Web Analytics
Gå til innhold

REBELLO

Medlem
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om REBELLO

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 06. juni 1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Den blir litt dyr den MacGyver, du ser den blir ikke solgt heller..han må ned minimum 100$ Men jeg kunne virkelig ha tenkt meg den bassen der, fin fretless.. Men jeg er så sta og vrang att jeg vil ikke betale 100-200$ mer for å få bassen jeg vil ha.:-)
 2. Jeg kunne kommet med alternativer.. Men dette er eldre folk som jeg har respekt for og derfor ikke vil navngi av den enkle grunn att dem ikke driver konversielt og ønsker ikke publisitet. Google og spør rundt omkring i krinker og kroker.. En konvers liste på landsbasis hadde vært til beste hjelp for forumet. Ellers må jeg bare si "gjør jobben selv hvis man har plenty tid og forutsetninger", jeg har ihvertfall erfart att det faktisk blir bedre.
 3. Vi ønsker selfølgelig ikke en ubrukelig Axel og Tone sak for da kan dere havne i retten folkens, hadde jeg kjørt navn så hadde jeg blitt bannlyst fra forumet. Iflg mine opplevelser ville jeg forøskt å fikse denne saken på egen hånd eller latt noen med mer enn normalt verktøy gjøre det. Jeg har prøvd et par ting i Trheim by, opplevelsen har vært på en skala fra 1-10, nummer 1,6 maks totalt sett. Jeg sitter igjen med en skrekkopplevelse, nok til å skrive bok om. Spesielt når det gjelder utført presisjon på gitararbeid, service og oppføre seg ovenfor en kunde. Syns det er hjernevasking på høyt nivå hvis alle mener att att alt 1 person tar i blir til gull i Trondheim. Pussig att det aldri noen som er imot, men for all del lever inn gitaren din der du. Men som sagt hvis man er uenig her så er man garantert idiot, så det er et minefelt å trampe inn i. Men jeg syns det er på tide att noen tar grep. Så får det være opp til vær enkelt å vurdere. Mitt tips er sjekk ut om det finnes flinke gitarfolk som kan fiskse enkle ting eller kompliserte ting. En utfordring til Gitarnorge.no inkl oss er å få laget en geografisk liste over Norge som viser hvor vi kan få hjelp feks reprasjon/tuning og bygging. Jeg er uenig.
 4. Denne tråden har muligens vært oppe før eller relaterte tema, men jeg syns det er påtide å fyre den opp igjen. Noen av oss av oss har flere gitarer og bare noen få av oss kan spille på flere gitarer samtidig. Derfor trenger man gjerne et skap med glassdør på. Slik att gitarene kan stå trygt, lett tilgjengelig og att man kan beundre gitarene også når man ikke spiller på dem. Savner en løsning for dette på det norske markedet, blir dyrt å frakte et skap fra USA, har funnet noe der borte men ikke noe optimalt. Ser for meg et skap med plass til 7-8 gitarer i IKEA sponplate kvalitet og pris med pen finish hvor gitarene kan stå og ikke henge. Dybden i skapet bør ha plass til en Gibson 335 feks og det bør ikke være en to delt dør som ødelgger utsikten. Utfordringen blir hovedsakelig dybden, prisen og finne et som ikke har to delt dør. Alternativet er selvsagt å bygge et selv. Men ved et par tegninger og kostnadsoverslag ble dette litt satt på vent.. Enkleste og peneste er kanskje et antikt skap med rett dybde i som man monterer glass/plexi i. Men slike passende antikke skap i rett format kommer man ikke over ofte samt man må modifisere noe og helst legge inn plexi glass hvis man ikke skal ha midt stolpe. Forslag til produkt eller løsning?
 5. Hmmm, har hørt på alt nevnt i tråden. Liker godt i denne rekkefølgen: Emma PYU, må sjekke om jeg kan få bestilt den uten dem blinkende øynene. Demonizer falt jeg veldig for, men det var før jeg leste endel innlegg om att flere hadde problem med støy, må sjekke mer.. Damage control er jeg usikker på om jeg får plass til i kofferten, men den er på høyde med Emma PYU, flere muligheter og rimeligere. AMT E1 høres også ok ut men er litt usikker, må høre mer. Smak, behag og spesielt preferanser når det gjelder metal og distortion tror jeg og helt alfa omega hvilken forsterker du har :-) Men jeg må ha en av disse pedalene ganske snart tror jeg:-) Takk for hjelpen!
