Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 19. juni 2019 i alle områder

 1. 10 poeng
  Så da endte jeg opp med en 335. Fikk tak i denne for en OK pris. 2005-modell. Den har noen bruksmerker, bla et «belte-merke» på baksiden, og noen riper. Men herlig hals med gode bånd. Deilig gitar å spille på, låter meget bra.
 2. 7 poeng
  Fikk endelig tak i en Jet City JCA20H, etter å ha snust lenge på disse ampene og trodd at akkurat denne modellen var utgått. Prøvde først å finne en brukt, men måtte rett og slett bare slå til da jeg fant den hos G4M for godt to tusenlapper inkl frakt og moms! Hoved-appealen til akkurat denne ampen er at det er en særdeles god moddeplattform, da kretsen er veldig lik JCM800-kretsen og kretskortet er designa slik at du relativt enkelt kan kutte kontakten mellom to punkt, og lodde direkte på sporene. Selv om jeg kjøpte den med intensjonen om å modde den, så låt den overraskende bra helt stock også! Den beste måten jeg kan beskrive den på er "Soldano sitt take på JCM800 soundet", da de har mye til felles men denne er ikke fullt så skarp og aggressiv. Litt mer smooth og feit, med kanskje litt mer gain. Siden dette ikke er DIY-forumet så skal jeg ikke gå for teknisk inn på detaljene rundt modden, enkelt forklart er det 95% en Friedman SS100 preamp sammen med en tweak som gir mer bunn fra slutt-trinnet (som kompenserer litt for EL84 rørene). Har kun et kort mobilopptak for øyeblikket, skal se om jeg får mekka et skikkelig oppmikka opptak om ikke så lenge! https://www.dropbox.com/s/5ntnnhh3ucntr2v/Jet City BE mod.m4a?dl=0
 3. 7 poeng
  Dukket opp en billig strat her lokalt som jeg snappet opp. Serie nr sier 03 eller 04 mod, regner med dette er en highway one? Den er blitt godt innspillt, men har mye bånd igjen og mye mojo 🤘🏻 Gitaren reddet dagen min, da jeg tidligere idag var innom min lokale musikksjappe, med intensjon om å kjøpe en 18mod les paul classic, men etter en times prøvespilling, så klarte jeg ikke bli venn med den, så jeg gikk slukøret der ifra. Men så dukket denne opp, ikke bare veldig mye billigere, men connecta med en gang jeg fikk den i hendene.
 4. 6 poeng
  Litt sånn hastverksarbeid, men det ble da noe
 5. 5 poeng
  Her er mitt projekt! Kropp og hals lakkert og aged av MJT, hals av USAcustom, ObsidianWire elektronikk, BareKnuckle Flat 52 pickups. Rimelig fornøyd! Spiller som smør!
 6. 5 poeng
 7. 5 poeng
  Jeg var ute etter LP med Floyd sjøl men valgte bare å kjøpe ferdig. Jeg endte opp med Axcess’en og angrer hvertfall ikke
 8. 4 poeng
  Dro frem denne gamle traveren . 1975 visstnok . Fin hals og orig. farge er ikke falmet . Men det kjennes nesten som å spille fretless med så lave bånd . Quick fix på jording....er ikke kontakt fra stop til jack .
 9. 4 poeng
  Et par bilder av min nyervervede strat
 10. 4 poeng
  Sitter og leker med preproduksjonsdemoer, og spilte inn en kjapp låt til GN Challenge i samme slengen. Og alt gjøres selvsagt på denne arbeidshesten
 11. 3 poeng
  Beard E Basic Mahogany ! Sommer & Squareneck !
 12. 3 poeng
  Ny tele på gang. Har litt planer for denne, Jazzmaster/Jaguar trem og humbuckere.
 13. 3 poeng
  Hei. Jeg håper dette havner på rett plass, når jeg poster det her. Og så må jeg bare beklage, dersom jeg roter det til med fagterminologi. Jeg er rusten, og kildene mine er hovedsakelig Google og YouTube. 🤓 I forbindelse med at jeg har bestemt meg for å ta opp gitaren igjen, etter drøyt 15 år av hesten, fikk jeg tilfeldigvis anledning til å få tilbake min aller første gitar. En Fernandes (FR-40?), kjøpt på Immerslund Musikk etter en lang sommer med jordbærselging i 1997, og godt brukt frem til tidlig 2000-tallet. Så ble den donert bort til en ung håpefull, som ønsket å lære seg å spille gitar. Fast forward drøye 17år, og 3 eiere senere, var den i ganske sliten stand. Men av ren nostalgi tok jeg den i mot når jeg ble tilbudt den, og tenkte at jeg kanskje skulle prøvd å fikse den opp igjen, for å lære meg noe nytt. Jeg så umiddelbart at to-punktsfestene på tremolo broen(?) var på vei opp av kroppen. Skruene var skrudd helt inn i de innsatsene(studs) som står i kroppen, og når jeg inspiserte baksiden, var også kloen skrudd helt inn der. Hodene på skruene er helt rassert, så jeg så meg nødt til å ta hele blokka ut av kroppen, og få ting fra hverandre med litt oppfinnsomhet og tenger. Og her kommer mitt første spørsmål: Innsatsene er 7mm i diameter, med indre diameter på 5mm, og lengde på 20mm. Jeg har ikke klart å finne noen på nett under 8mm. Vil jeg klare å smyge inn 8mm innsatser i hullene som er i kroppen i dag, selv om det blir trangt, eller vil jeg være nødt til å bore opp hullene den siste millimeteren? Jeg håper og tror at dette er det som eneste som mangler for å få den i "spillbar" stand igjen, og så blir de neste prosjektene heller å se om den kan komme tilbake til fordums glans, eller kanskje helst bedre. ☺️
 14. 3 poeng
  Sliter med å se at de kan vinne i retten. Men de kan skremme enkelte forhandlere til å ikke handle med Dean. Ser også at kroppsformen er først lagt til som Gibson-merkevare i 1997. Den som har en merkevare er forpliktet til å forsvare den. Hvis det går år og dag uten at de forsvarer den vil de i praksis miste den.
