Gå til innhold

Chickenwing

Medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Chickenwing

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 07. sep. 1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 1. Passive ja. Tørr ikke helt å gjøre det selv, så det rimeligste blir vel å levere den til elektrikkeren i heimen Takk for hjelpen!
 2. tja, alle kablene er jo koblet riktig. Men ved nærmere titt ser det jo helt for J* ut. En god del er jo "naken" (uten gummien) med 2-3 cm før de er loddet.. Og treffer borti hverandre, muligens det som kan være hele problemet da?
 3. Halla! Det har seg sånn at det er en intens bakgrunns skurring når gitaren er i bruk & når gitaren er muted. Men skurringen forsvinner når jeg EKS holder over strengene. Gitaren er av typen Jackson Demmelition med EMG-HZ.. Noen peiling på hva det kan være og hva jeg eventuelt burde gjøre?
 4. Nice timing, e på jakt ettar noen å spille med i Bergens område selv... Hvordan band er det du hører på da mann?
 5. JA, tenkte å skrive det. men glemte ... Jackson demmelition it is..
 6. Sikkert flere som lurer på dette, har så langt ikke sett noe tråder om dette, så jeg kjører på. Som mangen andre har jeg problemer med at gitaren "faller ned" da jeg har den rundt meg med en strap. er no grei nok den.. Hjelper det bare å kjøpe en breiere strap? eller er det noe fiks-faks-magic som skal til for at den holder seg i possisjonen sin uten at headstocken svinger seg ned mot bakken? bilde av den strappen man har nå... ligner iaf.. TAKK FOR SVAR! kyss klemz og kos!
 7. ÅÅÅH, elsker dere! Takk for svar!
 8. Hopper rett på sak Noen der ute som har peiling på hvor jeg kan få tak i nye skruer(?) til nuten? har slitt de litt ut, så de sitter ikke så jæskla godt lengre... anyone? Om du tilfeldigvis skulle være fra Bergen, så kan du gjerne si hvor i byen jeg får tak i! som vist her!
 9. Unnskyld det amatørmessige spørsmålet mitt, man må starte en plass... Men hva i huleste er "PA" ?
 10. Tror jeg skal ta en titt på Fender Mustang. De virka ganske greie egentlig! Jo, de hadde vist det, men ble anbefalt å ta med min egen da den "ikke var så god" Og takk til Gitarnorge som hindra meg i å gå på en kjempesmell! skulle etter planen kjøpe en brukt Marshall mg100 hdfx til 3500 i morgen
 11. straight to the point: Hva vil det si å ha grunnleggende kompetanse på el.gitar? 1,2,3 GO !
 12. Ang POD-Brettet.. Jeg kan jo like gjerne bare bruke min Boss ME-25? Det er en ROLAND.
 13. Hei igjen! Det har seg sånn at jeg skal på Folkehøgskole til høsten igjen. BAND LINJA Og da duger vel egentlig ikke min 35W forsterker. så jeg tenkte å kjøpe en ny en da, har allerede snusa på Marshall Mg100 HDFX. Men har vist seg at den ikke skulle være så veldig god alikavel?.. Jeg spiller selvfølgelig da Metal. Gjerne i stilen BLACK LABEL SOCIETY I og med at budsjettet er j*vlig lavt, så burde maksprisen ligge på 4000.. Så noen der ute som har noen anbefalinger? http://www.gitarhuset.no/product/3007753/marshall-mg101fx-1x12-combo Er det noe å kjøpe?
 14. Takker for alle svar! Kommet godt i gang nå! Så får vi se hvordan dette ender. Oh lord..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.