Web Analytics
Gå til innhold

Kørk

Medlem
 • Innholdsteller

  32
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Kørk

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  Gitar, PC, Sykling/Jogging og mye mer.
 1. Blir nok kjempe bra det der. Håper noen får til et par bra bilder da. Bare til å poste ivei isåfall.
 2. Det er privatkurs jeg har tenkt å gå til, så da høres det vel ganske greit ut. Men nå får no jeg en prøvetime først, sånn for å se om jeg liker det eller ikke.. tror ikke jeg trenger stort mer de 10 ukene uansett. Ole Andre Farstad heter han som har det.
 3. Bare lurte på hva folket syns. 30 minutters kurs. 10 uker. 1 gang i uken. 1500 kroner. Er dette en bra pris eller?
 4. Er ikkje helt sikker, tror de fleste sangene er Drop D ja.
 5. Den der var sinsykt fet syns jeg! Hadde lyst å kansje skaffe en litt bedre første gitar, men jeg bestemte meg heller for å lære å spille litt bedre først.
 6. Dem var ikkje så gale nei.. digget gitaren til sangeren ihvertfall!
 7. Har ikke hørt om dem.. så tror ikke det er verdt å komme helt til Oslo for å se på. Men kansje.. hvis jeg kjeder meg skikkelig eller no.
 8. Det tror jeg, for selv om jeg har noen venner som kan spille ganske bra, føler jeg liksom ikke at jeg klarer å lære så veldig mye fra dem. Jeg trenger en god teknikk for å få øvd mer.. nå blir det liksom til at jeg bare slår på strengene som en annen tulling ville gjort.
 9. Det er ganske mye av det samme, men de har klart å få noe gode soloer inn på CD'en også. Selv om de kansje ikke har utvilket seg kjempe mye, så var denne her tredje CD'en veldig imponerende i mitt synspunkt.
 10. Jeg vet ikke helt sikkert hvor det ligger. Men det høres ut som noe jeg kunne tenkt meg å se på.
 11. De der var faktisk ikke så værst, men ja.. tror nok jeg er kommet for langt inn i metal/rock genren til at jeg klarer å virkelig like det. Men slettest ikke så gale nei.
 12. Det var faktisk en ganske god ide.. men 2000 for et helt år høres jo også strålende ut. Noe jeg faktisk kan ha råd til. Får vel sjekke om de har noe slikt her i nærheten. Ellers fikk jeg låne en gitarbok, men ja.. det fønker liksom ikke helt syns jeg.
 13. Det hadde jo vært best med privattimer. Får vel prøve å finne noen som er villig til å gjøre det bare for morros skyld.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.