Web Analytics
Jump to content

Metalfreak92

Medlem
 • Posts

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Metalfreak92 last won the day on December 3 2016

Metalfreak92 had the most liked content!

About Metalfreak92

 • Birthday 05/27/1992

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Trondheim
 • Interests
  Det meste av musikk.

Contact Methods

 • Skype
  Endreguttn

Recent Profile Visitors

1,801 profile views

Metalfreak92's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

22

Reputation

 1. Du hadde fullstendig rett i at det kunne være en av overnevnte, sjekket det opp å viste seg at det er en Warpig, må virkelig sjekke hva jeg faktisk har og ikke har til neste gang en gitar går under ombygging Heldigvis er dette en Bridge pickup ihvertfall, kunne vært to Neck buckere i gitaren om jeg hadde gjort grove feil da jeg kjøpte buckerne, gikk aldri gjennom anskaffelsen av en Holy diver bridge fant jeg ut da jeg sjekket finn inn boksen min Så hats of to you good sir ?
 2. Hei! Sjekket dette opp å må innrømme at du har rett, er så lenge siden disse mic'ene ble kjøpt at det går i surr Det er faktisk en Warpig som står i bridgen, det merkelige er at jeg ikke finner den samme buckeren hos BKP sine sider så det er muligens en gammel sak, Holy diver får man tak i med to skruerekker men da må pickupen være åpen så jeg på sidene deres
 3. Takker, fikk lakkeringsjobben som en bursdagsgave for et par år tilbake Den har tatt lengre tid PGA sommer til vinter skiftet da lakkeringen ble gjort i en garasje PGA størrelsen på gitaren, hvor den vanligvis ville blitt gjort på et hobby-rom. Spesielt naglene har tatt vanvittig lang tid, så om dette skulle vært gjort hos en profesjonell, snakker vi nok veldig mye cash
 4. Ahh sånn å forstå, leste feil, man kan velge finisher hos Bare Knuckle UK selv, så om du har en Nailbomb eller en Juggernaut i gitaren synes dette ikke ved å velge en chrome finish av typen gull, sølv osv, med og uten skruerekkene Bare standard fargene på Pickupene er distinktivt for å se hvilke mikrofoner det er, om jeg har skjønt det rett.
 5. Takker, begge to! Evil_Caprino: Hadde egentlig sett for meg noe mer heavy der ja, men musikksmaken min har endret seg betraktelig over de siste årene, selv om jeg sitter å hører på Dio coverer for øyeblikket Ville gå for en mellomting mellom Rock og Blues, derfor ble det Mulen og Holy Diveren
 6. NGD i form av at gammel gitar ble som ny! Har hatt gitaren i noe som føles som en evighet MEN pga et heftig tilfelle av "Buckle-scratches" hadde jeg ikke noe valg annet enn å fornye gitaren litt i forhold til innmat, mikrofoner og lakk! Skal nevnes at både loddingen og selve lakk-jobben ble gjort av en meget dyktig mann som holder til i Trondheim. Gitaren endte opp med en rå finish av typen Flight-body og noen små kjente Destiny(Gaming) ikon, selve gitaren fikk påkostet seg nye mikrofoner: Bare knuckle Mule i neck og Bare knuckle Holy Diver i bridge, for at de skulle få en fin overgang fra det gamle ROTET av Original mikrofoner og potmeter, så måtte nye potmeter og kondensatorer kjøpes inn. I utgangspunktet var denne gitaren en Gibson Explorer Cherry Red med Grover Tunere fra 1998. Det vises ikke så godt lenger Planen er å få tak i et nytt plekterbrett i fargen svart eller sølv. Men for nå ser gitaren helt grei ut. Man ser dessverre ikke gjenskinnet i lakken da bildene virkelig ikke rettferdiggjør gitarens utseende.
 7. Det skjønner jeg, har sjekket litt rundt og tror faktisk jeg vil gå for 33nf på begge for en dypere lyd i forbindelse med tone-switchene, det eller 22nf Takk for tips, djekket google for andre gang og da fant jeg både kondensatorer og "caps", skal nok få skikk på gitaren til slutt
 8. Heihei! jeg trenger litt hjelp i forhold til et lite prosjekt som begynner å nærme seg sluttfasen. Gitaren det omhandler er en Gibson explorer som nylig har blitt omlakkert og fått skiftet ut en del av innmaten. Problemet er at jeg ikke vet helt hvilken verdi kondensatorene ttrenger i forhold til lyden jeg har lyst å produsere med gitaren, har volumpoten på 500 ohm, en tone på 500 ohm og en siste tone på 300ohm. Humbuckerne disse skal brukes med er Bare Knuckle mule i bridgen og en Bare Knuckle Holy diver i neck, vil gå for en Blues/Rock-aktig lyd på gitaren. Noen forslag på dette hadde vært høyst verdsatt! =)
 9. Så selv på begge merkene men endte opp med en Martin D-16GT som æ skal hente i løpet av uka, god stemning! Innlegg kommer! Grattis med en flott Taylor!
 10. Hoi gutta, vanskelig for Finn Hjalmar om alle skal komme med gitar forslag utenom Gibson, Coils og Buckere kan man installere i hvilken som helst gitar, som dær igjen blir urelevant når fjøla i sæ sjøl har en egen lyd. Som tidligere eier av en fancy Les Paul må æ si at æ likte lyden og spillbarheta =) Har bare snust på SG'an og har ikke helt troffe spikeren hos mæ om man kan si d sånn.
 11. Virker stilig, men med tanke på at sidens bilder er fra 2002 er det hardt å vite om det fortsatt er åpent, skal selvsagt sjekke når jeg faktisk er der
 12. Hei, skal fatte meg i korthet kjapt og gærli! Skal straks på en liten tur til Orlando, Florida og har sett sånn smått på musikk sjapper i nærheten av Orlando. Tenkte at det kanskje er noen penger å spare da jeg faktisk skal hente gitaren selv. Har sett på et par Tanglewood gitarer med el som ligger rundt 4-6 k i pris, da dette virker som et greit alternativ. Men jeg er åpen for å høre andres meninger og har et par spørsmål angående reisen: 1. FRAKT er jo et kjent problem, og da mener jeg å ta den med på flyet, jeg er ikke typen til å stole på at gitaren kommer hjem som en gitar hvis jeg sender den med bagasjen(Hardcase eller ei). Så jeg lurer på om det er noen som har hatt noen nylig erfaring med frakten innenfor reise er og om spesial bagasje er et alternativ? 2. Musikksjapper? er det noen som har vært i Orlando herfra og handlet før der? Om det er noen spesielle butikker som skilte seg ut litt både pris og service messig? Takk på forhånd for svar -Endre.
 13. Vent...dette sa egentlig seg selv, flott! Da var det bare å finne en passende gitar for tilbake reise, Noen som vet om noen greie gitarsjapper i Orlando, Florida?
 14. Så hvis du har en anelse av at du kanskje har overskredet 6000.- går du gjerne på rødt for å få betalt momsen på alt som ligger over? Selv om det kanskje er snakk om minimale summer?
 15. Ja ok, kjekt å vite =) Er vel et Guitar Center der borte om jeg ikke tar meget feil så blir sikkert å kjøpe inn en gitar med case der borte da =)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.