Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 18. aug. 2019 i alle områder

 1. 10 poeng
  Sen NGD/Dagens gitar. Gikk på en (hyggelig) smell for et par måneder siden. Var på tide å oppgradere til bedre kassegitar, etter snart 15 år under 3000 kroners klassen. Bestemte meg for et budsjett på maks 10k, da jeg ikke spiller så veldig mye akkustisk. Endte opp med en Furch Millenium D19 som var utrolig bra, men! Klarte ikke helt å slå fra meg at den ene OM’en jeg prøvde i samme butikk, var jækla god å spille på. Så jeg havnet inn igjen på 4sound... sammenlignet gitarer i ca 4 timer, betalte mellomlegg og endte opp med en Furch vintage 2 OM-SR. Angrer ikke et sekund, selv om budsjettet sprakk til det dobbelte 😅 har igrunn kun spillt akkustisk siden, så det sier vel sitt om gitaren.
 2. 6 poeng
  Collings C10 Short Scale ... Er som en dame man slår opp med hver søndag (eller blir dumpet av...), men da fredagen kommer så ... ❤️ .... 😄 Nå hadde jeg de ute til salgs igjen ... men så fikk jeg i oppdrag å spille inn en backingtrack til 'Aldrig i livet' som en veninne skal synge i et bryllup ... og valgte da denne ... og ... ja ...
 3. 5 poeng
  Artig gitar å spille på, og låter bra også. I tillegg koster de ikke skjorta.
 4. 5 poeng
  En fin gammel sak. Ibanez RG410 fra 1986 i lekker Cherry Ice. For tiden min sofagitar, en av gitarene som blir mest brukt.
 5. 5 poeng
  Gamle Gibson amper er fine saker.
 6. 4 poeng
  "Omsider" kastet ut to voksne barn og tatt kontroll over et par rom Gitarrom (+ et kontor) omsider ferdig lydisolert og pusset opp! Med litt modifisert Ikea møblement og et hjemmesnekret pedalbrett deksel, er det til og med så mor klapper i hendene.
 7. 4 poeng
  På grensen til juks, men Wikipedia sier at Kelly er en "heavily modified Explorer". Den ser definitivt best ut i dagslys.
 8. 4 poeng
 9. 4 poeng
  Suhr Bella! Fantastisk pedalplattform som spiser alt av pedaler. Massivt med headroom, men knekker opp som en Blackface skal hvis du deiger den over 6-7(av 10)
 10. 4 poeng
  Dagens gitar ble en japaner. For et flott stykke instrument, skikkelig arbeidshest.
 11. 3 poeng
  Plukket denne opp idag, alltid kjekt med et lokalt kjøp. Overraskende god gitar til en fin pris. En 100% strøken les paul studio. Ikke helt imponert over humbuckeren i hals, men fin i bridge 😊
 12. 3 poeng
  Lykke til med øvinga! Men det jeg forsøkte å si, var at, om du ikke får det til, så er det sikkert en annen vei du skal gå. Vi har alle våre kvaliteter/spesialiteter. Noen er veldig gode på det du har begitt deg ut på, andre spiller sykt fort, Noen er gode på utstyr og få ting til å virke og låte bra. Noen er alltid blakke og suger i band samasrbeid men er det musikalske limet i bandet. Noen er "vaktmesterenn" i bandet og er egentlig grunnen til at det eksisterer. Jeg har til gode å møte på han eller hun som er gode på allt.
 13. 3 poeng
  Noe inn og noe ut!
 14. 3 poeng
  Pickuper er til for å byttes. 😉
 15. 3 poeng
 16. 2 poeng
  Hei og takk for innspill, jeg har lest litt teori og kjenner til det. Har prøvd å finne root note og ut fra det skrive ned hvilke akkorder som er aktuelle for en sang. Har nok likevel en god vei å gå når det gjelder å ta akkordprogresjoner på øret.
 17. 2 poeng
  Alle starter på et sted. Noen sanger kan spilles med alt fra tre akkorder og opp til over ti stykker, alt etter hvilken effekt/stil man er ute etter. I og med at jeg forsøker å bidra, og jeg opplever at du er i oppstart, hadde jeg jobbet til å begynne med med maksimum seks akkorder. Da blir det tre durakkorder og tre mollakkorder. For å holde oversikt over hvilke akkorder som er aktuelle i den sangen i den tonearten du spiller i, så er kvintsirkelen nyttig. Hvis du for eksempel skal spille en sang i A- dur, blir durakkordene A, D og E. Mollakkordene som "hører til" er F#m, Bm og C#m.. Spiller du den samme sangen i C- dur, blir durakkordene C, F, og G. Mollakkordene blir da Am, Dm og Em. Ta en kikk på bildet og se på sirkelen hvordan akkordene er plassert. Dur på utsiden, og moll på innsiden. Skal du spille en sang, så vet du på forhånd hvilke seks akkorder som kommer til å passe. Om du skal bruke to eller seks eller noe i mellom, avhenger av sjanger og hvordan du vil gjøre det. Det harmoniseres forskjellig i gospel og i punk..
