Gå til innhold

Drazzil

Medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Drazzil

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 14. sep. 1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Ågotnes, Fjell, Hordaland
 1. Hei hei Jeg har funnet en del Bass gitarer på FINN.no som har veldig dårlig beskrivelse som jeg har vært intressert i. Men det jeg lurer på er hva jeg bør spørre eieren om sånn at jeg ikke blir lurt med tanke på prisen. Noen som kan komme med noen råd?
 2. youtube er vel det eneste stedet jeg ikke har sett;) Har brukt Google.com for å finne anmeldelser/Reviews av den og det virker som den skal gjøre jobben sin;)
 3. den såg jo bare drit rå ut da;)
 4. Halla alle Forumister;) Jeg lurte på om noen av dere har prøvd/eier en LTD F-415FM og hva dere evt. mener om den?
 5. er enig med umy ang. Orange forsterker, for jeg er strålende fornøyd med det jeg har;) jeg har Orange Terror bass 500w topp og Orange 115 kabinett;)
 6. Drazzil

  Amp + kabinett

  Jeg vil anbefale at du også sjekker ut ett ganske ukjent merke som heter Orange. Jeg har denne toppen: http://www.orangeamps.com/terror-bass-500/ og dette kabinettet http://www.talkbass.com/forum/f15/specifications-orange-1x15-cabinet-411080/. Jeg er stålende fornøyd med lyden og trøkke jeg får fra disse to å kommer nok til å ha dette lenge;)
 7. Noen av dere som har erfaring med Orange bass amps og cabs?? Vurderer å kjøpe meg Orange OBC115 og Orange TB500H, da jeg i dag spiller med en Behringer BX600 (http://www.behringer.com/EN/Products/BX600.aspx) som nå omtrent kun duger til hjemmeøving og skriker om nåde på bandøvingene. Begynte å spille bass for en tid tilbake, men har aldri satt meg inn i hvordan ting fungerer når det gjelder watt og ohm, dessuten har jeg ikke peiling på hvilke merker som duger i dagens samfunn;) Spiller forresten i ett rocke band med trommis og gitarister med forsterkere opp til taket, så jeg trenger litt styrke i forsterkeren min sånn at jeg blir hørt;)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.