Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 20. jan. 2020 i alle områder

 1. 7 poeng
  Da var 8 år leting over og MIJ Jem samlingen nesten komplett. Mangler den med fast bro Jem 7 EAFX. Ingen hast med den. Droppet en VSK som lå ute for 65000 nok på Sell My Jem for en tid tilbake. Endte opp med å betale latterlige usd 9000 for denne. Følte meg litt bedre da jeg igår fikk et bud fra en amerikaner på usd 12000. Men denne blir.
 2. 6 poeng
  Nye rustfrie studs, som forøvrig var tommer. Bare knuckle rebel yell i bridge og nailbomb i neck, aget stop tail og bridge i syre og noen nye reflector knobs. Mangler bare å få på plass et plekterbrett nå som matcher bindingen, så er jeg fornøyd
 3. 5 poeng
  Sitter på jobb i Nordsjøen og stusser litt på hvilken løsning jeg skal gå for ang. plekterbrett/plassering av knotter, switch osv. Kikket litt etter inspirasjon på nettet og har blitt delvis overbevist om at Telestyle kontrollplate egentlig hadde vært kult på denne. I tillegg er det enkleste løsning da det medfører minst fresing (?), og originalt plekterbrett kan tilpasses etter at kontrollplate er montert Tror dette blir løsningen ja
 4. 5 poeng
  Kommer til å prøve å skaffe flere Ibanez Custom Grapich.
 5. 5 poeng
  Da er halsen blitt klar, men det gjenstår å montere stemmeskruer, nut og strengetre...
 6. 4 poeng
  Stratten min røk ut i en byttehandel, der denne kom i retur. Er ikke sikker på årsmodell, da denne er av typen som hadde serie nr på et klister bak på headstock, som er borte. Mørk og fin rosewood i gripebrett, og nye evo bånd, som trenger å litt jobb på endene. Står nå i et sett med seymour duncan slash sig. Som nok blir byttet ut til fordel for noen bkp jeg har liggende. Reflektor knobs er aldri feil, så satser på jeg finner noen i roteskuffen Har dog noen spørsmål: Broen lener seg fremover, det gjør den ikke på min lp classic som og har abr1, er dette et kjent problem, og evt grei sak å fikse? Planen er å montere et svart 3ply plekterbrett. Er det noen triks for å få den hvite stripa til å matche bindingen? Mener det var noen andre her på forumet som hadde en lignende problemstilling tidligere. Vurderer også å bytte hardware til gull, så om noen har liggende og er hypp på å bytte til krom/nikkel, så send en pm
 7. 4 poeng
  Oppgradete nettopp kosekroken med et par veggoppheng.
 8. 4 poeng
  Får ta frem noen noen gamle kjenninger . Epi SG Tony Iommi 2003 Korea . Har orig Gibson Iommi pickups - nær ny stand .
 9. 3 poeng
  Skrudde ut abr studsa, og de har fått seg en støyt. Heldigvis har jeg noen rustfri liggende som @Audun sendte for en god stund siden mtp å bytte ut i min lp classic, kom aldri så langt, men nå kommer de godt med 👌🏻
 10. 3 poeng
  Spiller jo veldig bra, men av en eller annen grunn kom jeg til å tenke på at jeg ikke har en mopp... Skulle kanskje hatt det?
 11. 3 poeng
  Fikk Selmeren levert på døra i går. Velholdt og fin. Nå trenger jeg bare et kabinett så jeg får fyrt den opp...
 12. 3 poeng
  Problemet er at Jem utgjør under halvparten av galskapen.
 13. 3 poeng
  Fikk kontrabeskjed! Gitaren kom ikke under citesreglene allikevel så jeg kunne bare se bort fra tidligere mail.
 14. 2 poeng
  De fra Orvillen er nok millimeter og de som kom fra en LP Classic er nok tommer. Japansk VS Amerikansk.
 15. 2 poeng
  Bare å legge de nye inntil de gamle, er det samme gjenger ser du det med en gang:
 16. 2 poeng
  Kan du ikke henge her litt mer, for hver gang du poster så er det noe bra!
 17. 1 poeng
  Jeg fikk refundert Bias FX2 idag, siden jeg har Bias Amp og Bias FX1 fra før følte jeg det ble overkill med så mange software. De har en meget god refund-policy. Tror det er 30 dagers fornøydgaranti. Kommer absolutt til å vurdere flere produkter herfra etterhvert.
 18. 1 poeng
  Kan hentes gratis på Tranby ! Virker 100 % Ampmodelleringer'ish ... Effekter ++
 19. 1 poeng
 20. 1 poeng
  Ja, nettopp. Da blir det nok bra! 😊
 21. 1 poeng
  Kan tenke meg at Rebel Yell låter perfekt i denne 😊
 22. 1 poeng
  Halsen er tykk, har aldri spilt på noen reissue, så kan ikke si om den er nærmest en r7 eller r9. Min lp classic har 60's slim tapered, og den er merkbart tykkere en den, så en eller annen plass på 50's spekteret ihvertfall
 23. 1 poeng
  Guitar Rig 5 & Bias FX 2 ! Du kan laste ned gratis demoversjoner og jamme til du blir blå !
