Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 28. mars 2020 i alle områder

 1. 15 poeng
  Gibson SG har alltid vært, og vil alltid være, en favoritt her i gården. Her er min Standard fra '64.
 2. 9 poeng
  Plukket opp denne på Posten for litt siden, så da ble det fort dagens gitar
 3. 8 poeng
  Selger sa at denne trengte litt kjærlighet. Hyggelig #1: den kom i kasse så ikke noe problem der. Noe overflate-rust, ikke noe kritisk, men dæven steike som den stinket! Her måtte demontering til og litt skrubbing. Hyggelig #2: emg-hz i bridge var byttet til en 81.
 4. 7 poeng
  ESP Kamikaze 1 og Ltd GL 200K. Guilty pleasure fra Mr. Scary..... Washburn USA custom shop Nuno Bettencourt signature double cutaway electric with Padauk body and neck, ebony fretboard, Stephen's extended cutaway,Duncan® ’59 neck pickup & a Lawrence® L-500 bridge pickup.
 5. 4 poeng
  Hoho. Slang oss på korona-kjøret sammen med to (tre) kolleger. Han andre som synger skrev denne låta på fredag, spilte inn piano på klikk (gjennom iPhone), så brukte jeg helgen på å mekke resten av instrumenttracksene. Vokaltracks på mandag og så miksing på tirsdag og onsdag. Premiere på fellesmøte med jobben på Microsoft Teams i dag tidlig.
 6. 4 poeng
  Beard E Basic. 8-)
 7. 4 poeng
 8. 4 poeng
  Har hatt iPaden & Apogee One lydkortet stående på spisebordet i det siste ... Skikkelig gøy a fyre opp Garageband og jamme litt i brist på øvinger & jam sammen med andre ... Ampsim modellene som følger med låter ikke så halvgæli heller ! Litt "hjemme alenefest m øl & whisky råkkejam" fra i går !
 9. 3 poeng
  Nekrobump!!!! Hjelpes, som jeg elsker denne gitaren.
 10. 3 poeng
  Får lånt meg et par kompressorer og noen clean boost hos Sørlie musikk for å teste konseptet. Hurra for de lokale musikksjappene som fortsatt finnes rundt om😃👍
 11. 3 poeng
  Så smått fått igjen lysten på å spille litt hardere musikk, fra King’s X til gammal Death, og takket være gitarene med humbucker, fått smaken på en skikkelig dose gain/distortion. Så da ble OCDen bytta ut med Amptweaker Tight Metal Jr. Designa av samme fyr som står bak 5150, så en link til EVH-phaser’n også tuner>drop>phaser>distortion>flanger>delay
 12. 3 poeng
 13. 2 poeng
  Seagull Cedar 12 '95-modell. Lyd får en helt ny mening når man drar til på denne. Wish You Were Here!
 14. 2 poeng
  Det bare måtte bli en prøvetur😊 Fortsatt litt justering av pick-up-plassering som gjenstår, men det låter veldig fint. Litt mer diskant enn i Rhythm Chief.
 15. 2 poeng
  Hei folkens, i disse Korona tider så er det mye man rekker å tenke på. Og jeg gjør akkurat det nå. Det har seg sann at jeg er nysgjerrig på hvor min første gitar har tatt veien. Jeg fikk tilbake i ´92 min fars gamle Fender Telecaster fra 77-78. En TriColor Sunburst, mener den har palisander gripbrett. Denne gitaren er litt spesiell da den hadde montert på låsbar oversadel, fått satt inn en ekstra pickup og montert på tremolo, så det var skjært ut hull i kroppen, og tortoise plekterbrett. Denne gitaren har også litt morsom historie da den ble benyttet til modell av min far, for noe av profileringsmaterialet han lagde til Musikanten som ble drevet av Øivin Fjeld, i Fredrikstad. Jeg byttet denne gitaren inn hos Øivin ca ´95, da interessen for gitar hadde avtatt. Men nå er jeg nysgjerrig på om noen har sett den, eller vet hvor den kan ha tatt veien siden. Har ikke noe bilde å vise til. Skulle det være seg at dette er feil sted å legge inn dette innlegget så beklager jeg det, og det kan bare fjernes.
 16. 2 poeng
  Jeg brukte 10-46 fra jeg startet med gitar til forrige måned, nå har jeg oppdaget 9-46. Vi har blitt veldig gode venner, ser for meg et lite hus på landet om noen år.