 6. Finnes utrolig mye rart dyrt og billig på dette markedet. Men jeg sliter litt med å finne det råeste av det råeste. Har prøvd noen BOSS overdrive i kombinasjon med noen andre gamle Maxon og Lovepedals men ingen ting er rått nok liksom eller har nok "dreimoment" alt høres ut som om du trekker ned dassen med full treble. Vet att forsterker er essensielt. Vet att BOSS HM2 har gode skussmål. Erfaringer med denne eller noe som er bedre?
 7. Blir aldri å kjøpe en PRS igjen, mulig jeg kjøper en koreansk for å ha på stabburet. Min var 10top til 20000 kjøpt brukt, var omtrent ubrukelig spesielt i forhold til pris.. Spillemessig/geometrisk virket kropp og hals for kort og bånd for tett tilsynelatende veldig tett for rock, blues, metal, det var umulig å få til noe som helst, selv etter gitaren var justert (av den største guru) Sustian fantes ikke.., og mange PRS gitarer har en ekstremt stygg/kvalmende finsish i forhold til pris. Du risikrer også å måtte bytte mikrofoner hvis du ikke unngår mandag mikrofonene dem leverer. Pene gitarer men jeg betaler ikke mye for en slik gitar igen, hver sin smak og spillestil. Fungerer sikkert for noen få.
 8. Denne skal jeg ha 1 stk av. Hvem er importør i Norge? Muligens få konkurenter totalt sett prismessig, kvalitetsmessig og når det gjelder fleksibilitet.
 9. Tenkte for inspirasjonen sin del att det hadde vært spennende med en fretless bass. Fretless bass finnes det mye av både nytt og brukt. Lurer mest på dette: Hvilket merke er beste kjøp 5 strengs el-fretless på bruktmarkedet i forhold til spillbarhet, byggekvalitet og pickups eller 1 eller 2 av delene?, hvordan vet jeg om gripebåndet er utslitt, regner med att det blir stor slitasje på dette siden det ikke er bånd, hvilket materiale bør gripebrettet være av? Har tiltro til til både nye og brukte basser fra Yamaha, Squier, Aria, Dean evt. rimeligere koreanske eller midt-øst europeiske basser i brukt eller ny-klassen 2-6 høvdinger. Vil helst kjøpe ekstremt billig nytt eller god kvalitet brukt maks 6 høvding. Har du forklaringer, tips eller klare anbebefalinger på noe av dette, please...
 10. Det er helt sikkert en ordinær custom made serie produkskjon James Trussart som du kan kjøpe på Ebay. Kona sier jeg må begynne å selge unna endel av dem gitarene. Høres ikke ut som det er noe i veien med gitaren ihvertfall:
 11. Finnes mange gode fingermenn, men syns denne vide var av dem mer informative og inspirerende i sin enkelhet. http://www.youtube.com/watch?v=43LEjfQ2QTA
 12. Godt spørsmål, det har jeg også lurt på. Ukjent for meg att dem produserte denne type gitarer med stål/metal forsterket hals. Jeg ville kun brukt nylon på denne, men vet det brukes begge deler på lignende modeller.
 13. Drar til Gdansk i jula hvor Mayones har fabrikken sin såvidt jeg forstår. Har sett såvidt att disse gitarene har vært nevnt i veldig positiv forstand her for en tid tilbake. Lurer derfor på om noen har noen tips generelt eller om hvor jeg best kan få prøvd disse gitarene i Gdansk, på fabrikken? Og er det mulig å gjøre noe kupp prismessig der nede? Ellers håper jeg å finne en vintage guitar butikk, gjerne med øst europeiske gitarer.
 14. Syns Marshall som en komversiell produsent mangler alternativ når det gjelder endel av dem andre produsentene, oppfatter dem bare som et merke som skal melke mest mulig i forhold til navn og hva dem er kjent for kontra nyskapning og god lyd for hjemmemarkedet. Hvorfor kan ikke Marshall gi ut en forsterker med "scalable WATTS" 1 til 20W feks, er grunnen att dem er "the loudest" in the world? Misforstå meg ikke, jeg liker Marshall, men jeg savner noe, savner ikke Marshall sin meget utspekulerte plan når det gjelder Class5 og dem nye toppene. Noen syns vel også dette er bra, men jeg syns det lukter. Jeg vet jeg hisser på meg noen nå men hvem kjøper Haze. Malmsten, Ny JCM800, Kerry king, JMD1 finnes sikkert verre eksempel men det var egentlig ikke poenget. Disse forsterkerene er nok mange fornøyde med og det betyr ikke att dem er dårlige men jeg savner noe hos Marshall. JCM var et godt steg, men det stoppet opp og ble til consumer variant JMD. Ser heller nå i retning i lavere prisklasse hos Egnater, Line6, Engl når jeg vil ha noe som tilfredstiller stua behovet. Har aldri vært på en messe før, mange nyheter blir der introdusert... starter derfor en messe tråd kun for 2012 på forsterker forumet (Administrator må gjerne tipse/slette hvis en slik tråd finnes for 2012, fant ingen)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.