Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Aksel Westlund

Medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Aksel Westlund

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Heisann! Jeg spiller jazzgitar, og gir timer både gjennom Oslo Private Musikkskole (Bjørnsletta) og privat (Sagene). Hvis du fortsatt er på leting - send meg gjerne en epost på aksel.westlund@gmail.com, så kan vi se om ikke vi kan få til noe. Du kan sjekke meg ut på soundcloud.com/akselwestlund
 2. Hvis det er noen her som er på jakt etter gitartimer, har jeg ledig tid på onsdager og torsdager på Sagene. Jeg har levd av undervisning og spilling siden 2009, og har hatt at fra nybegynnere og nachspiel-gitarister til harbarka metall-shreddere. Hvis du lurer på hvordan akkorder fungerer, syns timen din ikke er helt på plass, kunne tenke deg å lære noen hippe rytme-triks eller trenger å stramme opp teknikken din - gi meg et pling på aksel.westlund [snurre-a] gmail.com Mer info, kart, priser, musikk jeg har lagd etc ligger på http://akselwestlund.wordpress.com/
 3. Noen som er på utkikk etter gitartimer? Jeg gir undervisning i gitar på Sagene i Oslo, og er på utkikk etter nye elever. Jeg har levd av undervisning og spilling siden 2009, og har hatt at fra nybegynnere og nachspiel-gitarister til harbarka metall-shreddere. Selv spiller jeg i all hovedsak jazz og annen improvisert musikk. Så hvis du lurer på hvordan akkorder fungerer, syns timen din ikke er helt på plass, kunne tenke deg å lære noen hippe rytme-triks eller trenger å stramme opp teknikken din - give me a call! Jeg kan nås på aksel.westlund [a] gmail.com.
 4. Jeg går på master der oppe. Trives. Når du får gitartimer anbefaler jeg Jan Martin Smørdahl (hvis du har grunnferdighetene inne). Veldig bra & inspirerende lærer.
 5. Heisann! Jeg gir gitarundervisning i Oslo, nærmere bestemt på Sagene, og tar gjerne inn flere elever. Jeg har levd av å undervise i snart fire år, og liker å ha nybegynnere! Send meg en mail på aksel.westlund (alfakrøll) gmail.com, så kan vi ta det derfra.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.