Gå til innhold
 • Bli medlem

voivod

Medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Good

Om voivod

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Hamar

Nylige profilbesøk

892 profilvisninger
 1. Jeg skrev for et års tid siden at jeg skulle komme med mer info etter testing.. Here we go: AF12 gir såpass god klassisk high gain at jeg solgte Marshall-toppen. Jeg har ikke savnet den ennå. Jeg sender ett signal med kab sim rett i PA, og ett uten kab sim til en Fender Blues Deluxe som fungerer som monitor hvor jeg kan hente opp feedback. I konsertsituasjon med liten tid og lånt utstyr, kan jeg sende signalet rett i Power amp på det stacket som står der med oppmikket kab. Null stress. Dette er selvfølgeligheter for de fleste av dere, men lell a gitt. Av effekter, bruker jeg kun delayen fra AF12. I tillegg har jeg Wah (Buddy Guy), EVH phase 90 og Boss PS-5 på pedalbrettet. Jeg brukte litt tid på å prøve forskjellige overdrivepedaler i front, men jeg endte opp (foreløpig) med å bruke TS/OD som ligger i AF12. Det fungerer fint i det bandet jeg øver jevnlig med (der ideallyden er Brian Robertson 1983), men jeg kommer sikkert til å nerde mer på dette når jeg får tid. Edits er veldig intuitivt og enkelt når man kobler til en laptop. Programmering kun fra display har jeg ikke prøvd. Ser for meg at det er kronglete greier. Jeg fikk ikke opp alle ampene i starten, men en e-post til Tom King ble raskt besvart og en oppdatering løste problemet. Det er ikke så mye negativt å si. Bortsett fra at vi som er født på 70-tallet vet at det er litt døllt med pedalbrett preamp.
 2. I see. Da er det AF12 som er riktig "boks" for meg. ?
 3. Nyheten om Ampli-Firebox kom et par timer etter at jeg bestilte AF12, ellers hadde jeg sikkert vurdert den.. Det er primært ampene jeg trenger AF til. Men effektene låter også ok, så det kan godt hende at jeg fjerner et par pedaler fra brettet mitt. Nå har jeg ikke prøvd AF i alle mulige settinger ennå, men jeg tenker å bruke noen pedaler i tillegg. Portabiliteten er ikke så viktig for meg per nuh. Er det midi/mulighet for ekstern footswitch på Ampli-firebox, forresten?
 4. Tja.. Hvis Amplifire er gammelt nytt og det er for få brukere/interesserte til å holde liv i en egen Amplifire-tråd, kan denne slettes(?). Evt. flyttes til 'sist kjøpte musikkutstyr'. :-)
 5. Jo, det stemmer skela. Nå har jeg spilt meg igjennom alle presetsene og lekt med den en times tid. Førsteinntrykket (koblet på power amp in på en Fender Blues Deluxe) er at alt fungerer kjempefint. De aller fleste presetsene er brukbare as is og alle knotter og menyer fungerer som de skal. Jeg får skrive mer når jeg har testet den på både PA/studio/live-riggen. ?
 6. Takker for alle svar! Tror jeg forsøker Max Kudos' metode først. Å røske ut driten er plan B.
 7. Hei folkens! Kan man få tak i løse QuickConnect "kontakter" som gjør det mulig å montere fete humbuckere på en 2013 LP Standard? Eller er man stuck med Gibsons 3 valg med QuickConnect...? Suverent hvis noen har svar, eller forslag til kreativ løsning på problemet. Skulle gjerne byttet ut Burstbucker Pro med Suhr Aldrich..
 8. Takk for tips, Birk! Ja, jeg har prøvd både å bytte plass på rørene og satt inn nye. Jeg fant nettopp en sak i et Marshall-forum hvor en fyr beskriver akkurat det samme problemet. I det tilfellet ble ampen sendt til service og det var en motstand som måtte byttes etter at (sannsynligvis) et rør hadde gått. Det sitter EL34 i ampen nå, og siden det ikke er orginalrørene er det ikke usannsynlig at et av de tidligere rørene har dødd og at lampen har stått og lyst siden.. Så da vil jeg helst slå meg til ro med at dette er en relativt enkel sak å fikse, og at jeg bare kan spille og kose meg med 3 fungerende rør enn så lenge. Enig? Jeg setter pris på innspill. Jeg er noget grønn på forsterkere, selv om jeg har spilt i 25 år. Her er et av innleggene fra forumet: ----------- What about the amp, I've found a letter from Musik Meyer (they repaired my AFD) and this is what they said: - "R27 erneuert, Auto Biasing geprüft und funktionstest durchgeführt. Zur Bias Poti Frage lesen Sie bitte Seite17 und 25 der Bedienungsanleitung." I don't speak german, but google translator tells me that they have replaced an R27 resistor, and reccomended me to read 17&25 pages in owners manual. So you were right about dead tube that took out a R27 resistor also. I guess that auto bias was ok
 9. Hjelp! Jeg har kjøpt en AFD og led'n lyser for bias fault på et av rørene. Jeg har skiftet rør og selvfølgelig kjørt auto bias flere ganger. Det lyser fortsatt rødt på v3.. Det er visst slik at den "kobler ut" det røret som har problemer (?). Det er altså lyd i forsterkeren og alle rørene gløder som de skal. 1) Noen tips om hva som kan være galt? 2) Er det noe problem å bruke den slik den er nå, evt. nappe ut 2 av rørene og bruke den som 50w? Håper noen kan hjelpe meg! Full service er litt utenfor budsjettet mitt akkurat nå..
 10. Er det noen her som har erfaring med isolert kabinett, type Rivera Silent Sister, Randall eller Jet City Iso Cab? Hvis denne patenten funker sånn nogenlunde, løser det en del problemer i hjemmestudioet.
 11. Jeg fikk feil pedal en gang. Ellers ingen negative opplevelser med Sound1. Varene har blitt sendt 2-3 virkedager fra bestilling.
 12. Robert Toth bør nevnes. Han har bygd noen av de fineste gitarene jeg har sett her til lands. Men jeg vet ikke om han tar bestillinger..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.