Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Grytten88

Medlem
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Grytten88

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Bosted
  på rommet.
 1. jævla fint, det må jeg si.. jeg tror faktisk jeg har en som du skreiv "Akustisk nylonstrenger, en gammel Ibanez Andorra." jeg fant en i kjelleren, men er ikke sikker enda. je g har bilde av den, men vet ikke helt hvordan man legger du bilder :oops: er någså ny her..
 2. pen vox! elsker den forsterkeren! vox vox og mere vox
 3. stygg lyd, IVERFALL STYGGT DISIGTN,ekkel hals rett å slett helt jævlig hals, elektroniken grei. gidder ikke ramse opp mere, saken er at B.C.Rich er og blir en så kalt "jalla" gitar! har hørt mye positivt om B.C.Rich som blir laga i USA, men dem skal vist være jævla dyre! jeg har alderi kjøpt en B.C.Rich og kommer alderi i livet til å kjøpe en!
 4. okay da, det er litt kjekkt å ha vibarm! men etter det jeg spiller så er det bare unødvendig, står bare i veien. men spiller man mye jalla 80 talls musikk så må man nå nesten ha vibarm.
 5. okay jeg skal bruke google, men jeg trodde dette var et forum for folk som trengte litt hjelp ved ting dem lurte på. vis alle hadde brukt google så hadde det ikke vært mye mening med dette forumet. så vidt jeg husker spurte jeg etter deres erfaring og deres mening med forskjellige pickups. ekke intrisert i humbucker, desverre. når man har en stratocaster SKAL man ha pickups etter min mening ikke misforstå jeg elsker humbucker. takk for dem som svarte på spørsmålet.
 6. telecaster og stratocaster er 2 forskjellige instrument spør du meg! telecasteren var den første som kom ut, va på 60 tallet. ble ganske populær av seg! lager jævla fin og skarp lyd! jimmy page har brukt telecaster i alle år! vi du hører orginal soloen til stairwaytoheven så er den faktisk spillt me en telecaster. etter du har spillt gitar noen år så hører man forskjell, tro me! stratocaster kom litt senere "tror jeg" ekke så sikker på tids tid dem kom ut osv, var iverfall leo fender som laga begge gitarene, daua i 1991.. stratocaster er iverfall en mere "all round" gitar passer til det meste,
 7. alt etter vilken stemme du har! jeg synger i band jeg synger helt jævlig men jævla artig da, sånn man lærer av!
 8. vet det er alt etter amp og spille stil, som sagt har jeg 60-70 talls spille stil alt fra zeppelin til floyd, har en vox ad50 forsterker.. hva heter dem pickupsene gilmoure bruker igjen? (pink floyd) jeg kan ikke huske det i hode..er dem mye trøkk i eller er dem litt "snillere"? hva ville du anbefalle, vet det er litt vanskelig å anbefalle pickuper! er en smak sak! men alike vel..
 9. dette handler om smak sak! jimmy page og david gilmoure
 10. det har jeg veldig gjærne lyst på men er ganske ny her, så jeg vet ikke hvordan privat melling funker :oops:
 11. hellu! jeg er på jakt etter ny pickup på min stratocaster (mexico) skal bare ha 1, syntes det er bare vås å skifte ut alle 3, rett å slett brif! men samma det! jeg vet at dette er en smak sak hvilken mic`er man velger! noen får man old rock and roll style ut av, litt sånn ac30 style og noen får man litt mere 80 talls metall osv! jeg liker litt old rock style fra slutten av 60-70 talls musikk! litt sånn zeppelin,floyd,queen,purple osv! jeg tenkte litt på å kjøre pickup`s som han gilmoure bruker, dem han har på sin røde stratocaster, ekke sikker på hva dem heter igjen! tror dem ligger på en 12
 12. jeg er den typen som liker litt gammal dags musikk! kan legge opp en liste over hva jeg pleier å høre på første prioritert led zeppelin og pink floyd!! konge! annet som er bra.. *queen, bry may, du er et geni bak gitaren din! *big bang, ny plata e faktisk jævla bra. *acdc kan være litt deilig å høre på av å til! få ut litt guts! *deep purple richy blackmore fy faen for en teknikker! *the margarets, dem kommer faktisk her fra! var på konsert med dem en gang! fy faen hvor rått, jævla gode musikkere. gitarisen i gruppa er drit god, mange talenter i denne gruppa. *the beatles god gammal klassiker!
 13. Pink Floyd - Dark side of the moon Pink Floyd - The Wall Pink Floyd - A Saucerfull of secrets Pink Floyd - Wish you where here Pink Floyd - Meddle Pink Floyd - Animals + alt av led zeppelin! + big bang - radio radio tv sleep! wild bird NYDLIG!
 14. kjøp deg 4x12 kabinett også kjøper du deg vox amp! hels en gammal god en! da har du god nok forsterker for resten av livet ditt!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.