i stereo, og fremdeles la trommis styre volum på click, backingtrack (sitt eget volum) og return fra FOH?
 9. Noen som har noe guidelines på hvordan å mixe frem/sette opp en god channel for gode feite vocals? (prestasjonen og recordningen må selvsagt være tipp topp i utgangspunktet) Bruker siste versjon av Cubase. Noe referanser: https://youtu.be/XX0p7Y3gND4?t=1m25s https://youtu.be/Z5aB9bW5B00?t=1m5s https://youtu.be/gQZwsXnDQJc?t=2m58s Takk på forhånd
 10. Hei folks. Har et kort spørsmål ang. fremgangsmåte for å oppnå en type nuclear/robot-voicing på en vocal channel. Bruker Cubase. Laster opp et klipp under her, som er tilsvarende resultat jeg er ute etter (effekten som kommer rett før soloen). Noen som sitter med noe tips? Robot_nuclear voice Sample.mp3
 11. Duobandet Aspectra er på søken etter session/live bassist til fremtidige, konserter. Holder til i Tønsberg, Vestfold. Link til musikk: http://spoti.fi/1yApF3V
 12. Hei. Litt usikker på om det er riktig å plassere dette innlegget her, men føler det rettes mot musikkproduosjon. Mitt band har nå gjort ferdig innspillingen av vårt første album. Vi tenker på å i tillegg til å kjøre en vanlig release, gjøre en "Limited Delux"-versjon med kun 20 eksemplarer av albumet på vinly. Skiven blir utgitt på eget label, så mitt spørsmål da er: Er det noen som vet om noen eller en nettside som tilbyr opptrykk av vinly i små opplag? De fleste tilbyr bare 500+ eksemplarer. Takk på forhånd
 13. Noen som sitter med noe viten ang øvingslokale for band i Tønsberg? (Ikke kommunale ungdomslokaler) - Takk
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.