Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Frode Hansen

Medlem
 • Innholdsteller

  75
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

9 Neutral

Om Frode Hansen

 • Rang
  Viderekommen

Nylige profilbesøk

1 387 profilvisninger
 1. Jeg har en -79 Strat, som i sin tid var nydelig two-tone tobacco sunburst. I et øyeblikks sinnsykdom pusset jeg den helt ned til bart treverk. Den så opprinnelig akkurat ut som på bildet, og jeg skulle gjerne fått den lakkert opp sånn igjen. Derfor lurer jeg på om det finnes noen her i Norge jeg kan sende kroppen til, og som er virkelig flinke på å gjøre denne typen sunburst?
 2. Fikk drømmegitaren min inn døra i dag. En baby blue og hvit paisley Crook Custom fra 2010. Bestilt fra Bill Crook av første eier, som ikke engang spiller gitar; han ville bare ha en sånn fordi han hadde sett Brad Paisley med en. Han solgte den til slutt til han jeg kjøpte den av, og han mente han kun hadde spilt ti minutter på den. Så den er fullstendig strøken.
 3. Trodde ikke mine egne øyne da jeg så at selveste Lars Håvard Haugen skulle selge en av sine mest ikoniske gitarer. Denne gitaren har fulgt ham på alle konserter de 15 siste årene, og den ble mest sannsynligvis pensjonert da han fikk sin nye John Page-bygde doubleneck. Den har vært brukt på utallige innspillinger, inkludert soloprosjektet. Utrolig fornøyd med å få bragt denne gitaren - et stort stykke kulturhistorie i norsk rock - i hus.
 4. Her er en CIJ Pink Paisley Fender Telecaster fra rundt 1990. Jeg har selv installert et Parsons/Green B-bendersystem, en USA Tele-hals fra 2007, et sett med Peter Florence TE-60 pickups og skikkelige switch/pots.
 5. Takker for det Her er en nydelig all original 1972 Vintage White Fender Stratocaster
 6. 1999 Rick Turner Renaissance RN-6, med 18v D-TAR Timber-Line. Ditto råååååå nylonstrenger.
 7. 2006 Rick Turner Renaissance RS-6, med 18v D-TAR Timber-Line pickup. Rååååå stålstrengsgitar.
 8. 2007 Fender Stratocaster Deluxe med S1-switching.
 9. 1984 Fender Stratocaster med Fender Noiseless pickups og fasevender på neckpickupen.
 10. 1978 Fender Telecaster. Har brukt denne som "signatur-gitar", der jeg har fått folk som jeg enten har truffet eller spilt med til å signere. Her finner man Ricky Skaggs og hele det fantastiske bandet hans, og pedalsteelere som Jay Dee Maness, Jeff Newman og Paul Franklin. Fikk Lars Håvard Haugen til å signere den også, men hans signatur er dessverre visket bort med årene.
 11. Her er en tele satt sammen av deler fra Mark Jenny Guitars. http://www.mjtagedfinishes.com/ Callaham sadler og Peter Florence Voodoo TE59 pickups.
 12. Her er en Jerry Jones Doubleneck fra tidlig 90-tall. Fryyyktleig kul gitar/bariton, med èn hals med standard E-E stemming, og èn hals med A-A stemming.
 13. Jeg tror ikke de er produsert etter rundt 2000. Jeg har kjøpt to av dem på ebay, og fant den siste - utrolig nok - på Finn. Ikke spesielt dyre - men pga at det er en tid siden de ble laget, så blir de stadig dyrere, tett oppunder 1000 USD. Jeg synes de er utrolig flotte instrumenter - låter fint og varmt til tross for størrelsen. Anbefaler dog bruk av tonegard - det har i hvertfall hjulpet veldig på volumet, da disse instrumentene ikke bør ligge inntil kroppen når man spiller. http://www.tone-gard.com/
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.