Web Analytics
Gå til innhold

dajne

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om dajne

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

520 profilvisninger
 1. Det er Fret Zealot led så det er plass. Tenkte på rødsprit men er ikke villig til å ødelegge halsen. Da dropper jeg det heller.
 2. Ditto x4, eller boomerang looper Strymon Timeline Morley Alligator volume pedal Kjøper gjerne men har også en del pedaler jeg kan bytte med. T-Rex Replicator jr. TC Electronics Hall of fame reverb TC Electronics Flashback delay Dunlop XL Volume Pedal Boss RC-30 Looper EHX Russian Big muff Tone City Sweet cream overdrive Mooer Yellow Comp Blikktak Fuzz Korg Tuner Volta 3 Oppladbart batterisystem for pedaler T-rex Tonetrunk pedalbrett
 3. Noen som vet hva slags middel jeg kan bruke for å rengjøre en rosewood hals. Skal klistre på led lys så det må ikke være olje.
 4. Hei, er det noen i Norge som lager plekterbrett? Jeg trenger et HSS, 8 hulls til en Japansk FSR classic 50th Stratocaster. Kan ikke finne det noen steder. Har prøvd med Amerikansk, Mexicansk og fra Squire. Ingen av hullene passer og etter å frese ut hullene ser det bare rotete ut. Tips noen?
 5. Hei, jeg ønsker å finne noen å spille med i Oslo. Hører for det meste på Blues og prog rock men åpen for det meste. Ser for meg øving et par ganger i uken. Har spilt gitar så lenge jeg kan huske men ikke spesielt teknisk god men lysten er der:) Så jeg starter med en post her...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.