Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 04. juli 2020 i alle områder

 1. 3 poeng
  Etter flere år hvor jeg har mast på forrige eier om å få kjøpe denne, lyktes jeg endelig! Dette er da en 2014 Gibson Les Paul Collectors Choice 17. Som alle andre CC’r er dette en replika av en spesifikk gitar. Denne er da en 1959 Les Paul som tilhører Keith Nelson. Han kjøpte originalen av en som hadde seks(!!) originale 59’ere og gikk for denne. Hadde den på VG for et litt kjærlighet forrige uke, så kommer vel noen bilder på Insta da Ola hadde med sin «Louis» og de hadde en liten session og tok bilder og styr. Jeg er en elendig fotograf, men tok noen med mobilen. Rimelig plaintop med herlig mørkt gripebrett.
 2. 2 poeng
 3. 1 poeng
  Den der er nydelig❤️. Har fått testet den gitaren, og må si at den er skikkelig fin! Grattis med kanongitar.
 4. 1 poeng
 5. 1 poeng
  Bør være bra saker. Ser veldig fin ut (i mitt snevre tunnelsyn). Enjoy!
 6. 1 poeng
  jepp. esp er fine ting, for den som liker den type gitar. skikkelig bygde greier. tele og es335 om jeg skulle velge. men da er jo tyngre metal oversett, da.
 7. 1 poeng
  Hadde ikke tvilt på ESP, de lager meget gode gitarer. Ligger ofte ESP Horizon til rundt 9k på finn.
 8. 1 poeng
  Velvel... får vel stemme i at jeg ikke liker Les Pauls, og liker Floyd Rose. 😊 i min verden ville Nebelung riffmeister eller Firebird utgjort den ene gitaren, og shreddeøks ala Ibanez Jem, EVH eller N4 utgjort den andre. også en strat naturligvis 😊 (..men egentlig bygger jeg mine gitarer selv!)
 9. 1 poeng
  Enig, drit i Floyd Rose 😆 Jævla prakkverk! Neida. Joda. Altså all ære til de som behersker å bruke den smakfullt, men mye skrik for lite ull spør du meg. Men det er det ingen som har gjort så langt.
 10. 1 poeng
  Ingenting har «skjedd» med Floyd Rose, men folk som ikke spiller med Floyd Rose er glade i å fortelle om hvor mye styr det er med det. 😎 Du trenger selvfølgelig en gitar med Floyd Rose.
 11. 1 poeng
  https://www.finn.no/182844085
 12. 1 poeng
  60’s Vintera Seafoam Green ! 8-)
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.