 17. 2 poeng
  I går kveld tok jeg med meg 1941 Gibson L-4 inn i stua og testet den på en AER Alpha. Det er kjekt med en så liten, lett og vellydende grab-and-go-amp. Jeg har fortsatt i dag med L-4’n og blir alltid positivt overrasket over spillbarhet og lyd, både un- og plugged😊
 18. 2 poeng
  Ja, ok. 2003 Pete Townsend signatur, stort sett helt stock bortsett fra Tonepros tuners. Komboen wraptail og P90 slutter aldri å tiltale meg:)
 19. 1 poeng
  Merkelig å ikke sende en pedal! Men gi gjerne en lyd med hva du syns. Dette var fristende, hørte på demoer i hele igår 😱
 20. 1 poeng
  Han ville ikke sende. Men fikk tilbud fra en annen, så da ordna det seg 👍
 21. 1 poeng
  Det gjør jeg også - blandet dem, dvs 9-42 og ikke 9-46 🙂
 22. 1 poeng
  TM303'en (25.5" scale) har 009-strenger (D'Addario EX120), og AS73'en (24.75" scale) har 0095 (D'addario EXL120+) Da kjennes strengene like ut. AS'en klinger mye bedre akustisk med 010-046, men blir mye stivere å spille på. Med 009 ble den altfor myk og ble lettere "sur." Så med 0095 ble den plutselig "perfekt." Oppsummert foretrekker jeg også følelse foran klang.
 23. 1 poeng
  Har Eit sånt Presonus lydkort som Audun linker til. Har nettopp oppdatert mellom anna driver til dette. Har funka så godt som problemfritt. Litt lite med 2 input ,men har gitt nokolunde lyd inn i DAW. Bruker Studio One. Kjøpte det i 2013
 24. 1 poeng
  Jupp. Og Albrigtsen og Marlin og halve Russland på 80-tallet. Men har ikke hatt uten cut før, og det var en positiv opplevelse. :-)
 25. 1 poeng
  Først og fremst: SSL er en god gammel traver i gamet verdenskjent for preampene i miksebordene som sto i alle studioene med stor S. Var selv på besøk i nå nedlagte Olympic studios og sjekket ut en slik. Perverst flott. Har ingen tvil om at interfacene deres er kuler og krutt. Kan ikke helt se for meg hva du skal med eksterne preamper på det kortet. Vet om folk som kjøper egne SSL-preamper og slenger foran sine egne lydkort. Men jeg ser at du kan velge "line level" på inputen, så da skal det vel gå med en ekstern preamp. Skjønner ikke helt hvorfor du mener du bør ha ekstern strømforsyning. Hvis produsenten har laget et kort som kan levere som forventet med bus-power, så leverer det. Har hatt 5-6 lydkort oppigjenom tiden, både med og uten ekstern strøm. Har ikke merket noen forskjell på fantommatingen. Hvis du har noen preamper (slik som den 73-ern) så hadde jeg sett etter et lydkort med både egne preamper og insert-level inputs. Focusrite Scarlett, MOTU M4, Presonus, etc. Men nå må jeg gå noen runder på om jeg skal ha et SSL-kort, kjenner jeg.
 26. 1 poeng
  Det plekterbrettet ser veldig bra ut🙂 Kent Armstrong pick-upen ble bestilt gjennom gitarist.no. Den er en del tynnere enn de som finnes i standardutvalget. Den jeg har er kun 8 mm, men loddepunktene under bygger også en del, så det ser ut til å bli i trangeste laget. Den ordinære Kent Armstrong Slimbucker er enda tykkere (9,75 mm) og for tykk for L-4. Jeg har også prøvd samme thumbwheel som vises på ditt nederste bilde. Det var vanskelig å få festet de på en måte som gjør at de ruller parallellt med plekterbrettet.
 27. 1 poeng
  Jeg bruker Fulltone Fatboost (uten å skru opp gain) til heving av lydniva på solo. Funker veldig bra hvis vrengen din kommer fra pedal før boost, men ikke like godt hvis du bruker vreng i amp.
 28. 1 poeng
  En kompressor jevner jo ut signalet ditt, så lave lyder blir høyere, og høye lyder blir lavere (avhengig av innstillinger). På grunn av det så vil støyen også bli forsterket. En god kompressor skal ikke legge til støy, men noen har verre rykte på seg enn andre. Boss CS-3 er vel blant de jeg har lest mange steder at kan lage en del støy, og blend-knob har den heller ikke. Finnes en god del gode kompressorer med blend nå. Kan i alle fall personlig anbefale Xotic SP Compressor og Wampler Ego (enten fullsize eller mini). Så har du Pigtronix Philosopher's Tone (kommer også i to størrelser), Keeley 4-knob Compressor, etc, som skal være veldig gode. Tror google vil være din venn her, sammen med demoer. Noen kompressorer gjør seg veldig godt for å få "country-skvisj", mens andre er mye bedre på å være mer "uhørlig" og bare legge til sustain og kanskje jevne ut signalet ditt litt.
 29. 1 poeng
  Kommer nok langt med en fast track eller Seymour Duncan Lille 59 i bro. Syns du gitaren er helt knall og du trenger bedre lyd, ja til nye pickups. Min erfaring er at nye pickups ofte gjør underverker i en gitar. Pickupene kommer jo fort på 3, til den prisen (pluss litt til) kan du være heldig og få tak i en god gitar med humbuckere for å dekke sjangeren du forespeiler. En RG570, RG550 eller en premium av noe slag. S-serien er veldig lite ettertraktet, og går billig. Da får du mye for pengene.