 18. 2 poeng
  Som El Roffo sier. Jeg hadde en av toppmodellene for noen år siden, Vester Custom Shop JAR1380. Kjøpt i en eller annen nostalgisk følelse. Kurant sak men ikke mer enn det. Med tanke på at man kan få japanske Jacksons ned i et par tusen, ville jeg heller brukt penger på det om man skulle ha noe i sjangeren. Hadde også en Strat for lenge siden. Av modellen med korrekt hode og vintage specs. Ville heller hatt en ny Squier Classic Player for å si det slik. EDIT: Om det er den rosa som er for salg her på forumet, er den jo så billig at det egentlig ikke er et spørsmål en gang.
 19. 2 poeng
  Jeg hadde en 2012 Am Stnd med fat 50 s - den spilte sjeldent bra ( for å være Fender usa) og låt beldig bra . Den var helt ny vel å merke med setup gjort .
 20. 2 poeng
  American deluxe er solide gitarer! Der har man vel litt bedre cutaway ved helen og locking tuners? Noen har vel roller nut osv. Disse kommer vel også med noiceless pickuper, som ikke alle liker.. Jeg personlig ville kjøpt en post 2012 MIA Standard strat som kommer standard med Fat 50's. De låter kuler og krutt! Da får du en solid strat som låter og spiller fjongt
 21. 2 poeng
  Nydelig Suhr selges! 15.000,- Kan møtes i Oslo/Akershus, eller sende i posten. Helst ingen bytter, men kunne kanskje tatt en forsterkertopp med effektsløyfe som delbetaling.
 22. 1 poeng
  De trekker ikke amp når de er av nei. Cioks, Decibel Eleven, Strymon, Truetone og Voodoo Lab er alle helt topp. Fuel Tank Classic har også lite isolering,så du risikerer støy hver gang du introduserer en ny pedal.
 23. 1 poeng
 24. 1 poeng
  Fuel Tank classic leverer 500 mA totalt på de åtte 9V-utgangene. Så hvis du bruker 240mA til Echoplexen har du "bare" 260mA igjen til alle de andre pedalene dine
 25. 1 poeng
  De er meget forskjellige delayer. Echoplex er en tape delay (digital emulert), som vil si at den har mye crispere og klarere repeats. Jeg synes personlig den er blant de aller beste "enkle" delaypedalene på markedet. Vær også oppmerksom på at den er veldig strømsulten - Den krever 240 mA, så du må fore den fra en "high power" output på en vanlig strømforsyning. Kobler du den til en vanlig 100mA utgang vil du nok ikke få spesielt gode resultater. Carbon Copy er en analog delay, og en av de mørkeste på markedet. Det vil si at delay trails har veldig lite høye frekvenser og låter veldig mørkt. Fordelen med det er at de ikke kommer i veien for spillingen din, men legger seg som et fint bakteppe bak det du spiller. Carbon Copy er en absolutt klassiker, og det er en grunn til at den er blant de mest solgte og mest populære delaypedalene gjennom tidene. Så det kommer an på hva du er ute etter. Begge to er meget gode pedaler, men som sagt med veldig forskjellig lyd.
 26. 1 poeng
 27. 1 poeng
 28. 1 poeng
  Jeg ville også vurdert å legge mesteparten av pengene i PA, og heller oppgradere til digitalmikser på et senere tidspunkt, for dette kommer til å spise såpass mye av nåværende budsjett at det selv på bruktmarkedet blir vanskelig å finne noe som låter bra og ikke er altfor stort på de pengene som da gjenstår om det også skal dekke mikrofoner, monitorer, kabler osv. Bør være mulig å oppdrive noe analogt med 16 kanaler og en ålreit innebygget klang for en billig penge.
 29. 1 poeng
  Juks eller ikke, jeg er glad for at du postet. Knalltøff var den!
 30. 1 poeng
  Jeg ville i hvert fall sett på bruktmarkedet. Det er ikke stort man får innafor det budsjettet hvis man kjøper alt nytt.
 31. 1 poeng
  Hvis du ikke får solgt den kan du prøve å selge billigere uten kassen . Det ser ut som det er en Fender kasse og den kan du sikkert få 700-800,- for .
 32. 1 poeng
  Kjør på ! Er så billig det ikke er noe å tenke på .
