Frode Hansen

Medlem
 • Innholdsteller

  71
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

2 Neutral

Om Frode Hansen

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

1 025 profilvisninger
 1. Trodde ikke mine egne øyne da jeg så at selveste Lars Håvard Haugen skulle selge en av sine mest ikoniske gitarer. Denne gitaren har fulgt ham på alle konserter de 15 siste årene, og den ble mest sannsynligvis pensjonert da han fikk sin nye John Page-bygde doubleneck. Den har vært brukt på utallige innspillinger, inkludert soloprosjektet. Utrolig fornøyd med å få bragt denne gitaren - et stort stykke kulturhistorie i norsk rock - i hus.
 2. Her er en CIJ Pink Paisley Fender Telecaster fra rundt 1990. Jeg har selv installert et Parsons/Green B-bendersystem, en USA Tele-hals fra 2007, et sett med Peter Florence TE-60 pickups og skikkelige switch/pots.
 3. En 12-strengs Jerry Jones fra rundt 2000.
 4. Takker for det Her er en nydelig all original 1972 Vintage White Fender Stratocaster
 5. 1999 Rick Turner Renaissance RN-6, med 18v D-TAR Timber-Line. Ditto råååååå nylonstrenger.
 6. 2006 Rick Turner Renaissance RS-6, med 18v D-TAR Timber-Line pickup. Rååååå stålstrengsgitar.
 7. 2007 Fender Stratocaster Deluxe med S1-switching.
 8. 1984 Fender Stratocaster med Fender Noiseless pickups og fasevender på neckpickupen.
 9. 1978 Fender Telecaster. Har brukt denne som "signatur-gitar", der jeg har fått folk som jeg enten har truffet eller spilt med til å signere. Her finner man Ricky Skaggs og hele det fantastiske bandet hans, og pedalsteelere som Jay Dee Maness, Jeff Newman og Paul Franklin. Fikk Lars Håvard Haugen til å signere den også, men hans signatur er dessverre visket bort med årene.
 10. Her er en tele satt sammen av deler fra Mark Jenny Guitars. http://www.mjtagedfinishes.com/ Callaham sadler og Peter Florence Voodoo TE59 pickups.
 11. Her er en Jerry Jones Doubleneck fra tidlig 90-tall. Fryyyktleig kul gitar/bariton, med èn hals med standard E-E stemming, og èn hals med A-A stemming.
 12. Jeg tror ikke de er produsert etter rundt 2000. Jeg har kjøpt to av dem på ebay, og fant den siste - utrolig nok - på Finn. Ikke spesielt dyre - men pga at det er en tid siden de ble laget, så blir de stadig dyrere, tett oppunder 1000 USD. Jeg synes de er utrolig flotte instrumenter - låter fint og varmt til tross for størrelsen. Anbefaler dog bruk av tonegard - det har i hvertfall hjulpet veldig på volumet, da disse instrumentene ikke bør ligge inntil kroppen når man spiller. http://www.tone-gard.com/
 13. Tre søte små Tacoma Papoose. Har utrolig sans for disse små kvalitetsgitarene som stemmes fra A-A. 12-strengeren og den ene 6-strengeren har fabrikkinstallerte pickups, mens den siste 6-strengeren har LR Baggs Element.
 14. 2012 Fender Telecaster Nashville m/B-bender og Hipshot D-tuner.
 15. En mexicansk 2012 Fender Telecaster Baritone. Her var det ikke mye å rope hurra for... Humbuckeren som var standard låt ræva til bariton i mine ører, så jeg har satt på en standard tele-pu - og det låter mye bedre. De to andre pu'ene låter heller ikke bra, så der skal det byttes. Potmetre og switch var søppel, så det er byttet. Har også snudd kontrollplata slik at det ser ut som det skal; originalt er den nemlig snudd andre veien. Brua sitter så langt fram at man ikke får sadelen på den dypeste strengen langt nok bak til det er mulig å få den intonert skikkelig. Genialt, Fender...