Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

tomandre81

Medlem
 • Innholdsteller

  141
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

tomandre81 vant dagen sist November 2 2012

tomandre81 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

8 Neutral

Om tomandre81

 • Rang
  Viderekommen

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.nrk.no/urort/Artist/rautavalta1/default.aspx
 • Skype
  tommacool

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Interesser
  Making music, listening to music, metal, computer games, american cars and movies.
 1. Ja, skjønte at du syntes reglene var like hardt som rakettforskning siden du aldri spilte inn et riff etter å ha gjettet riktig
 2. Christopher S skjønte tydeligvis ikke reglene for denne gjetteleken Og den spilleren der fungerte ikke for meg. Trykker play og ingenting skjer.
 3. Bra låt. Men ga meg mer assosiasjoner med å sveve høyt blant skyene og se ned på en stor skog under deg. Så du må nok endre navnet på låta til "as I float in the sky"
 4. https://soundcloud.com/elguitartom/m-rkret-demo Et prosjekt jeg og en kamerat har. Han skriver først tekst og så lager jeg musikk ut av teksten hans. Jeg finner det lettere å lage riff / sanger når jeg har tekst. Hva syns dere?
 5. Minna meg om sånn 70 talls film musikk
 6. http://www.youtube.com/watch?v=pw6D_QfsmUY
 7. Redigerte min første post da jeg fant ut at det var Chimaira Empire. Du har nok garantert hørt riffet før og så har det godt lang tid og så har det kommet frem fra underbevisstheten din. Dette skjer nok ganske regelmessig med alle som lager låter. Jeg har opplevd det veldig mye når jeg mekker ting. Men det etter overgangen minner meg også en del om Chimaira. Men kan være fordi Chimaria bruker ofte noter som er brukt i egyptisk musikk.
 8. Riffet som starter 0:22 har dere rippa rett fra Chimaira låta "Empire" ( ).Det som var før og etter hørtes bare ut som noe uinspirert rot. Overgangen i 1:20 høres ut som en helt ny sang, dog dette var mye bedre enn alt som var før synes jeg og melodien og rytmen passa mer til en "Cleopatra theme" og ting begynte å bri mer interessant. Teknisk virker det solid, men lydbildet er altfor grøtete og ullteppe aktig og virker som det meste forsvinner i mixen. Jeg ville fremhevet trommene og gjort gitarene mere klarere.
 9. Soundcloud: Enkelt, kjapt, intuitivt og det fungerer. Urørt: Tregt og rotete / ikke intuitivt, og mange ganger virker ikke streamingen rett og slett. Også opplevd problemer ved opplasting av låter (feilmeldinger som ikke henger på greip). Eneste positive med urørt er at man kan gi band-siden et nogenlunde personlig preg ved å laste opp bilde av bandet og skrive litt personlig info. Også positivt at låta kan ende opp på radio, men sjansen for dette er som å vinne i lotto.
 10. Bra spilt. tight. På de veldig kjappe "brrrrrrrrrr" partiene, har du full kontroll på hver note der eller bruker du tremolo? Noen av bendingene hørtes litt feil / annerledes ut enn orginalen.
 11. Av erfaring så synes jeg det er best å ta med gitaren inn på flyet. KLM som jeg pleier å reise med har aldri hatt problemer med å stue gitaren min trygt og godt. De smiler også når jeg spør :=) En gang fikk til og med gitaren min business-class
 12. Jeg var der. Skulle møtt opp tidlig slik at jeg fikk sitteplass. Synes konserten varte litt for lenge og mot slutten tenkte jeg bare: "ååå bli ferdig a!" Å stå bom stille i 3 timer ble litt drøyt for blodomløpet i beina hehe Hadde det vært metallkonsert så hadde det vært greit for da beveger man seg litt mer hehe. Sist jeg så Steve Vai var på konserthuset med G3 gruppa. Og da satt jeg og nøyt hele greia mye mer. Men uansett, bra konsert med kule sanger og soloer. Savnet noen av hans klassiker, hvor ble det av bad horsie?? Han nevnte også låta men spilte den ikke Terningkast 4
 13. Eneste jeg har sagt er at jeg synes lydbildet er for skarpt, noe som skjedde når trommene ble mer fremtretende. Var også en til her inne som var enig i dette. Var ikke meningen å få det til å virke som at mine meninger er absolutte. De er kun subjektive. Eneste jeg reagerte på var at du var totalt uenig og jeg synes det var rart du ikke hørte dette også og var mer mottakelig for kritikk. Du svarte aldri på tipsene jeg kom med. Jeg satt faktisk å lyttet ganske hardt på alle låtene for å finne ut hva som lagde denne skarpe lyden og jeg mener ganske sikkert det er opptaket fra trommene / mixinga
 14. Har ikke sytet over janteloven. Sier bare at den er veldig sterk i deg Hvilket poeng er det du mener jeg har gjort? Jeg har bare sagt akkurat det jeg mener; At låtene deres er bra men at lyden ikke er like bra og tips til forbedringer. At du ikke tåler kritikk og er tydeligvis ganske hårsår betyr ikke at folk troller. Skjønner ikke greia med å poste på et forum hvis du kun er mottakelig for konstruktiv kritikk og lukker øya for det negative.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.