Web Analytics
Gå til innhold

gatzschm

Medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om gatzschm

 • Rang
  Nybegynner
 1. Hei, Vi er en gjeng som kunne tenkt oss å starte et Pink Floyd cover band. Hittil så har vi bassist, gitarist og trommis. Vi mangler fortsatt vokalist og keyboardist. Jeg spiller leadgitar og har litt erfaring på dette sammen med bassisten som også er en stor fan av Pink Floyd. Vi er mellom 25-30 år hele gjengen, men det spiller ikke så mye rolle om du har 50-åra bak deg eller akkurat har rukket å flytte hjemmefra... Hvis dette utvikler seg til å bli bra så ser vi for oss kanskje å etterhvert skrive noe eget, og derfra så er det jo ukjent hvor det evt. går.. Hvis du synes det virker interessant å være med i et slikt prosjekt så ta kontakt med meg på mail: gatzschm@gmail.com eller tlf 97105001. PM på dette forumet er også ok. mvh Robert G.
 2. Hei, Vi er et coverband som spiller mye forskjellig, alt fra Pink Floyd, Rolling Stones og Creedence, til Deep Purple og Bon Jovi. Vi øver en gang i uken i garasjen til et av bandmedlemmene, og har ambisjoner om å spille live 2-4 ganger i året. Dette er bare for gøy! Kunne du vært interessert eller kjenner noen som er interessert? Kontakt meg på 97105001 eller mail: gatzschm@gmail.com. Robert G.
 3. Hei, Vi er et coverband som spiller mye forskjellig, alt fra Pink Floyd til Creedence og Deep Purple. Vi slenger også inn bittelitt Åge Aleksandersen. Vi øver en gang i uken i garasjen til et av bandmedlemmene, og har ambisjoner om å spille live 2-4 ganger i året. Dette er bare for gøy! Kunne du vært interessert eller kjenner noen som er interessert? Kontakt meg på 97105001 eller mail: gatzschm@gmail.com. Robert G.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.