Gå til innhold

SVS

Medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om SVS

 • Rang
  Nybegynner
 1. Det er forsåv. Et godt poeng at halsen er limt... Da vet jeg ikke om de kan gjøre dette en gang (?) Edit:Næh...dette blir bare stress virker det som. Da får jeg skaffe en annen gitar å bruke.
 2. Du kan få refreta en gitar hos dem ja. Men det er dobbelt så dyrt eller mer som å få montert en ferdig hals. Forsto det sånn at godlyd monterer.
 3. Det er også viktig det som Euphor sier. Jeg vil ikke gå ned i kvaliteten på resten av gitaren for å få TT. Jeg har en bra gitar jeg (forhåpentligvis) kan bytte hals på. Vet ikke om jeg har råd til å kjøpe en ny gitar i samme klasse å bla opp 7000 ekstra for TT hals og montering selv om jeg selger PRS heller. Men det hjelper på med tankene deres. Heller mer i retningen å gjøre dette på pRS enn å bruke masse mer penger på å kjøpe å modifisere en ny...
 4. Gitaren er ekte. Sjekket serienummer og hatt å gjøre med butikken den er kjøpt på. Sog det er bla byttet deler på den rett etter kjøp og jeg har fått bekreftet nok til at jeg vet den er ekte. Dessuten ser jeg, hører og kjenner at dette ikke er noe billig kopi. Vel...jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg vil i alle fall ha true temprament neck. Så la oss si jeg velger å montere det på PRSn...hva er det som kan gå galt? Det er liksom der bekymringen ligger. Ikke heng dere så mye opp i det han sa om intonasjonen. Bare nevnte det som en brikke i tankespinnet. Ordla meg kanskje sånn at det ble viktigere enn jeg hadde tenkt.
 5. Jeg kan å intonere en gitar. Jeg leverte den inn for justering fra vanlig tuning til DGCFAD. Som betyr justeringer på hals, bro, andre strengetykkelser. Jeg ga han jobben fordi jeg var lat og tenkte at han uansett ville gjøre en bedre jobb enn meg. Han sa det kanskje ikke som "feil i intonasjonen". Han demonstrerte det han mente for meg og det hørtes i alle fall godt. Han mente uansett gitaren burde vært bedre på hva det nå var uansett. Uansett er poenget her at rette bånd er "dårlig" i utgangtet. Men om jeg vil ha DGCFAD. Noen som tror det er lurere med lenger hals da? Blir baritone hals for mye for D standard. Tenker på det fordi Ibanez har RGD serien som leveres i den tuningen med lenger skalalengde.
 6. Hei... Ja, jeg vet det er mange, nei, de fleste gitarister som blåser av dette. Jeg var en av dem som tenkte "tåpelig matematisk flise spikking", "ser ekkelt ut og spille på", og "det er stygt". Nå er jeg helt overbevist om at jeg vil ha dette systemet. Så ikke diskuter akkurat det med meg ;p Problemet er at jeg kjøpte en PRS Custom 22 for et års tid siden. Nyprisen var 27. Jeg ga vel ca 18 000. Det var et dårlig kjøp på mange måter. Jeg ga for mye (hva er det med folk i Norge og uhørte bruktpriser på gitarer?). Han løy om at gitaren ikke hadde hakk og riper og litt til. Jeg fikk dessuten levert inn gitaren for å justere den til DGCFAD. Han som gjorde det sa gitaren hadde uakseptable feil i intonasjonen til å være så dyr. Ikke noe alvorlig, men til den prisen så burde den ikke ha det. Jeg liker den jo tross alt da. Den føles god å spille på, er fin osv osv. Jeg har lyst på en gitar med true temprament hals. Så spørsmålene som snurrer er. -Er det ikke litt drøyt å bygge om en sånn gitar? Burde jeg heller selge den og kjøpe en annen NY (oppdaget selvsagt at det føles feil med en brukt en...det er liksom aldri helt min) gitar å blåse av 7000 ekstra på halsbytte? -PRS har jo uansett disse "feilene" han teknikeren snakket om. Det kan vel gjøre et lønsomt videresalg problematisk uansett...og hakkene. -Er jeg sikker på at resultatet blir som lovet? Det er jo viktig uansett. Det står og faller på at de på godlyd vet hva de gjør... -Hva gjør det med lyden i gitaren... Vil ha noen meninger...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.