 15. 3 poeng
  Nå som det virket som Gibson var litt på vei opp, så stikker de tissefanten i ei bikube...
 16. 3 poeng
  Min første skikkelige gitar er tilbake! Kjøpte den brukt i 1992/3 og er en japansk 63 reissue fra 1988 mener jeg. Har nettopp skiftet pickups og elektronikk. Det står nå Fender CS 69.i den meb har tatt vare på det originale plekterbrett med mikker og elektronikk. Trenger en liten fretdress men er ellers helt super.
 17. 2 poeng
 18. 2 poeng
  Mye gøyere her enn Google.
 19. 2 poeng
  Det er egenfrekvensen til vann, så da er det umulig å få tørt signal 😜
 20. 2 poeng
  Japan Fernandes er bra kvalitet . Jeg hadde en for et par år siden . Denne var i meget bra stand . Low action og glimrende sustain .
 21. 2 poeng
  Fikk inn denne og en annen Strat forleden . Den andre er noe slitt men bedre , så denne ryker vel ut etter hvert om det er mulig å få solgt . 2014 Am Special 60th anniversary . Nær ny stand og spiller ok . Byttet til Fender cs 69 pickups som låter greit .
 22. 2 poeng
  Takk for innspill. Jeg husker den som en veldig kurant gitar, og jeg har hatt mye glede med den. Topp-punktet må vel ha vært i '99, når musikk-klassen jeg gikk i hadde en konsert, og spilte jeg spilte lead på The Final Countdown. Det gikk med noen timer øving i forkant av det. 😂 Det skal også sies, at gitaren jeg erstattet den med, får noe av skylden for at jeg steg av hesten i så mange år. I 2003 kjøpte jeg en Epiphone Les Paul, som jeg aldri ble helt fortrolig med. Og så kom hverdagen å tok meg, og gitarspillingen havnet lengre og lengre bak. Men det er en historie for en annen tråd. ☺️ Jeg kommer selvsagt til å poste oppdateringer på det lille prosjektet mitt. Det er lite som er så hyggelig, som å ha noen å dele hobbyen sin med. ☺️
 23. 2 poeng
  MJT mot MJT Dessuten sa jeg sprelsk farge, pastellfarger er i mine øyne ikke så voldsomt sprelske. Candy Apple Red, Shoreline Gold, Lake Placid Blue, Burgundy Mist, Inca Silver, Ice Blue Metallic, Charcoal Frost Metallic, Ocean Turquoise metallic, Teal Green metallic, Sherwood Green metallic etc.
 24. 2 poeng
  Sjekk YouTube-kanalen min. Der blir Nilsen-gitaren både testet og diskutert
 25. 2 poeng
  Du var lynrask på den ! Greit den havnet hos en på forumet .
 26. 2 poeng
  Bare å vente på at Dean gitarer annonseres til fantasipriser under «lawsuit» på Finn,da...
 27. 2 poeng
  Standard D'addario EXL 110 for det meste her, med unntak av et par gitarer der jeg har litt tykkere strenger. D'addario det også, vel og merke. Bruker også D'addario på mine akustiske. Hvorfor? Fordi de er veldig gode strenger til en meget akseptabel pris.
 28. 2 poeng
  Har svingt loddebolten i kveld. Jeg fant et par full size Alpha-potter så jeg reiv ut minipottene som sto der, snudde kontrollplata og koblet alt på nytt. Så da er det nesten klart, nye skruer på plata og electrosocket med ny jackutgang er på plass. Jeg må bare forstørre hullet til neckpickupen i plekterbrettet for å få det til å passe skikkelig og sette på strenger. Spent på lyden i disse pickupene.
 29. 2 poeng
 30. 2 poeng
  En stund siden jeg har lagt ut noe der noe, men fiddlet litt med å covre tvspill-snutter; https://m.soundcloud.com/drwilysdemise/chipn-dale-main-theme
 31. 2 poeng
  Når jeg ser toploader-tele tenker jeg umiddelbart på BIGSBY! 😎
 32. 1 poeng
  Jeg er allergisk mot printkort i gitarer og ville røsket det ut når det først ikke oppfører seg. Sikkert det som gjør skurret også 😎
 33. 1 poeng
  Dagens «gitar» er den eneste jeg fikk med meg på ferie. Ikke verdens beste lyd, eller den enkleste å spille på. Men utrolig mye bedre enn ingen gitar.
