Gå til innhold

EspenP

Medlem
 • Innholdsteller

  87
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

34 Excellent

Om EspenP

 • Rang
  Viderekommen

Nylige profilbesøk

1 400 profilvisninger
 1. Jeg har brukt en slik: https://www.ebay.com/itm/Tip-Cleaner-Needle-File-Set-Jet-Cleaner-Nozzle-Cleaner-Carburetor-Cleaning-Tool/392249800651?hash=item5b53e8f7cb:g:mDEAAOSwRXJcd3kq Espen
 2. Tommelfingerregel for all elektronikk: Om det ikke spesifikt står at går, går det ikke. Linjeutgang inn i hodetelefonforsterker, utfordring løst.
 3. En rørforsterker av gamletypen, uten ICer, opamper, transistorer og annet moderne, tar ikke skade av en runde med støvsuger. Ved moderne elektronikk ville jeg vært forsiktig. Beklager. Denne skulle vært i en annen tråd. Gamle menn og små telefoner går ikke bra sammen.
 4. Jeg har forståelse for at Kjell Iver vil ha flere moderatorer selv om jeg hadde veldig sans for mannen med puddel utsagnet.
 5. Takk. Selvfølgelig. Vi gjorde dette hele tiden når vi laget kabler for LF-signaler inn til radiosender.
 6. Jeg bare MÅ gjøre oppmerksom på at det ikke er min kabel. Det er sitat fra en annen tråd fra en som ikke kan lime inn sitat.
 7. Gitarkabelen min er en Evidence Lyric som har en pil i ene enden. Den skal i forsterker, og det gjør den. Hva i alle verden er det for spesielt med en kabel som gjør at den må stå en bestemt vei?
 8. Mobbing av nybegynner. Hadde jeg ikke vist at moderator har rosa gitar hadde jeg sladret.?
 9. Er det en gjeng med frisører og interiørarkitekter som frekventerer forumet? Her er en pedal slik en pedal skal se ut.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.