 30. 1 poeng
  Her er det en liten pause for å hanskes med en irriterende forkjølelse. Jeg regner med å komme i gang til neste uke.👍
 31. 1 poeng
  Tror jeg bruker omvendt, 10-46 på gibson scale og 9-46 på fender scale
 32. 1 poeng
  I disse tider er det mange som mister dagtilbudet sitt, som for ganske mange er særdeles viktig for å opprettholde sosial stimuli og opplevelsen av god psykisk helse. Det gjelder også mennesker med psykisk funksjonshemming. Jeg er med på å lede en musikkgruppe på Oslo Voksenopplæring Nydalen og vi rakk med et nødskrik å bli ferdig med å spille inn og filme vår coverversjon av Kygos «Firestone». La den ut på YouTube nå i ettermiddag og håper elevene kan gå helgen i møte med et bredt smil om munnen. Ta en titt!
 33. 1 poeng
  Gibbons er jo nede på 007. 007-038.
 34. 1 poeng
  Puuh! det var godt å høre. For med fare for å få skikkelig kjeft her på forumet, hehe, har jeg nå kjøpt et allerede. Ja, jeg blei forført av masse knotter, 4 innputs, vu meter, et kult design, samt bra pruting og en hyggelig selger. Regner med at det dukker opp til uka. Du får sette inn en salgs annonse her.
 35. 1 poeng
  Ja, og så Thunderbirden. Den er av nyere dato. Den har fått Lollar pickups og ellers blank og fin hardware for et mer vintage look, i stedet for den svarte den ble levert med.
 36. 1 poeng
  Og i et annet øvingslokale; 2 '69 modeller. En kraftig modifisert EB-0 og en (så vidt meg bekjent) original EB-2D.
 37. 1 poeng
  Men det kunne fortsatt fungert på et eldre OS?
 38. 1 poeng
  Brettet slik det ser ut i dag. Signalet går som følger: Tuner -> Fuzz Face klone (germanium) -> Phaser -> Big Muff klone -> Boost & Tube Screamer (i en boks) -> klonet Klon -> Tremolo -> Chorus/Flanger -> delay (reverb på amp). Den lille boksen med stjerne er for drivekanalen på Blackstaren. Det hender jeg putter en wah wah i front også.
 39. 1 poeng
  Benytter barskapspermisjonen til å pusse opp kjellerstuen og lage hjemmekontor. Kjøpte vintage stressless i går på finn for å ha hvilepauser mellom malingstrøkene🤣
 40. 1 poeng
  Siden man nå engang er stuck hjemme tenkte jeg anledningen var perfekt for å ta et oppdatert familiebilde av Gibson SG-ene mine. Fra venstre til høyre: 1963 EB0, 1965 Junior, 1965 Standard, 1975 SG-II, 2014 Derek Trucks Signature. EB0-en er 100 % original, ellers har alle noen uoriginale deler.
 41. 1 poeng
  Må si meg godt fornøyd med brett fra Mooer. To etasjer, softbag, festebrakett for PS i bunn og passelig med plass. Mye for pengene! Ikke tenk på patchingen. Har en jobb å gjøre her.
 42. 1 poeng
  Har ryddet i dag. Begynt i hvert fall. Plutselig ble det mulig å spille inn litt igjen. Andre siden av rommet er ikke like ryddig, men planen er å fikse den delen i morgen.
 43. 1 poeng
  Lenge siden jeg har vært frivillig i det akustiske hjørnet.
 44. 1 poeng
  Rutters t-style og partso med Guitar Mill kropp og Allparts/MJT hals. Digg gitarer.
 45. 1 poeng
  Vet fortsatt ikke hvorfor jeg driver og påstår at ting har stabilisert seg 😄 Har nedskalert, både for å finansiere ny gitar og etter en liten faktisk evaluering av behov. Har også endelig "turt" å dykke dypere ned i HX Stomp sine muligheter, noe som etter hvert ekskluderte behovet for eksterne overdrives. Vel... for denne gang i alle fall. Er vel ikke permanent dette oppsettet heller 😄 Noe skal man jo bruke tiden på, tross alt.
 46. 1 poeng
  Vant en Instagram-konkurranse fra Barefoot Buttons for noen uker siden, så nå har mine sarte fotsåler det bedre 😆 Ellers ingen forandringer. RevivalDrive Compact har endelig stabilisert oppsettet mitt litt og stoppet det evige jaget etter overdrives. Sier ikke at dette er permanent, men er endelig fornøyd med "kjernelyden"
 47. 1 poeng
  Noen pedaler inn og ut som vanlig. Pluss Mario som har sneket seg med
 48. 1 poeng
 49. 1 poeng
 50. 1 poeng
  Dagens bassrekke. Mangler 2-3 stykker, som hviler i kassa eller er på prosjektstatus.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.