Web Analytics
Jump to content

birger1

Inaktiv medlem
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About birger1

birger1's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

  1. Vi er to gitarister og en trommis (alle 23) i Oslo som ser etter en bassist! Vi spiller innen sjangeren hardrock/metal. Har mest fokus på egne sanger, men spiller også noen cover. Søker en bassist som har tilbakelagt nybegynnerstadiet, og som kan sette av noen timer i uka til øving! Vi skal ha flere spillejobber etter nyttår, og har også tenkt oss i studio etterhvert. Har eget øvingslokale i gangavstand fra Nationaltheatret. Spiller også på Øvingshotellet av og til! Høres dette interessant ut - eller kjenner du noen - så vil vi gjerne at du tar kontakt!
  2. Hei! Trenger å leie et elektronisk trommesett fra torsdag/fredag til søndag denne uka, for å bruke til innspilling. Skal behandles ekstremt forsiktig, hvor mye du vil ta betalt får du bestemme! =) Hvis du har et el-sett stående, eller kjenner noen som har det, ta gjerne kontakt! - Espen
  3. Rockebandet Mongosaurus søker bassist i Oslo-området! Vi er tre fyrer i begynnelsen av 20-årene, som har tatt opp et band vi holdt på med for halvannet år siden. Da spilte vi mye gigs, kom blant annet til Norgesfinalen i Emergenza, og spilte på John Dee og Rockefeller, samt en del spillejobber på puber. Bandet består av to gitarister/vokalist og en trommis, og det er stort sett hardrock det går i. Det eneste problemet er at vi mangler en bassist! Vi har en del egne låter, men spiller også en del covere. Låtene er ikke spesielt vanskelige, og burde gå fort å lære seg. Har en veldig god stemning i bandet, slapper av og tar noen pils på øving. Satser på å spille en del gigs fremover, skal blant annet spille på en studentfest i slutten av april. Vi har øvingsrom i Oslo sentrum som vi øver i hver torsdag kveld. Er du interessert, eller kjenner du noen som kunne vært interessert? Tips tas imot med stor takk! Ta kontakt med Espen på espen_ekeberg@hotmail.com Legger ved en link til en låt fra John Dee!
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.