Web Analytics
Jump to content

Peruperu

Medlem
 • Posts

  43
 • Joined

 • Last visited

About Peruperu

Peruperu's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. eller evt. sjekk ut dritfetegitarer.com. Bruktgitarforhandler i oslo.
 2. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=33340066 trygt å prøve noe som dette
 3. Haha. Kan trådstarters taushet tyde på at han blir klok? Eller kanskje bare mer forvirret? Min respons: www.finn.no
 4. Det er jo ikke så galt egentlig. Så sant det er skikkelige gitarer=)
 5. Kule greier. Ikke ha to jackinputs på fremsiden! Altfor mye rot etter min mening, ibanezløsning eller ei. Ville hatt det LP/tele-style som tidligere nevnt. Spørsmål: hvor mye koster det hele?
 6. Nå er jeg noen og tjue og har aldri hørt om Timmons. Søkte litt på you tube og falt pladask for den låta. Kos dere. ps. ja jeg vet det ikke er andy som spiller, men ca like bra. Bedre lyd på denne enn fanvideoene=)
 7. når du skriver det med pluss til minus, mener du da at kabelen skal være riktig vei? har fint lite peiling på forsterkere skjønner jeg...
 8. Bruker voxac30 men har ikke prøvd den sammen med det kabinettet.
 9. Lav lyd pluss skurr mixa med sus. Har vært sånn lenge. Byttet rør for litt siden fordi noen jeg spurte mente det var dårlige/ for gamle rør i den. Hjalp ingenting. Har ikke fÅtt testa på andre kab. enda nei.
 10. Det er bare å angre: http://www.maton.com.au/images/stories/acoustics/emd-6_large.jpg
 11. Rørene i ampen er nye. Har ikke samme problemet med Vox ac30'en som jeg bruker ellers. Noen som kan hjelpe?
 12. Bare begynn med naturlige akkordlinjer og melodier. I intro kan man jo spille akkordlinjene, mens man synger dem med tekst i vers og refreng. I broa er man fri til å ta hvilken retning man vil hva gjelder takt/temaer osv, men jeg synes personlig at det godt kan henge sammen med resten av låta. Så er det jo "bare" å avslutte med vers,refreng, solo eller noe som skulle kunne passe. Kult om man klarer å for eksempel bygge opp en gitarsolo med resten av kompet. At man spiller like markeringer osv.
 13. Tom Anderson Hollow T eksempel: http://www.godlyd.no/default.asp?page=700&product=5005&p5005_v=1 Jeg kjøpte nettopp en 2000 modell fra statene, betalte 12000 til sammen. Gitaren kom på 8500. Det er jo en god deal på en gitar som selges for 25 eller flere lapper, ny, i Norge. Fantastisk gitar. Hul kropp så den er jo kjempelett noe som gjør den veldig behagelig å stå å spille på. Hvis man er litt tålmodig kan man finne brukte high end-gitarer til slike priser. Man må bare gjøre litt research. Søk i nettbutikk som fører brukte instrumenter osv.
 14. Kjøpte denne av en fyr fra Oslo. Nydeligere gitar skal du lete etter. Helt strøken til tross for at den er over 30 år gammel, det er ikke en ripe en gang, så jeg er hele tiden litt nervøs for å lage den første, noe som garantert kommer til å skje :S Nydelig lyd=) http://fiestared.com/gitaroversikt/70115.php dette er bildene av den fra hans internettside, har ikke tatt noen nye, men...
 15. Håhå--åneidu. Den er ikke til salgs!!=)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.