Web Analytics
Jump to content

Frode Hansen

Medlem
 • Posts

  78
 • Joined

 • Last visited

About Frode Hansen

Recent Profile Visitors

1,434 profile views

Frode Hansen's Achievements

Viderekommen

Viderekommen (4/6)

9

Reputation

 1. Jo, det som er der er en slags maling. Aner ikke hva det er, men det må jo ha vært mykt og påførbart og deretter herdet på noe vis. Skulle likt å visst hvilket materiale som er brukt.
 2. Takker for innspill. Som noen påpeker, så er jo dette selvfølgelig et gjennomsiktig brett, men mye tjukkere enn vanlig (.125" for å være nøyaktig). Joda, det er farge på kanten - det er ikke "gjenskinn" fra kjernen pga 45-graderen. Vedlagt er bilder av min egen Crook, der man tydelig kan se hvitfargen på kanten. Dette ser litt amatørmessig ut, men det kan være at fargen har falt av her og der da gitaren er 16 år. Det er en slags hard glatt overflate rundt hele, men hvilket stoff som er påført kanten rundt vet jeg ikke. Bill Crook (innehaver og produsent av Crook Custom Guitars) sa selv at han under en periode hadde en fyr til å gjøre dette for seg, så noen av gitarene ble levert med disse hvitkantede plekterbrettene der poenget vel var å skulle matche bindingen på selve kroppen. Har prøvd å kontakte denne fyren, men får ikke svar. Min tanke var at det kanskje fantes noe tynne lettbøyelige plastlister som kunne limes på 45-graderen.
 3. Heisann. Er det noen som har prøvd å legge binding på Tele-plekterbrett? Jeg synes dette gjør seg skikkelig fint på Telecastre som i tillegg har binding rundt kroppen. Trenger litt tips rundt montering, og hvor man evt. kan få tak i en sånn tynn plastlist. Takker for svar. Vedlagt er eksempel på hva jeg mener:
 4. Jeg har en -79 Strat, som i sin tid var nydelig two-tone tobacco sunburst. I et øyeblikks sinnsykdom pusset jeg den helt ned til bart treverk. Den så opprinnelig akkurat ut som på bildet, og jeg skulle gjerne fått den lakkert opp sånn igjen. Derfor lurer jeg på om det finnes noen her i Norge jeg kan sende kroppen til, og som er virkelig flinke på å gjøre denne typen sunburst?
 5. Fikk drømmegitaren min inn døra i dag. En baby blue og hvit paisley Crook Custom fra 2010. Bestilt fra Bill Crook av første eier, som ikke engang spiller gitar; han ville bare ha en sånn fordi han hadde sett Brad Paisley med en. Han solgte den til slutt til han jeg kjøpte den av, og han mente han kun hadde spilt ti minutter på den. Så den er fullstendig strøken.
 6. Trodde ikke mine egne øyne da jeg så at selveste Lars Håvard Haugen skulle selge en av sine mest ikoniske gitarer. Denne gitaren har fulgt ham på alle konserter de 15 siste årene, og den ble mest sannsynligvis pensjonert da han fikk sin nye John Page-bygde doubleneck. Den har vært brukt på utallige innspillinger, inkludert soloprosjektet. Utrolig fornøyd med å få bragt denne gitaren - et stort stykke kulturhistorie i norsk rock - i hus.
 7. Her er en CIJ Pink Paisley Fender Telecaster fra rundt 1990. Jeg har selv installert et Parsons/Green B-bendersystem, en USA Tele-hals fra 2007, et sett med Peter Florence TE-60 pickups og skikkelige switch/pots.
 8. En 12-strengs Jerry Jones fra rundt 2000.
 9. Takker for det Her er en nydelig all original 1972 Vintage White Fender Stratocaster
 10. 1999 Rick Turner Renaissance RN-6, med 18v D-TAR Timber-Line. Ditto råååååå nylonstrenger.
 11. 2006 Rick Turner Renaissance RS-6, med 18v D-TAR Timber-Line pickup. Rååååå stålstrengsgitar.
 12. 2007 Fender Stratocaster Deluxe med S1-switching.
 13. 1984 Fender Stratocaster med Fender Noiseless pickups og fasevender på neckpickupen.
 14. 1978 Fender Telecaster. Har brukt denne som "signatur-gitar", der jeg har fått folk som jeg enten har truffet eller spilt med til å signere. Her finner man Ricky Skaggs og hele det fantastiske bandet hans, og pedalsteelere som Jay Dee Maness, Jeff Newman og Paul Franklin. Fikk Lars Håvard Haugen til å signere den også, men hans signatur er dessverre visket bort med årene.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.