Web Analytics
Gå til innhold

Telemaster

Medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Telemaster

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Bosted
  Toten
 • Interesser
  Gitar, fotball, musikk generelt.
 1. Når jeg skal gjøre opptak på Pc`n, bruker jeg "Quartz Audiomaster Freeware". Det er et enkelt og godt opptaksprogram synes jeg. Selv er jeg ikke akkurat noen ekspert på opptak av lyd og sånn , men jeg vil anbefale andre som ikke har så veldig mye erfaring med "opptaks-program" å bruke dette programmet, da det er enkelt å bruke, godt til sitt bruk, og ikke minst gratis!
 2. Hallo! Takk for alle svar! Ser ut som det blir en løsning. Tok en tur til musikkforhandleren igjen og gitarreperatøren har sagt han skal gi meg et lite kurs i hvordan man justerer halsen. Han skal også bestille en "hals-nøkkel" til meg, slik at jeg kan fikse gitaren min selv;) Jeg bare lurer, hvor mye tror dere det vil koste for en ny brukbar hals?(en som er av god kvalitet)
 3. Den er over 5 år, kjøpte den i påsken for fem år siden...
 4. Det er ca. 5 år siden jeg kjøpte gitaren hos musikkforhandleren. Tror det er for sent å klage nå
 5. Hallo! Jeg har en Fender Telecaster Mexico-modell. Problemet med den er at halsen vrir seg hele tiden!(Halsen vrir seg slik at strengene går innpå båndene fra 1-4 bånd) Den er sinnsykt ømfintlig på luftfuktigheten. Har hatt den til justering hos forhandleren 3 ganger nå på de siste 3 månedene, og det samme skjer hver gang. Halsen på gitaren vrir seg etter en dag eller to. Dette er blitt et "kronisk" problem for gitaren, det skjer ved hver eneste forandring i luftfuktighet. Har prøvd å flytte gitaren rundt i hele huset, men problemet kommer alltid tilbake. Har en annen el-gitar også, og den står i det samme rommet(ene) og den vrir seg aldri. Er det noen som vet råd om hva jeg skal gjøre med dette, jeg trenger desperat råd for å bli kvitt dette problemet. Har snart ikke lommebok til å ha på gitaren :cry:
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.