Web Analytics
Gå til innhold

magnusberger

Medlem
 • Innholdsteller

  101
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om magnusberger

 • Rang
  Viderekommen
 1. Da ble det innkjøp av en Tonerider P90 Vintage. Alnico Soapbar som visstnok skal gi boutique-kvalitet til en rimeligere penge. Den klokker inn på 8,5 , så det er mulig det blir litt dårlig balanse med en snillere neckpickup. Kanskje det gir den optimale soloboosten? Time will show. Uansett morsomt å teste litt forskjellig. Plekterbrett trenger en omgang med dremel, og mulig jeg må frese noen millimeter i treet under. Fins det noen "fresebits" tilgjengelig på jula, biltema eller annet? Har proff søyleborrmaskin, så tenkte jeg skulle bruke den.
 2. Takk! Om reperasjon blir vanskelig er det kanskje fortsatt mulig å vikle på nytt?
 3. Så også at en Dog Ear P90 vil passe mer eller mindre rett inn. Om noen har en liggende til salgs - skrik ut!
 4. Takk for veldig bra info! Et annet alternativ er jo supro lap steel pickup. Coodercaster!
 5. Klarer meg nok fint med én pickup ja. Er glad i å bruke halspickup, men av og til kan det jo være trivelig å kicke inn litt twang. Uansett er jo posisjonen ikke så langt bak, så sikkert ganske anvendelig plassering. Skal åpne pickupen og se om jeg ser noe åpenbart. Hvem tar på seg fiksing av pickuper (helst i Oslo-området), og hva koster en sånn jobb? Hva med en litt hissigere P90 i bridge, hadde det vært en idé?
 6. Takk. Det viste seg at pickupen ikke fungerte. Denne må med andre ord byttes ut. Dette er "surface mount" pickups som monteres på plekterbrettet. Kan egentlig tenke meg noe annet/råere. Gitaren brukes til bluesslide og åpen stemming, lydidealet er Black Keys, Gaary Clark Jr etc. Er det noen som har noen tips om hva jeg bør sjekke ut? Surface mount er klart en fordel, men det er også routet ut litt plass under plekterbrettet. Halspickupen målte kun 5,1 kOhm. Det er vel ganske lite? Bør jeg velge en bridgepickup med lavt output også, eller kan det være kult å dra på med en rundt 10 kOhm+ ? At gitaren holdes original driter jeg egentlig i, det viktigste er at den låter fett og ser bra ut.
 7. Regner med at det da er den røde fra bridge pickupen som skal sjekkes? Hvor mange Ohm skal det i så fall vise (sånn ca)?
 8. Hei, Kjøpte meg en Teisco ET-210 i går. Elektronikken skal ha vært gått gjennom av en proff for ikke lenge siden, men allikevel funket bare en pickup. Det er av/på switch for begge pickupene. Man har altså fire muligheter: 1: Alt av 2: Kun halspickup 3. Kun stolpickup 4: Begge på På min fungerer kun Nr 1 og 2, altså helt av eller halspickup. Åpnet opp på baksiden, og alt så ut til å være montert i henhold til det vedlagte koblingsskjemaet. Hvordan feilsøker jeg for å finne ut hva som er feil? Jeg har multimeter, men vet ikke helt hva jeg skal se etter.
 9. Jeg er interessert i innmaten! Er det komplett? Ring 97586944 eller Mail: magnusberger@epost.no
 10. Hei! Jeg er på utkikk etter en bypass looper for å koble inn/ut flere effektbokser samtidig. Ser godlyd har denne: http://www.godlyd.no/default.asp?page=154&product=637&p637_v=1 , men jeg syns det er litt stiv pris for en såpass enkel dings. Noen som vet om andre butikker som selger noe tilsvarende?
 11. Fins det noen form av jam, gjerne bluesjam, der man kan komme og ta en øl og kikke på de som spiller, drikke en øl til og kanskje ta en tur opp på scenen og prøve seg?
 12. Her er det snakk om en gammel (30-40talls eller no) akustisk gitar jeg kjøpte på Fretex for 400 kr som jeg har slengt inn en stratocaster pickup i og bruker mest til slide. Altså en slitt låvegitar. Noen av båndene er helt "firkanta, og jeg vil bare runde dem litt i kantene så det i det hele tatt går ann å spille "vanlig" på den. Er med andre ord ikke interessert i en fancy diamantfil som koster mer enn gitaren...
 13. hei! Jeg er på utkikk etter en fil for å runde av kantene på en gitar der båndene er slipt flate. Hvor kan jeg kjøpe dette til en billig penge? Er det eventuelt noen i Oslo-området som vil være så snille å låne bort fila si i en times tid?
 14. En sånn: http://funcfash.com/wp-content/uploads/2009/09/Smokey-Amp-600x433.jpg pluss en kamerat/lillesøster/mor/far med en tamburin!
 15. Hei! Noen som har erfaring med Duesenberg Multibender? http://www.thomann.de/se/duesenberg_multibender.htm Jeg har en sånn på vei i posten nå. Skal monteres med en "extension nut" på min stratocaster og spilles lap-style. Har litt erfaring med å spille lap-style, men uten benders. Jeg skal stemme i åpen E og ha mulighet å heve g-strengen 1/2 tone og b-strengen 1 tone. Med dette kan jeg gå fra f.eks. E-akkord til A-akkord etc. Noen som har erfaring med denne og om det er vanskelig å sette seg inn i og få til å låte bra?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.