 34. 1 poeng
  På de jeg har vært borti har ledningene vært for korte til at jeg bare kunne snu og flytte rundt på ting, så det er god sjanse for at du må finne fram loddebolten og noen ledningsstumper.
 35. 1 poeng
  Grattis! 335 er sakene sine, det:)
 36. 1 poeng
  Cioks Adam, DC5 og DC7 er spesialdesignet for å passe under Pedaltrain Nano og Metro-brettene. Meget gode strømforsyninger, alle sammen. Noen av Strymon-forsyningene passer også, og minst én av Truetone sine (men disse er sjeldne i Norge, siden ingen importerer dem). Skikkelige isolerte strømforsyninger koster litt, men dukker ofte opp på Finn for ned mot halv pris. Anbefaler å sjekke der. Billigere strømforsyninger kan ofte fungere helt greit, men da blir de ofte veldig kresne på pedaler. Noen pedaler fungerer helt topp i billige strømforsyninger, mens andre genererer støy med en gang. Eneste måte å finne det ut på er å teste, og det kan fort bli en dyr affære.
 37. 1 poeng
  Grattis! Og ja, det der er en highway one. Semi transparent matt lakk og 6-punkts tremolo er typisk for den modellen. Gode gitarer! Fine relics ved bruksslitasje blir det også. Tåler veldig lite den lakken.
 38. 1 poeng
  Ja, han fikk 22 henvendelser iløpet av 5 min sa han... Av de 3 us strats jeg har hatt, så er alikevell dette den jeg har betalt mest for
 39. 1 poeng
  Åfaen! Ja da får jeg kjøpe med les paul axcess istedet 🥶
 40. 1 poeng
  Får en annen lyd med 24.75 scale som på Gibson og er lettere å spille på for oss med dverghender . Synd det lages så få superstratter med 24.75 scale . Jeg har vel en Jackson Fusion Japan og et par gamle Peavey USA Vandenberg og en Peavey USA Tracer med 24.75 .
 41. 1 poeng
  Denne kan du justere deg ihjel på....brukte en mt2 som funker ok men måtte justere veldig presist for the sweet spot . Bruker en mxr fullbore metal for øyeblikket .
 42. 1 poeng
  Dritfett. Djentbusters 🤘😁
 43. 1 poeng
  Har en AmpTweaker Tight Metal JR. i backup, da jeg ikke har en såkalt metall-amp lenger. Som navnet tilsier låter den tight, fett med innebygd noise-gate også. https://amptweaker.com/tightmetal-jr/
 44. 1 poeng
  Det har gått greit med skarp bor, men har tenkt litt nå og funnet ut at det blir litt omfattende å begynne med. Jeg fant heller skrue og fjær som passet originalstolen
 45. 1 poeng
  Ser ut som om en kineser har limt på et amerikansk flagg på den andre, også.. Lakken som mangler, fikser du med litt sort neglelakk og en god dose tålmodighet. Jeg har fjernet flere slike på en Ibanezbass, og det blir helt opp under usynlig.
 46. 1 poeng
  Da har jeg endelig kommet frem til noe jeg også
 47. 1 poeng
  Fikk til et bidrag til slutten. Hadde aldri kjøpt singelen, men morsom utfordring.
 48. 1 poeng
  Jeg bruker Souncloud mest til småsnutter og demoer for enkel deling / publisering. Ellers bruker jeg Reverbnation og Facebook for min egen «artistside» med mine ferdige låter. Der har det vært rolig i mange år... 😁 Vel, jeg kan jo dele et oppdrag jeg fikk av en kollega som skrev og spilte inn en låt til sin datter ifb. med hennes bryllup. Oppdraget var en pen, melodiøs solo. Her er den inkl. cello-solo først. Snutten er før låta i sin helhet ble mikset og mastret.
 49. 1 poeng
 50. 1 poeng
  Epiphone funker det. En japansk utgave kan være bra det, men man bør kanskje uansett prøve før kjøp. Jeg hadde en Orville by Gibson tidligere som jeg likte godt, men som i retrospekt blekner fullstendig mot den avbildede Epiphone Rivieraen, til tross for at den kunne trengt et båndskifte, rens i elektronikk og lignende. Rett og slett en bra gitar! Hadde det for meg at pickupskifte sikkert ikke hadde vært så ugunstig, men har kommet frem til at de originale humbuckerne låter feiende flott, med akkurat nok mengde ‘omph’ og ‘spænk’. Tipper at enten en Matsumoku- eller FujiGen Gakki-produsert 335-type gitar vil være kurante saker (Rivieraen min er Matsumoku, type 77-modell). Enkelte 90-talls Epi Rivieraer mener jeg også skal ha ganske bra rykte på seg. Har ligget noen ute på Finn.no det siste året som jeg har vært fristende til å sjekke ut. Eneste aberet er at de ofte har litt for tynne halser for min smak.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.