Gå til innhold

Digapony

Inaktiv medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Digapony

 • Rang
  Nybegynner
 1. Skraphandler: Herdins lakkbeisen strøk jeg utover med en gammel t-skjorte som ikke loer, lakket med sprayboks, 6 ganger med pussing mellom strøkene. Nybegynner: på www.thomann.de koster frakt 20eur, de har andre typer og, strat, les paul osv.
 2. Hallais gitarister! Vil gjerne vise fra mitt lille prosjekt og høre på litt tilbakemeldinger. Kjøpte meg et DIY kit fra www.thomann.de for morroskyld, prisen var slett ikke værst, rund 60EUR Halsen var ferdig lakkert, vurderer og lakkere den mer gul, som enkelte vintage tele (noen tips på lakk?), hodet var ikke skjært ut. så det har jeg designet og skjært/pusset selv. Kroppen var gjort klar med en slags sealer. Kjøpte herdins lakkbeis og matt klarlakk, er ganske fornøyd med fargen og overflaten (har aldri gjord dette før..) Har skiftet ut noen av delene til: Kluson tunere Fender strengetre Gøldo sort plekterbrett (hvit fulgte med) Seymour Duncan Quarter pound (ikke på bildet, ettermontert) Har også kjøpt oppgraderingskit elektronikk fra gitarist.no, men testet med det som fulgte med først, og de fungerer helt ok, ingen støy, god lyd, så om noen er intressert i det kit'et, så kanskje jeg selger. Og en Fender vintage bridge som jeg ikke har turt og montere, gitaren leveres uten gjennomgående strenger så den borrejobben blir ikke lett uten stasjonær bormaskin.. Noen tips? Gitaren trengs kanskje noe mer justering av hals, men selv er jeg fornøyd og den er god og spille på og lyden er knall (seymour pickupen) Totalprisen på denne med frakter slik den er satt sammen nå ble ca 2000,-
 3. Har brukt sound1 flere ganger, og det går som regel smertefritt. Men så fikk jeg tips av en i bandet om en tysk nettbutikk, www.thomann.de Hurtig levering (bestilte på en fredag, fikk levering på onsdag) Lave priser Meget stort vareutvalg 20 EUR i frakt, uansett!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.