Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Parapluie

Medlem
 • Innholdsteller

  63
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Parapluie

 • Rang
  Nybegynner

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.notsix.net

Profile Information

 • Bosted
  Brumunddal
 • Interesser
  Musikk og slik... ja, du vet.
 1. Yo. Slenger ut en ballade fra mitt band, Not Six: http://www.notsix.net/mp3/merry_lullaby.mp3 Spilt inn i mitt hjemmestudio. Selv spiller jeg gitar. Tilbakemeldinger er tøft!
 2. Ja. Har sett de masse live. De låter dødsbra. Du kommer ikke til å angre.
 3. Tøft. Sir Ramseth får det til å trøkke han
 4. Takker for kritikk! hans k: Det er en Godin gitar. Den ser mye kulere ut enn det den låter, for å si det sånn
 5. Heisann! Legger ut en låt fra mitt band, Not Six, som er spilt inn i mitt hjemmestudio. Selv spiller jeg gitar. http://www.notsix.net/mp3/eternally%20confined.mp3 Sjekk ut flere låter fra hjemmesiden om du skulle føle for det: www.notsix.net Alltids spennende med tilbakemeldinger!
 6. Har samme problem sjøl. Og det har ingenting med latency å gjøre her heller. Ingen som vet hva det kan være?
 7. 1: Er det en fordel å kjøpe en preamp med innebygget kompressor? Eller er det liten vits ettersom man kan bruke kompressor som plugins i sequenserprogram? 2: Hva skiller en god preamp fra en dårlig preamp? 3: Noen anbefalinger av gode preamper? (trenger bare èn inngang)
 8. Lydkortet mitt spiller tydeligvis kun i 48 khz. Er dette på noen måter en ulempe? Når jeg skal lage "audio mixdown" får jeg valget i å sette den til 44,1 hvertfall.
 9. Hallo! Jeg føler jeg trenger en forklaring på forksjellen mellom å ta opp i 44.1 khz og 48 kzh... Det virker som det er vanligst å ta opp i 44.1? Hvorfor det i såfall? Jeg bruker Cubase SX og har et E-mu lydkort (litt av eldre dato). Jeg tar opp i 48 khz. Det virker som jeg ikke har noe valg... Hvordan gjør jeg slik at jeg kan ta opp i 44.1? Trenger jeg et nytt lydkort? Eller er det bare å trykke på en knapp, som jeg ikke vet om i Cubase? Det er jo umulig for meg å åpne prosjekter på min PC, som er spilt inn i 44.1 på en annen PC. Pitchen forandrer seg og det blir bare krøll. Håper på svar
 10. Hva er forskjellen på Nuendo og Cubase?
 11. Klesvalget til Vai var kanskje mest imponerende... Den buksa passet godt, for å si det sånn
 12. Jeg synes Vai imponerte mest i dag. Hvem var det som ropte "boring" når Fripp spilte? Noen her? Hæhæ. Synes han var sjarmerende der han satt i hjørnet og spilte synthgitar jeg
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.