 24. 1 poeng
  Sjekk ut Bias FX2 fra Positive Grid 😊
 25. 1 poeng
 26. 1 poeng
  Det avhenger av plasten. For meg har det fungert fint på et sett hvite pickupcovere, mens det ikke funket i det hele tatt på neste sett.
 27. 1 poeng
  Har Gratis-/Demoversjonen av Guitar Rig 5, og så har jeg kjøpt Bias FX2 Elite ... Kan ikke si så mye om lyden enda, ant enn at det låter fint ! Har jo ikke prøvd så mange Dumble amper med Echorec delay mikket opp med ribbon mikker så om det høres ut som "the real thing" vet jeg ikke .. :) Sånn etter noen dagers prøving og testing så savner jeg noe tilsv til GR5's 'Input Level' i Bias FX2 ! Muligheten å styre valgfritt effekt-/ampparameter med anslaget kan brukes til mye moro ! 🙂 Men jeg har bare skrapet litt på overflaten enda ... myyyyye mer og oppdage her merker jeg !
 28. 1 poeng
  Da har jeg fått testet Neural DSP sine simuleringer, Fortin og Noname. Jeg syns prisen er høy i forhold til man bare får en amp. Lyden - veldig bra, men jeg føler at Bias FX2 med sin nye lydgenerator låter mer åpent og med stører muligheter for tweaking. I tillegg får du et hav av kabinetter, forsterkere, presets og effekter med på kjøpet. Samt mulighet for IR. Syns også at interfacet er oversiktlig og enkelt. Holder det med en amp, så er det jo bare å kjøre på. Vil man ha litt flere muligheter med gitar rett i lydkort, så ville jeg gått for Bias FX.
 29. 1 poeng
  Serienummer på klistremerke lurer jeg på om er såkalt «K serial Orville». Terada, mellom ‘89 og ‘93.
 30. 1 poeng
  Jackson StealthJapan midten av 90 tallet. Fant denne liggende og støve ned . Jobbet litt for å få den bra satt opp. Er tynn kropp og 22 bånd strøken hals på den liknende til Ibanez 540s . Takeuchi Japan Floyd. Duncan Design bridge er ikke helt bra nok så bytter den til noe bedre om jeg får ånden over meg.
 31. 1 poeng
  Tror jeg vet hvor inspirasjonen kommer fra.
 32. 1 poeng
 33. 1 poeng
  Svaret er vel nei... og ja... 😉 Alt etter hvem du spør. Så er det jo sånn at noen Les Pauls fra Gibson er "bedre" enn andre. Hva som er bedre er veldig ofte subjektivt. Det samme gjelder japanske (og andre) kopier. Det er også slik at det finnes Tokai (og andre) LP-kopier i alle prisklasser. Alt fra modeller som er laget for å være så billig som mulig, der det er spart på alt fra treverk, hardware og elektronikk til modeller som bortimot replikerer en original '59 Les Paul der det er lagt vekt på riktig lakk og andre specs. Altså ingen fasit på dette. Til slutt, er det i tillegg slik at en Gibson til 70.000,- ikke nødvendigvis passer akkurat DEG bare fordi den koster masse penger.
 34. 1 poeng
  Kjøpte nettopp en 1967/68 Selmer Treble N Bass 50W topp fra en kar i England. Ankommer etter planen Fyllingsdalen neste onsdag. Er det noen på forumet som har erfaringer med Selmer sine amper? Ble mye brukt på 60-tallet i Storbritannia, men ble aldri like kjent som Vox og Marshall. Gleder meg som en unge selv. Hjemme i stua kommer den mest sannsynlig til å bli brukt som bassmp, men ser for meg at den vil erstatte Vox AC30-comboen min til gitar. Johan Segeborn har en fin video hvor han tester en Treble N Bass fra tidlig 1970-tall (med unntak av utseendet, vel omtrent identisk med den jeg har kjøpt):
 35. 1 poeng
  Det rommet der er fortsatt den ypperste og beste form for galskap jeg vet om.
 36. 1 poeng
  Et gammelt triks er å legge plast som skal gulnes i sterk te eller kaffe. Det er ikke sikkert det virker, men så har det i så fall heller ikke skadet plekterbrettet på noen måte. Forsøk evt å gni på litt brun skokrem.
 37. 1 poeng
  Du kan prøve å forsiktig bøye de studsa tilbake , men de kan få sprekker og knekke . En kan varme de opp som vil gjøre metallet mer tøyelig Jeg har «aged» den hvite kanten på trusscover og pickguards med : la på litt svart blekk/tusj tørket litt vekk - så brenner jeg kanten forsiktig med lighter slik at fargen brenner seg fast . Er det ikke nok så gjør jeg det en gang til . Du kan og pusse litt på kanten slik at fargen trekker litt bedre inn . Det finnes og noe beislignende med litt farge i . Da kan en sikkert få litt mer gulaktig farge .
