Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

sveini83

Medlem
 • Innholdsteller

  73
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Om sveini83

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 19. feb. 1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Sandnes
 1. Forsinket NGD, Fikk øksa i slutten av februar.Bestilt ifra Thailand av alle steder. Har Pattern Regular Hals og 57/08 pickups. Spiller som en drøm.
 2. Syntes at denne gitaren var bra bang for the buck! Litt for smal hals for min smak. Men nå er ikke jeg en shredder! En annen gitar som kommer som et alternativ er en Mayones Setius. Kan fåes med eller uten Floyd).
 3. Hadde en Ibanez S5470 TBS som jeg solgte for 1 år siden eller noe sånt. God gitar,men både hals og kropp er veldig tynne på disse modellene. Tremoloen er veldig bra på disse! Med Zero point systemet,og veldig lett å justere motstanden på fjærene bak, ved hjelp av et eget hjul. Slipper å ta av backplaten og justere fjærspenningen hvis du bytter til tykkere strenger! f.eks
 4. Er ute etter Custom 24 med makena blue finish,samt Pattern Thin hals . Har bare 1 på Ebay til den nette sum av ca 30000kr ifra England. Det er uten fortolling her tillands. Er 10 Top på den,men dette er ikke et must. Ser de har en Cu22 med specs som passer. Er det stor forskjell på Cu22 og Cu24? Utenom de 2 fretsa?
 5. Noen som har tips om butikker i USA/Canada som har bra utvalg/priser av PRS, og shipper til Norge?
 6. I fra fabrikken er vel standarden:09 på tremolo,.0.10 på hardtail. Har vel litt å si på scale length på gitaren også hvilke tykkelse på strengene som de hiver på! Hvor store nutslotsene er og div! Bruker 09-42 og 10-46,Elixir Polyweb. Downtuner ikke noe spess,synes 10-46 er ok til drop d og d standard tuning,må nok opp en størrelse hvis du skal under dette!
 7. Hvilken halsprofil har du på PRS`en din. Har bare testet Wide Thin utgaven!
 8. Gear4music sender ifra England, totalpris for Prs`en ca 6800kr. Er den i nærheten av like god som min Prs SE Tremonti Custom med tanke på spillbarhet og kvalitetsfølelse, så er det et trygt kjøp!
 9. Har sperzel trim lok tunere på min Regius 6. Funker fjell!
 10. Går du til Powerguitar.no sin hjemmeside så har Rocktrond prisliste på grunnmodellene. Custom valgene var faktisk ganske rimelige!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.