Gå til innhold

Skullkrusher

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  858
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

Skullkrusher vant dagen sist Oktober 14

Skullkrusher hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

758 Excellent

Om Skullkrusher

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag August 29

Contact Methods

 • Website URL
  Facebook.com/keisernor

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

2 791 profilvisninger
 1. Ja, virker som alle enten har typisk superstrat-headstock nå. Warlock f.eks. kunne vel gjerne hatt den gamle headstocken som matchet kroppen litt bedre.
 2. Det er kanskje ikke av interesse for så mange her, men BC Rich har endelig offisielt lansert de nye gitarene sine. Det er vel hovedsakelig snakk om high-end importmodeller, samt noen få håndlagde fra USA. Blir spennende å se om de får noe fotfeste i et tøft marked. En ting jeg tror de gjør lurt i er å virkelig gå for det glorete og ekstreme. Som Suffocation-fan må jeg si at det frister med en Warlock.
 3. Har hatt en slik! Kul gitar, selv om halsen ble litt tykk for meg. Enkel og grei, og alltid kult med 24 bånd. Hvilke planer har du?
 4. Jeg har to! DM-2W og NS-2. Elsker DM-2W-en min.
 5. Det med lydprøver og arbeidsmengde for lydtekniker er et veldig godt poeng. Så lenge dere ikke er et band av en viss størrelse tror jeg dere kommer til å irritere på dere en del lydteknikere med å gå for en såpass tungvint løsning. Spiller dere på små klubber tviler jeg på at lydtekniker kommer til å gi dere noe særlig mer enn én linje/oppmikket element hver. Jeg har spilt en del live med et metallband (nevner det fordi jeg antar at dere også spiller metall) de siste par årene, jeg har lært meg å være mer enn fornøyd om jeg får ta med min egen 5150 og et 412-kabinett når vi er ute og spiller. Tror ikke jeg hadde giddet å drasse med meg mer enn det heller, selv om jeg er ung og sprek . Edit: Jeg skjønner nå at jeg ikke i det hele tatt lever opp til signaturen min under...
 6. Ja, koden må sladdes, den er det samme som strek- og QR-kode, som @Naigewron sier. Skulle gjerne kjøpt om jeg hadde bodd i nærheten. Ikke bare for meg å ta fri når som helst, dessverre.
 7. Wow, fire fullstacks på øvingsrommet er overkill, ja. Vi kjører halfstack i metallbandet mitt, det er egentlig mer enn høyt nok. Blir fort til at vi nesten overdøver trommisen om vi ikke styrer oss litt. Får jeg spørre om ca. hvor høyt dere spiller på øvinger? Er trommene også mikket opp?
 8. Sjekk ut Charvel-gruppa på Facebook. Der er det veldig mye kompetanse. Leste at noen få Charvetter ble produsert i Japan, det kan de i gruppa i såfall identifisere. Hvis ikke tror jeg nok ikke man kan få særlig mer enn 1000,- for den. Er vel finérkropp på de fleste Charvettene.
 9. Kul gitar! Aldri hørt om disse før. Kan ikke helt tenke meg at den er en etterligning på noe vis. Hvorfor etterligne noe som er såpass ukjent, og ikke heller Fender, Gibson, Ibanez, Jackson, etc.
 10. Velkommen tilbake! Håper du ombestemmer deg når det kommer til å sette Fender-logo på en Squier. Hva er galt med Squier-logoen?
 11. Hvis man må a/b-teste for å høre forskjell er det iallfall ikke verre enn at jeg fint kan leve med det Hører med til historien at jeg spiller high gain 90% av tiden, spesielt med V-gitarer. Gjør det!
 12. Har spilt Kahler noen dager nå, både akustisk hjemme, med øvingsamp og med 120W 5150-topp på øvingslokalet. Erfarer ikke at den gir noe mindre sustain og tone enn andre gitarer med tremolosystem. Den låter høyere akustisk enn USA Standard Stratocasteren min, f.eks. Den holder stemminga bedre enn både OFR og FR1000-gitarene mine. Eneste jeg har å utsette på den er at armen er kort, rekkevidden ikke er like stor og tilgjengelig som på FR og at man ikke kan lage "flutter"-lyder.
 13. Ja, de er japanske Jacksons, men helt andre spesifikasjoner enn de gamle standardmodellene fra Japan, som ibenholt, binding, OFR/Kahler. Men ja, jeg og merker at det er lite interesse for Jacksons. RR3 får man jo kjøpt for en slikk og ingenting. Alle burde ha en RR3 i arsenalet!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.