Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Mustang

Medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

7 Neutral

Om Mustang

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

514 profilvisninger
 1. Jeg fant fram igjen en forsterker jeg ikke har brukt på en stund, Fender Mustang II. Det hører til et styreprogram, Fender FUSE, som ikke vil starte på Mac. Jeg husker ikke sikkert hva som driver det, men jeg tror det er Flash, det er mange Flash-versjoner siden jeg har brukt den. Jeg mener jeg hadde samme problem for noen år siden, og løsningen var naturlig nok å oppgradre programmet, men jeg var 5 dager(!) for sent ute, det viser seg at Fender kuttet støtten til dette programmet 20 mars.. Det er spesielt bittert, ettersom jeg også har en Fender G-dec thirty som er basert å samme program. Sel
 2. Jeg burde også ha skrevet at det som ble gjort da Nettby la opp var jo å spesialprogrammere en løsning for nedlasting, de hadde programmerer. Så det er nok ikke så aktuelt her. Jeg lagret en del stoff fra en datagruppe der, men jeg har knapt sett på det senere. Stoff blir fort gammelt, så en skal kanskje ikke overvurdere viktigheten av tidligere tråder.
 3. Da Nettby la ned ble det laget en funksjon som gjode at en kunne lagre tråder og innlegg, i alle fall sine egne, og jeg ikke husker feil. Jeg har startet bare tre eller fire tråder, til gjengjeld er det tråder der jeg har fått fornuftige svar på spørsmål jeg har stilt, så jeg vil gjerne lese dem også i framtiden. Å lagre innholdet i tre tråder selv er jo fort gjort, har en mye stoff en vil ta vare på er det verre. Jeg har også sett nedlagtre forum som har gjort som stoffet til read only slik at en kan lese det i framtiden, men det må jo ligge på en server som antakelig vil koste litt å op
 4. Guitar neck rest var det utløsende uttrykket jeg trengte, nå finner jeg mange varianter å velge blant når jeg googler. Mange takk.
 5. Er det noen som vet hvem som selger et slikt stativ, eller vugge om en vil, som en kan legge gitaren oppi ved strengeskrift og annet vedlikehold? Altså et polstrert stativ som sørger for at kroppen ikke ripes opp om som har en litt høyere vugge til halsen. Og hva heter det egentlig? Det går jo an å lage noe selv, men hvis det finnes nettbutikker som selger et som er praktisk, til en rimelig penge, kan jeg tenke meg å kjøpe. Litt vanskelig å forklare, derfor legger jeg ved et utsnitt fra en video på YouTube, uten at det nødvendigvis må se akkurat slik ut.
 6. Jeg endte med denne. http://intl.fender.com/en-NO/guitars/stratocaster/classic-player-strat-hh-bound-rosewood-fingerboard-dark-mercedes-blue/. Jeg fikk den i dag og er veldig fornøyd så langt. God å spille på og bra lyd.
 7. Takk for gode råd, jeg skal sjekke ut Blacktop og Classic Player nærmere. Jeg tror jeg kommer til å bli fornøyd med Strat Classic HH ut fra det jeg har lest om den så langt.
 8. Den heter visst bare Dano Pro, også kalt tversoversløyfa, denne her http://www.danguitars.com/Dano_PRO.html. Det er en morsom gitar, så det skal nok litt til at jeg selger den. Den du lenker til et av alternativene ja, det samme er Blacktop som Welhaven nevner. Pris på mellom seks og syv tusen kan gå an, men en absolutt grense på åtte tusen.
 9. Det er helt sikkert ja, så stort at jeg både drømmer meg bort og går vill i utvalget. Så 60s C er tynnere? Det var jo godt nytt, da trenger jeg ikke å frykte det. Mens jeg skriver dette sitter jeg forresten og spiller på en Danelectro pro 55, den første remaken av disse som kom for noen år siden, den har skikkelig tykk hals á la sleggeskaft, og jeg takler det også, så da er det kanskje ikke noe problem.
 10. Takk for tilbakemelding. Jeg har lett litt etter at jeg skrev startinnlegget, og tror det er noe sånt som dette jeg leter etter (håper det er lov å lenke her) http://intl.fender.com/en-NO/guitars/stratocaster/classic-player-strat-hh-bound-rosewood-fingerboard-dark-mercedes-blue/ Omtalt her også http://www.musicradar.com/reviews/guitars/fender-classic-player-strat-hh-611645 Men 60s C neck, er ikke den tykkere enn modern C? Jeg har korte finge. Min Fender Toronado GTHH, i en litt "rar" gitarserie som Fender lagde et par år, har fantastisk lyd. I alle fall prisen tatt i betraktning, det er lite a
 11. Jeg har lyst på en ny Stratocaster, hva heter nå den serien som er bygget i Mexico og som visstnok har noen deler/elementer fra Custom Shop? En ansatt i en lokal musikkhandel anbefalte meg den etter om den skal gi god verdi for pengene. Jeg har lest om den i Guitarist for et par år siden også, så den finnes. Butikken har dessverre stengt for over et år siden, og jeg skrev det ikke ned. Classic Player? Modern Player? Nei, jeg klarer ikke å huske det. Jeg har en middels dyr Fender Toronado og en veldig billig Squier Strat, men ønsker meg altså en Fender Strat. Det vanskeligste er at jeg vil at
 12. Du har rett, hvorfor gå over bekken etter vann, når fenderstrengene som opprinnelig sitter på den har fungert bra? På fender.com finner jeg bare ett sett banjostrenger, til gjengjeld ser de ut til å ha samme spesifikasjoner som de som sitter på den.
 13. Hei. Jeg er plukket fram min femstrengers Fender banjo igjen, etter at den har samlet støv en stund, og det er åpenbart at nye strenger vil være bra. Har noen et tips til gode strenger? Originalstrengene er i følge fender.com Fender NPS banjo strings .0095-020. (Jeg er klar over at dette er et gitarforum, men jeg tar sjansen på at det kan være flere enn meg her som liker bluegrass, og som er borti banjo i tillegg til gitar.)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.