Web Analytics
Gå til innhold

tallicafan96

Medlem
 • Innholdsteller

  59
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om tallicafan96

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Fredrikstad

Nylige profilbesøk

1 264 profilvisninger
 1. Er det fortsatt noen stemning for å spille eller?
 2. Volbeat - Outlaw Gentlemen & Shady Ladies Kvelertak - Meir Black Sabbath - 13
 3. De to Banda som har alltid vært på topp hos meg er Black Sabbath & Metallica. Ellers så har jeg fått veldig sansen for Kvelertak, Thin Lizzy, D-A-D og Gary Moore i det siste. Kanskje en litt merkelig kombo men den funker for meg, og det er musikk som gir meg så mye! (spesielt Gary Moore!).
 4. Jeg endte opp med disse: http://www.guitarfetish.com/GFS-professional-Series-Alnico-V-HOT-Humbucker-Zebra-Case-Bridge-Pickup_p_4168.html også en neck pickup av samme slag da. De var det knall lyd i!
 5. Takker for det. Halsen hadde feil vinkel den sto jo utover, da ble det umulig å intonere. Så der la jeg inn noen finer biter også vips hadde jeg riktig vinkel på halsen. Så var det den tune o matic, der måtte jeg snu på en del av de du kan flytte på med skruen( altså bytte om så den høyeste kanten kom bak visst du skjønner?), og file nye spor på de. Jeg fiksa også jord til strengene noe jeg hadde glemt under byggingen.n Fila også noen bånd som var for høye. Men jeg har lest meg til det med volum potten, at det bare kan være at jeg må prøve å jordet den på nytt, så jeg prøver det litt senere. Eller så ble det helt rå lyd! GFS picukupsa der var det utrolig fin lyd i.
 6. Takker! Det eneste jeg lurer på nå, om det er noe rart med ampen min? jeg har line 6 spider 4, (litt lei av den kassa men funker en så lenge). Jeg jeg skrur volum på null men kommer fortsatt lyd, det var ikke sånn på forsterkeren til han gitarduden jeg var hos. noen som vet hva det kan være?
 7. Alt er fiksa!! kontakta en Gitar Guru, og han visste meg alt jeg skulle gjøre og alt sammen, så nå er det knæll lyd fra den gitaren der altså! Bjørk låter helt rått!
 8. Da er jeg nesten ferdig, bare intonasjonen igjen og det får jeg rett og slett ikke til. Vet faen meg ikke om det er mulig å få den til å spille i nærheten av rent. Så er litt skuffa. Men den er fin å se på da!
 9. Har oljet halsen, det ble veldig bra, skal la den tørke til i morgen Men jeg har et annet spørsmål den tune o'matic må den stå litt på skrå? eller kan jeg sette den hel rett?
 10. Ser på biltema så selger de det de kaller for kinesisk treolje: http://www.biltema.no/no/Bygg/Maling-og-Fuging/Olje/Kinesisk-treolje-363663/ Detter er vel helt kurant? Kan dette også brukes på kroppen eventuelt?
 11. Forresten så kom pakka fra Guitarfetish rimelig fort med EMS, som leverte pakka på posten, ble visst 225kr i toll da. "Eller forenklet tollbehandling"
 12. En liten oppdatering , har noen spørsmål angående hva slags finish jeg skal ha på kroppen. Har litt lyst til å beholde trefargen, men har også vært inne på tanken og male den hvit, for meste av delene jeg har kjøpt som Bridge osv, er svart. Og da blir det sprekt med hvit tenkte jeg, noen som har noen gode forslag? Eventuelt hvordan type maling osv? Trenger også litt input når det gjelder halsen, har lurt litt på å ha den ubehandlet (evnt noe form for olje eller noe?) Eller lakke den som den opprinnelig var.
 13. Åja, skjønner. Jeg får se i morgen! Skjer det ikke noe så tar jeg kontakt med EMS.
 14. Huh, EMS har tydeligvis prøvd å levere en pakke til meg i dag, rundt klokken 14:00. Men, da var det jo folk hjemme. Ikke la de igjen noe info eller noe sånt heller. Ser an til i morgen, er det sånn så sender jeg en mail til guitarfetish. Jeg fikk saget ut gitar kroppen i dag da! Får ta litt bedre bilde neste uke
 15. Da er pakka i Norge! Den var visst ferdig i tollen, så da er den vel rett rundt hjørnet?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.