Gå til innhold

Gitarist2

Medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Gitarist2

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Sender deg ein PM i løpet av dagen....
 2. Hei, Ønsker å komme i kontakt med et band som kan tenkes å trenge en gitarist nr. 2. Trives best som komp-gitarist, men spiller solo også. Alt innenfor pop-rock med litt fart og trøkk er aktuelt, både cover- og eget materiale. Holder på med dette som hobby så tenker meg øving ca. en gang i uka med en spillejobb i ny og ne. Aldersgruppe ca. 35-45 (er selv 45), dere er stabile folk med godt humør som vektlegger det sosiale aspektet. Det er også en fordel at dere har et fast øvingslokale. Ta kontakt om dere tror dette passer!
 3. Hei, Heidi. Takk for svar! Av dei to låtane likte eg Roadkill best, den var fengande og hadde bra trøkk (Appelerte nok til den gamle 80-tallsrockaren i meg, ja, hehe!). Eg har ikkje anledning til å stille på øving direkte i morgon, siden eg blir utanbys t.o.m. tirsdag neste uke, men om du ikkje har funne ein ny gitarist nr. 2 til då, så send meg en mail. Skriv gjerne litt meir om låtane de spelar, influensar, kor de øver osv.
 4. Hei, er ein vestlending på 44 busett i Oslo sør som vurderer å finne meg eit nytt band å spele med. Spelar med ein gjeng no, men har gått litt lei både pga mangel på kontinuitet, progresjon og ulik musikksmak. Er ingen Satriani eller Petrucci, men spelar solo om eg må (trivast altså best som rytmegitarist). Eg er på jakt etter hyggelege, greie, rusfrie folk i aldersgruppe 35-45 (sånn ca.). Vidare er det eit stort pluss om de har fast øvingslokale, og at de øver sånn ca. ein gang i uka. Kanskje har de spelejobbar allereie, eller de ønsker ein jobb i ny og ne. Kanskje er målet å få spelt inn demo, eller lage eigne låtar. Det sosiale elementet er viktig! Musikk er hobby for meg, er i fast jobb og kan ikkje bruke særlig meir tid enn ein kveld i uka på det. Om meg er det elles å seie at eg er skuldig i tidvis å være meir gitarsamlar enn gitarist. Har ellers allsidig musikksmak, og om hovedtyngda av låtane de spelar er rock frå 70-90 tallet med litt trøkk så har eg ingenting i mot det.-)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.