Web Analytics
Jump to content

Rivar

Medlem
 • Posts

  58
 • Joined

 • Last visited

About Rivar

Profile Information

 • Gender
  Mann

Rivar's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

4

Reputation

 1. Hei! Har en H&K triamp mk1 for salg om det skulle vært interessant. 8000 kr. Send evt mail: ivarssolberg(snabela)gmail.com.
 2. Gratulerer! Digger plata og tidligere utgivelser med Ted Glen! Fikk dessverre ikke med meg konserten i Trondheim. Thumbs up!
 3. Funnet band Knewt? Kugelblitz søker bassist. Rock-punkish-halvmetall. Øver en fast dag i uka, men ofte blir det to. Har kaffetrakter og øvingslokale på Dora. Bassamp og bassgitar står klart, så om du vil komme å ta en trall med oss er det duket for det. Mvh Ivar
 4. Kugelblitz er på leit etter ny trommis, sjekk oss ut på urørt og send pm om du er interessert!
 5. Vi i Kugelblitz er interessert, http://urort.p3.no/#!/Band/kugelblitz . Kom innom oss på øving tirsdag om du vil høre ekte vare, håper ikke garageband-trommer og delvis crappy opptak ødelegger inntrykket for mye. Mvh Ivar.
 6. Om det er en helg det passer kan jeg muligens stille med lokale (øvingsrom), nært solsiden om det blir aktuelt med saft og boller.
 7. Vet jo ikke hva du har sett på/hvem du har kontaktet, men vi leier gjennom Norsk Musikkråd (1110 kr/mnd): http://www.musikk.no/sor-trondelag/ovelokaler/ Ellers har du en oversikt over hva som finnes i "nærheten" her: http://tempoguiden.no/category/ovingsrom/ Lykke til!
 8. Kan du ikke bare reversere prosessen? Len gitaren med strengene inn mot veggen like lang tid så blir det så bra atte!
 9. Har koblet tilbake til slik det var uten at det ble noe bedre. Tenkte å gi faen i ampen og heller bygge et kabinett da det var det jeg trengte når jeg holdt på med dette, er i full gang med ikea rast-cab nå, bilde kommer i tråden som var oppe tidligere her takk for svar da! Denne tråden http://forum.gitarnorge.no/topic/50062-jensen-ut-av-skapet-ikea-gammel-skjorte-kabinett/?hl=rast
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.