 33. 1 poeng
  Jeg har vært for å kikke på gitaren, og den ser egentlig helt ok ut. Mangler vib-armen og bakplaten, og den har ikke vært brukt de siste femten årene, men bånda er fine, gripebrettet ser nesten nytt ut, og den er utrolig lettspilt. Vi snakker om prisklasse 500-750 kroner, så mulig jeg tar en sjanse. Er arm til floyd en kurant sak å oppdrive om jeg skulle bli akutt i behov for den? Jeg hiver av armen på de fleste gitarer som har det så fort jeg kan til vanlig, så at den kommer til nytte før ev. resalg er lite trolig.
 34. 1 poeng
  He he, holder på med diverse diskusjoner med banken for å kjøpe bolig. Nå tror jeg ikke denne rosa gitaren vil utgjøre den største forskjellen på egenkapitalen. Så jeg håper den for lov til å bli.
 35. 1 poeng
  Nyere Deluxe har visst mer "moderne " radius fra 2010......... COMPOUND RADIUS NECK that is 9.5" @ nut & 14" @ 12th fret. http://www.deluxeguitar.com/86/2010-fender-american-deluxe-stratocaster-features-compound-radius-neck/ The American Deluxe Stratocaster compound radius neck measures 9.5″ at the nut, 12″ at the 12th fret, and 14″ at the 15th fret. This makes for a very smooth playing neck and allows for very comfortable string bending without fading notes associated with fretting out. Nå fant jeg en Fender USA hals som visstnok er fra Deluxe ( ifølge selger) . Den måler 12" på 12 bånd - men ser ikke ut som 14" på 15 bånd ( er kanskje ørlite mer enn 12" ) .
 36. 1 poeng
  Vester var Korea-produserte gitarer, de gikk fra veldig billig til omtrent Fender Japan-priser. De billigste var på linje med andre i samme prisklasse, Charvette o.l., men litt opp i pris var det ganske mye for pengene. Kan være et godt kjøp, sjekk det du ellers ville sjekket med andre gitarer.
 37. 1 poeng
  Spiller ingen rolle å blande watt på elementene så lenge du tar hensyn til den høyttaleren som tåler minst. Det du bør passe på er at de spiller like høyt. G12M spiller 97dB, og da bør den pares med et element som spiller like høyt.
 38. 1 poeng
  Dagens amp er Madamp A15MKII deluxe. Ca 18 rørwatt med godlyd. Skal være amerikansk-inspirert lyd. Fantastisk clean kanal og en enda deiligere vreng med mange muligheter for å switche seg frem til god lyd. Blant annet switcher for smooth/hard, Boost, feit/detaljert lyd.
 39. 1 poeng
  Nå ble jeg helt varm inni meg, @The Euphor. ❤️
 40. 1 poeng
  Jeg liker skikkelig godt den gamle Blazer/Roadstar-headstocken. Synes de burde gjort noe med den igjen. (altså ikke den slanke, lignende versjonen de har brukt på Roadcore og div, men denne gamle, litt feite).
 41. 1 poeng
  Må vel innrømme at den ampen ikke låt like bra som den så ut.
 42. 1 poeng
  Takk for det🙂. Finishen består av Herdins vannbasert beis blanding av rødt og litt mahogany brunt. Det er den typen man kjøper på pose og blander ut i vann. Tror det ble tre strøk. Over dette la jeg vannbasert lakk som jeg kjøpte på Jula av alle steder. La på med rulle og pensel.Sikkert ti strøk for å få nok tykkelse på for å unngå gjennomsliping. Våtsliping opp til 3000, og polering med bilpolish. Halsen fikk tru oil, gulfargen er samme type beis på pose, gult, litt brunt og enda mindre grønt.
 43. 1 poeng
  Jepp. Den eldste ampen jeg har hatt.
 44. 1 poeng
  «Spill mer» er vel tipset mitt. Lær deg ting utenat. Spill låter fra sjangre du i utgangspunktet kanskje ikke ville gjort «frivillig» (veldig gjerne popmusikk). Spill mer. Og så spiller du mer. Å jobbe ned gehøret er i bunn og grunn snakk om mengdetrening. Ingen vei utenom.
 45. 1 poeng
  Topp. Slått meg til ro med at jeg synes de ser tøffe ut
 46. 1 poeng
  Slått meg til ro med at jeg er og blir en SG mann.
 47. 1 poeng
  Disse kom i går ! Tydeligvis er denne teorien om å minske antall gitarer gått seriøst til helv....jaja det passer vel godt inn "for tiden" ! USA - Japan og Kina representert her . Og kvalitet er i den rekkefølgen også . Total kostnad inkl. porto 8200,- . Noe glede må en ha i ellers triste tider !
 48. 1 poeng
  Jaja! Ble visst en Gibson Les Paul Acxess fra 4Sound på meg da
 49. 1 poeng
  Endelig en tråd om v gitarer 😀 Her er mitt smykke 😀
 50. 1 poeng
  Min ESP explorer jeg kjøpte for noen måneder siden.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.