Web Analytics
Gå til innhold

Skullkrusher

+Annonsefritt
 • Innholdsteller

  1 027
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

Skullkrusher vant dagen sist Desember 17 2019

Skullkrusher hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

943 Excellent

Om Skullkrusher

 • Rang
  Psychofunkadelic
 • Bursdag August 29

Contact Methods

 • Website URL
  Facebook.com/keisernor

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

3 021 profilvisninger
 1. Dro frem vifta og de tre raskeste gitarene mine!
 2. Ingenting har «skjedd» med Floyd Rose, men folk som ikke spiller med Floyd Rose er glade i å fortelle om hvor mye styr det er med det. 😎 Du trenger selvfølgelig en gitar med Floyd Rose.
 3. Jeg ville ha ventet med å kjøpe en så dyr om du er så usikker på hva du trenger og vil ha. Jeg spilte gitar i 15 år før jeg kjøpte meg en gitar i den prisklassen. Først da visste jeg nøyaktig hva jeg ville ha i en gitar. Uansett hvilket merke du går for i den prisklassen vil du få noe av bra kvalitet. Anbefaler deg å oppsøke noen musikkforretninger og prøv ut alt du synes ser interessant ut, og finn ut hva du liker.
 4. 14-15k da jeg var på 4sound sist. Ser det bare er SpeakOn som har på nett nå, der var den en del billigere (12k).
 5. Kan være heldig med pruting noen få ganger, men ender ofte med sure meldinger tilbake, ja. Savner tiden hvor SG Standard regelmessig lå ute til 6000,- 😬
 6. Har hørt gjennom en 3-4 ganger nå. Synes dere hever dere for hver utgivelse, jeg. Låtskriving og produksjon blir bare bedre og bedre. Fin balanse mellom bangers som setter seg tvert (Jack & Thrust, Starchild) og låter som trenger å vokse litt før de sitter ordentlig (Wings of Wax og Heavy Rain). Dere fortjener å være mye større enn dere er. Jeg ville seriøst ha sendt en mail til f.eks. NewRetroWave og sett hvilke muligheter som finnes. Har sagt det før og, men dere skiller dere så positivt ut i en sjanger med raskt voksende fanskare hvor det finnes mange grupper som låter ganske like hverandre.
 7. For å bidra positivt og konstruktivt: Gibson SGJ og LPJ (de ligger et hakk under Faded igjen) burde være mulig å finne til under 5000,-. Jeg betalte 3000,- for en SGJ i god stand hos en lokal musikkforretning for noen år siden. De dukker ikke opp så ofte, men de ligger vanligvis lavt i pris.
 8. Ah, skjønner! Da skal jeg følge med. Den som bare heter "Synthwave"
 9. Herlig, skal kose meg med albumet på balkongen i sola etterpå! Har dere plan om fysisk utgivelse denne gangen? Edit: Dere burde poste dette i Synthwave-gruppa på Facebook. Gjengen der er meget mottakelig. Tror dere hadde fått masse oppmerksomhet der.
 10. Forklar ironien, er du snill.
 11. Boksen kan da vel være "nice" selv om den er "limited edition".
 12. Gøy å spille synthwave på gitar, så her kommer litt mer:
 13. De fleste forsterkere i samme klasse har aux-inngang, da er ikke Bluetooth et must. Kan fint anbefale Katana Mini som øvingsforsterker!
 14. Heisann, velkommen til forumet! S521 virker som en ypperlig gitar å starte med. Lettspilt, superkomfortabel (mtp. fasong, vekt og access), ukomplisert og med mange lydmuligheter. Om du kan finne en brukt kan du spare en del kroner. Bruker å være mulig å finne PRS SE brukt til fine priser også. Vanskelig å si om det lønner seg å starte med vibarm. Det krever jo en god del mer vedlikehold, men om du har et snev av teknisk innsikt og mekanisk sympati så er det ikke så vanskelig å holde styr på. Når det kommer til forsterker er det verdt å sjekke ut Boss Katana også!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.