Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

abering

Medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om abering

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Visste ikke helt hvor jeg skulle plassere dette, men satser på at det er her den hører hjemme. Skal John Mayers "Belief" på eksamen nå i slutten av mai. Men så klarer jeg ikke finne ut helt nøyaktig hva som er bpm'en. Er ikke noe krise etter som jeg bare kommer til å velge 101, men har en liten følelse på at det egentlig er 101.5. Noen som vet om en metronom som kan spille av 101.5?
 2. Wow. Takk for mange gode svar. Nå er vel egentlig bare problemet å finne ut hva jeg faktisk vil. Livet er ikke lett ass. Uansett tror jeg ikke jeg tar noen bråe valg sånn imorgen liksom. Men skal si ifra og kanskje fylle i med noen bilder når dagen kommer.
 3. Toto - Dave's gone skiing John Mayers instrumentalversjon av Human Nature I motsetning til så å si alle andre her, liker jeg best Dream Theaters sanger, eller sangsanger for å si det slik, Selv om vokalisten(e) aldri har vært på nivå med musikerne i det bandet.
 4. Abel! Ganske spesielt, ikke sant? Har forresten en veldig spesiell dialekt også, men får jo ikke dere hørt. Så det var jo synd. Men. Jeg har spilt gitar siden 7. klasse, og nå går jeg på årstudie i musikk på Ansgar Teologisk Høgskole i Kristiansand. Dere som er kjappe i hoderegning fant ut at det er ca. 6-7 år. Året etter jeg begynte med gitar, begynte jeg i et såkalt lovsangs-band i menigheten min hjemme, sånn religiøse greier. Det betyr at det meste av min erfaring kommer fra samspill, men etterhvert så jeg også verdien i individuell øving. Metronom <3. Etterpå jeg joina det første bandet
 5. God kveld. Mitt navn er Abel og jeg er tålig ny her på forumet. Prøvde å lete litt rundt på forumet før jeg startet en ny tråd, men har ikke funnet noen svar angående mine spørsmål. Jeg har, som mange andre, en (Fender) Squier stratocaster, ettersom dette er en perfekt nybegynner gitar. Etterhvert som jeg ikke var nybegynner lengre kjøpte jeg en Ibanez, men det har ikke så mye med denne tråden å gjøre. Jeg har tenkt litt. Og kommet frem til to muligheter, videre livet. Om man kan si det sånn. 1. Kjøpe Fender Tex-mex pick-ups til min Squier + å intonere, i håp om at jeg faktisk kan bruke den i
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.