Web Analytics
Gå til innhold

Toro Thomassen

Medlem
 • Innholdsteller

  40
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Toro Thomassen

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 12. sep. 1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Nordkapp - Finnmark
 1. Brs: tusen takk:-) har forsåvidt muligheter for det, men ikke enda da jeg ikke er hjemme for tiden. Skal rigge opp å få skrapt ihop en video så fort jeg får tid;-)
 2. Hehe, som jeg har sagt før så er designet veldig spradende, men det passer til denne typen bass syns jeg. Hadde vært rart om den hadde sett ut som en Fender f.eks;-)
 3. Sarge: jeg har også ganske korte fingrer. Alt går på teknikk. Min første bass som 14 åring var en 6 strenger, så det er ingenting iveien for det å ha pølsefingrer osv:-D Dessuten så er denne bassen ikke mere enn 12 cm over halsen ved kroppen:-)
 4. Til alle som vil ha video av denne, må beklage at jeg ikke har fått gjort det enda, men har ikke hatt noe å filme med, pluss at man er litt sløv:-P Skal se om jeg ikke klarer å lage en video om ikke så lenge.
 5. Dellers: den ser større ut enn den er. Går helt fint å spille på den, men litt anna teknikk før å få det til. Du må spille med tommel på framsiden for og nå fretless delen litt lengere opp på halsen.
 6. Kostnadene på denne vil jeg desværre ikke røpe, men du kan få den billigere hvis du går på litt andre løsninger enn hva jeg har. JD Pickney er ikke dyr i det heletatt.
 7. Har vært litt sløv å ikke vært på forumene på en stund. men har noen glamorbilder av bassen jeg vil dele med dere:-) Bassen ble såppas stor at den eneste kassen den fikk plass i var en såkalt Coffin Case:-S
 8. Bilde av hele bassen utenom det elektriske... den skulle vært vøtet ned slik at man fikk se finichen på en bedre måte da. men dere får en ide om hvordan den blir seende ut...
 9. Ja hoper det samme:-) men har en god følelse for at den kommer til å bli grei å fin. Dessuten så stikker det øvre hornet såppas langt ut at vektfordelingen burde bli fin. Skal legge ut bilde av bassen med strenger på når jeg kommer hjem litt seinere;-)
 10. Montering av stemmeskruene. Sjekk det monstret dere! Litt dårlig bilde pga lys, menmen
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.