Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 08. april 2021 i alle områder

 1. En liten forhistorie er på plass her - i fjor høst så ble det lagt ut en nyyyydelig 1963 Strat på finn fra 4Sound i Molde, men uten mulighet til å teste og med til dels dårlig info fra butikken så ga jeg meg etter en kort budrunde. Hadde nå selvpålagt kjøpsforbud ut året (ahem...), og da denne kom ut på finn.no forleden så var jeg merkbart uengasjert. Etter et par dager merket jeg at det begynte å rykke litt i ryggraden, så tok en telefon til selger (som jeg har handlet av før) og spurte om jeg kunne få teste. "Jeg skal ikke kjøpe, altså, men har lyst til å kjenne på den". Riiiight. En l
  16 poeng
 2. Har frest ut en kropp i furu, mest for å finne ut en grei måte å gjøre det på. Først festet jeg mdf malen oppå, og freste totalt tre omganger ovenfra med håndoverfresen. Tok av malen etter første runde! Deretter la jeg den på fresebordet og tok resten med fresen der. Det er jo veldig mye enklere enn håndoverfres, så jeg vil nok ta så lite som mulig med overfresen, og mest mulig på fresebordet.
  6 poeng
 3. Da ble det kjøp av en brukt topp. Jeg har lånt en annen en ukes tid og ble imponert🙂 Forsterkeren er fra 2012 og ser ut som den kommer rett fra butikken. Forbryteren har noen merker, men det kan jeg fint leve med.
  6 poeng
 4. Etter en relativ lang runde med skal/skal ikke, endte jeg opp med å kjøpe denne brukt. Jeg har hatt en Eastman archtop tidligere og var nysgjerrig på denne klonen av Gibsons kanskje mest kjente jazzgitar - ES175. Den ankom i en ok koffert og var bestykket med uslipte strenger. I tillegg lå plekterbrettet i kassa. Etter litt stell, strengeskift og montering av plekterbrett, er resultatet ganske bra. Jeg får ikke justert strengehøyde som jeg foretrekker uten båndklirr på et par steder, så mulig jeg bør se nærmere på det etter hvert. Spesifikasjoner: Neck Material
  5 poeng
 5. Her går det sakte fremover! Har fått fresemaler for tele i posten nå, og jeg har saget til og høvlet 3 emner for halser. Pluss at jeg har laget fresemaler i mdf, fordi de er billigere å ødelegge med en fres som går berserk enn de svindyre akryl-malene!
  4 poeng
 6. Chillum, bøtte, plastflaske, aluminiumsfolie, saks, vann og fyrtøy. EZPC.
  2 poeng
 7. Da har jeg såvidt begynt å tenke på å bygge en tele eller to, fra scratch, inkludert halsen. Jeg har min egen webside der jeg oppdaterer prosjektet underveis, derfor hadde jeg håpet å slippe å gjøre det fullstendig her! I beste fall vil det komme noen bilder underveis her, men mesteparten vil foregå her: https://asgeirsgitar.no/telecaster-fra-bunnen-av/ Men den spede begynnelsen er her! Et stk spisebord i noe jeg tror er eik er saget opp til emner for 4 kropper og 4 halser. Pr. i dag har jeg ikke delene jeg trenger, har akkurat begynt å samle! Har heller ikke en klar formening om hvor
  2 poeng
 8. Gratulerer med fet, vintage Stratocaster! Nå ligger det en enda fetere "vintage" Grecocaster på Finn. Den sier alle er mye bedre! 😁
  2 poeng
 9. 2 måneder gammel/ny 0-18 ... Fantastisk lettspilt og vellydende liten kasse ! Men jeg er Collingsoholiker, så da ... ja ... Stuebrukt og strøken ... Nye strenger. 25000,- Tranby.