 38. 1 poeng
 39. 1 poeng
  Vi skal søke der når det åpner igjen, ja. Det her er nå en del av "Kulturrom"-ordninga. Vet ikke om vi kan søke der, da det jo er mynta på arrangører og konsertsteder, men iogmed at vi setter egne konserter og sånt, så tenkte jeg undersøke om vi kan passe inn der.
 40. 1 poeng
  Jeg har en Selmer t&b ifra 71 med tilhørende AP 100 4x12 med G12H30 75hz i. Fikk min moddet av Daniel Forsberg i Sverige. Ble en rå rockeamp med veldig plexi type sound. Den er forøvrig til salgs nå på finn, da jeg har 2 andre Folkesson Marshaller som jeg bruker mest pga. flere kanaler. Men Selmern er absolutt i samme klasse! Meget bra trafoer, og spiller høyt som f..Kabinettet selger jeg aldri...
 41. 1 poeng
  Heisann! Ble ferdig med denne lille Surf Rock/Spaghetti Western versjonen av Black Metal klassikeren "Dunkelheit" med Burzum forrige uke. Hadde vært gøy å høre hva dere syntes! https://beachbombband.bandcamp.com/track/dunkelheit
 42. 1 poeng
  Jeg har i mange år vært nysjerrig på en boden men har verken hatt råd eller nerver til å prøve meg på en. Jeg tok da sjansen på en kina knockoff. Krait og NK er kanskje de mest kjøpte boden-kopiene derifra. Det er ren gambling å kjøpe en slik sak, fristelsen ble for stor for å se hvordan en headless boden-skrott passer meg. Utifra prisen som ble betalt så er jeg ganske så imponert. Denne har fanned frets og "endurneck", flamed maple top og fast bro. Den må nok ha litt jobb på båndene men er ikke på langt nær så ille som jeg trodde. Miccene er dog like krise som jeg trodde, men disse visste jeg skulle ut uansett. Jeg tipper disse er artec som sitter i mange kina-økser. Ergonomien som kroppen byr på og ikke minst halsen er jeg bare simpelthen forelsket i, og den er min nye sofa-kompis i stua. Jeg er hittil meget fornøyd og den kurante bagen med padding var en hyggelig overraskelse.
 43. 1 poeng
 44. 1 poeng
  Dagens øvings rigg 🤘🏻
 45. 1 poeng
  61RI. Samme som før, syns bare det er gøy å poste bilder av den med gjevne mellomrom 😊 Har nesten lagt den ut for salg et dusin ganger, men ombestemmer meg hver gang. Blir lite brukt, men er en svært bra gitar
 46. 1 poeng
  Mine Ibanezer. 1: Blazer (81/82)2: RG507 (1995)3: DT380 (1984)4: DT380 (1985)
 47. 1 poeng
  Tviler på at den var "hjemmelakkert". I så fall var det en veldig dyktig amatør. Gripebrettfargen og fargen på gitaren "stemmer ikke", men jeg antar det er en japanimport, og at noen har lagt "Ferrarigul" over Desert Yellow. Selv om man skrudde gitaren fra hverandre (som jeg gjorde), finner man ikke spor av annet enn gul farge. Bare sjekk, i Japan solgte man DY med det gripebrettet..
 48. 1 poeng
  Takk for hjelp, da blir det å kjøpe en Line 6 Helix Multieffekt Gitarpedal, og skaffe seg denne patchen som linken under henviser til. Og siden jeg har fullt Bose PA anlegg hjemme så blir det i første omgang å koble direkte inn der å håpe der tilfredsstiller mine ønsker.
 49. 1 poeng
  Livner til tråden her - kjøpte denne i 2013 fra USA . Kun 300 stk laget i 1991 . Den er ikke helt strøken så fikk den til grei pris den gang - og USD kurs på under 6 hjalp godt på ( 9.3 nå) . Det var tider det ! Tenk at det kan gå til helv.... på så få år her hjemme . Jeg har nå opplevd en større krise på slutten av 80 tallet , men nå er det nok over for godt i forhold til kronekursen .
 50. 0 poeng
  Bestilte en gitar fra thomann og så kom denne på mail? Skjønner ikke helt. Noen som har erfaring? Må jeg ordne med noe papirer eller ordner de alt? Og hvor mye ekstra i avgifter er det snakk om? Please note that your order contains products with protected types of wood (CITES). Additionally to the normal costs for import duties and taxes there will be fees for the permission of the import of such products. CITES products have to be registered with the responsible authorities and the fees have to be paid by the customer. Please inform yourself at the responsible inspecting authority about the import conditions of such products. Due to the necessary export licence, extended processing times (presumably 4 - 5 weeks) may occur as well. The costs for the export licence are born by us for you. Please confirm your agreement in written form despite of the additional costs and efforts for the import of CITES products into your country. Your order is on hold until we have received your written confirmation!
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.