  2 poeng
 10. -28 er Rosewood, -18 er Mahogany ... | du trenger en -18 :|| ;)
  2 poeng
 11. Trodde double cream Super distortion var den eneste dimarzio mikken som gjaldt. Kun cream dog, den sorte låter langt ifra så bra. #tonecolour
  2 poeng
 12. Hei Nai Jeg liker ikke elektriske gitarer med "hulrom i kroppen"! Jeg vil heller ha den konsekvente forskjellen som en plankegitar gir til en god og "ekte" akustisk. For uansett hvor mye hulrom der er i archtop, f-hull eller halvakustiske gitarer med eller uten midtblokk, er den akustiske klangen i beste fall kjedelig. (Jeg er fiolinmaker.)
  2 poeng
 13. i dette tilfellet har du rett. selv om du her har overøst musikken med dødelige doser reverb, blir det ikke ødeleggende her. men du kan prøve å spille rachmaninov eller annen kjapp klassisk musikk, eller kjapp jazz eller lignende med så mye romklang. det blir bare suppe. og ikke på en god måte (som tomatsuppe, for eksempel)
  1 poeng
 14. Kapper du headstokken av og setter på en ekstra streng, da er du der 😅
  1 poeng
 15. Du glemte skalloperte bånd😂😂
  1 poeng
 16. Grattis med slitt gitar! En liten refinish, hvitt plekterbrett loaded med Neon Dimarzio pickups så kan dette bli en ganske tøff gitar 😊😊😊
  1 poeng
 17. Det er vel delte meninger om Tune-O-Matic fungerer spesielt godt med offset-vibrato, det blir mer friksjon og følgelig mer trøbbel med stemming, dessuten er radius feil (12" mot Fender CP-halsens 9,5"). Men ellers er det helt riktig at Jaguar (og Jazzmaster) Classic Player er offset-gitarer for folk som egentlig ikke vil ha offset-gitarenes særheter, det vil si nesten alle som har offset-gitarer.
  1 poeng
 18. Jeg vet. Jobber med saken. Merker at rødt og blått prater til meg. Høyt.
  1 poeng
 19. Det blir egentlig bare nyanser, og for å være helt ærlig så hadde jeg klart meg resten av livet med bare den hvite. Men er jo litt i overkant nerdete av natur, og syntes dette er veldig morsomt. Jeg har et par andre strater som er mer ulike og som gir en litt annen "spilleopplevelse", og er morsomt å nerde på variasjonene. Og ja, du må begynne å samle på telecastere.
  1 poeng
 20. Hysj! Det må man ikke si høyt 😬
  1 poeng
 21. Hehe, takker👍. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er usikker på hvor god «investering» noe slikt er, men har jo planer om å ta med meg disse gamlingene i graven så får trøste meg med det.
  1 poeng
 22. Hehe, takker👍. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er usikker på hvor god «investering» noe slikt er, men har jo planer om å ta med meg disse gamlingene i graven så får trøste meg med det.
  1 poeng
 23. Takk for det🙂 Mk V 25 låter også veldig bra. Jeg tror at kanal 3 (og kanskje 1?) er ganske lik på V90 og V25.
  1 poeng
 24. Der var du heldig! Grattis med en grom amp 🥰🥰 skal ha meg en Mark V 25 etterhvert!
  1 poeng
 25. Feeeeeet! Jeg GAS’er hardt på en Mesa Studio Preamp.
  1 poeng
 26. Jeg har akkurat kjøpt en RG 470 (Japan). På den var den orginale V7 bru mikken, bytta ut med en DiMarzio Evolution. Den er litt uvant for meg som er vant med EMG 81. DiMarzioen er mer spiss, har mer topp. Kanskje den kan være noe for deg? Vi gjør en cover av Teardrop (Massive Attack) Der bruker jeg den til clean gitarene, Kanskje ikke helt det den var tenkt til 🙂 men det låter veldig fint. På solopartiene bruker jeg gode gamle Esp'n med EMG. Men det er kanskje fordi jeg ikke gidder å stille om eq.
  1 poeng
 27. Har bare erfaring med DiMarzio singlecoils,men..kanskje denne er noe for deg:?
  1 poeng
 28. 1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.