Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 16. mai 2019 i alle områder

 1. 16 poeng
  Siden det ikke ble fastsatt noen taktart, hva med en ambient loop i 5/4? Akkordrekke og tempo er etter reglene i førstepost 👍 Jeg likte loopen, men den runkinga på toppen ble ganske klønete. Mulig jeg leker litt videre med idéen senere og forsøker å lage en litt mer strukturert melodi, men nå er det sengetid her. Edit: Her er loopen for seg selv, uten rotingen på toppen: Echorec delay fra Nemesis, diverse reverb-algoritmer fra Ventris (Hall, Swell, 100% wet Shimmer)
 2. 14 poeng
  Her kommer mitt bidrag. Verdt å merke seg at jeg er helt fersk hva angår innspilling og mixing
 3. 13 poeng
  Vel verd 2 måneder venting. Amerikansk Starfire fra 2000. Jeg er glad.
 4. 12 poeng
  Vel verd fire måneders venting. Kick ass gitar. 1 pc mahogny kropp 1 pc mahogny hals Lønnetopp satin Pelham Mojotone pickups
 5. 12 poeng
  Få se da ... virker dette ?
 6. 12 poeng
  Blei litt lang, men det får gå.
 7. 11 poeng
  Hadde egentlig ikke tid, men måtte jo støtte dette kule initiativet! Men så gikk det jo ganske mye tid likevel, eksportere fra Boss Br800, lage SoundCloud konto... Men gøy uansett, og sangen min er heldigvis ganske kort
 8. 11 poeng
  Dagens gitar er gårsdagens gladsak:)
 9. 11 poeng
  Ettersom som det har vært litt Ibanez Jem tørke etter 26 anskaffelser har jeg havnet på USA Custom kjøret. Her er 2 ganske sjeldne Exotic wood serie fra 1990 og 1991. Kommer en morsom sak snart til neste innlegg
 10. 11 poeng
  I feel the need, the need for tweeeeed...
 11. 11 poeng
  Skal på Akustisk Fritt Fram (åpen scene i Drammen) for første gang siden .... lenge siden ... Så da må jeg børste støvet av 'livegitaren' og scenedebutere med nybanjoen ! 🙂 Gibson SJ-200 og Rickard Dobson 12"
 12. 10 poeng
  Klargjort gitarene til sommerens festivaler. Slår meg hver gang jeg plukker denne opp hvor enormt bra den er.
 13. 9 poeng
  Virker som folk syns det var litt moro med en liten utfordring, det har kommet inn masse kule bidrag i sist tråd. Tenkte det da var like greit å forsette med en ny utfordring, nå som mange er i mål på første utfordringen, tenker at vi kan få til dette som en gående greie fremover. Gjerne med litt variasjoner av hvordan og hva, men med fokus på å skape litt musikk. Hiv gjerne inn ideer og forslag til utviklingen av konseptet. Så til GN-Challenge #2 Akkordprogresjonen er utvalgt av en nettside som plukker en vilkårlig progresjon. Hastighet er satt av en Number randomizer satt mellom 80 og 150 Så her er utfordringen: Hva får du til med E-C#m-F#m-A i 128 bpm?
 14. 9 poeng
  Ikke akkurat i dag, men forhåpentligvis i morgen... Geir Paulsberg oppdaterte Facebook-sidene med bilder av neck resettingen på den gamle Guild F-50en min. Dette gleder jeg meg til.
 15. 9 poeng
  Da kommer mitt bidrag også, langt fra fornøyd.. Trenger noe raskere til neste gang..
 16. 9 poeng
  Og jeg som bare skulle ha superstrats.....begynner jeg å bli gammal?😞
 17. 8 poeng
  Ble ikke noe vettugt ut av det, men shit au, morro læll!
 18. 8 poeng
  Hei alle gitttttarister og musikknerder! Da har vi åpnet for regulær kjøp av annonsefritt forum, og tilgang til GitarNorge Pro. Dette er plassen for deg som: Vil være med å utvikle GitarNorge videre med ideer, innspill osv. Kan lufte ting som ellers kanskje ikke trenger ligge public (fortsatt relatert til gittttar) Et høyere nivå av musikkrelaterte saker I tillegg, gir medlemskapet følgende fordeler: Du vil ikke se annonser Vi tar sikte på å komme med egne rabattkoder for medlemmer her til utvalgte norske nettbutikker Du får mulighet til å redigere innleggene over en lengre periode Du sørger for en trygg og stabil videre drift av GitarNorge – Norges største og beste forum for gitar og tilbehør Medlemskap til "Annonsefritt" og automatisk tilgang til GitarNorge PRO gjøres via denne siden. Prisen er ca 1,5 kebab for et helt år!
 19. 8 poeng
 20. 8 poeng
  Jadda.. Tidenes amp som nå er tilbake hvor den skal forbli. Seriøst, mener det denne gangen! Finnes ikke bedre amp for meg og fatter ikke at jeg solgte den forrige jeg hadde! Men denne gangen.... Aller helst skulle denne vært paret med Friedman 212 (angrer på det salget også) men Orange får duge enn så lenge.
 21. 8 poeng
  Min første skikkelige gitar er tilbake! Kjøpte den brukt i 1992/3 og er en japansk 63 reissue fra 1988 mener jeg. Har nettopp skiftet pickups og elektronikk. Det står nå Fender CS 69.i den meb har tatt vare på det originale plekterbrett med mikker og elektronikk. Trenger en liten fretdress men er ellers helt super.
 22. 8 poeng
  Heisann. Meldte meg inn her i 2016, og har vel knapt vært aktiv her inne. Ser det er ny eier også, så da "oppdaget" jeg siden på nytt i dag Spiller i et par band som har noen få gigs i året. Først og fremst cover (Rock/pop/hardrock). Hadde nylig en gig i på Blusn i Horten, og neste er på The Note i Sandefjord. Betrakter meg selv som amatør, og trives der Rytmegitar og bass er instrumentene jeg trives med. Ikke så opptatt lenger av at gitar skal være dyr eller av det og det merke, men trives godt med fender - og blir nok der. Har "kjøleskap" store kasser i øvingsrommet, men har også funnet ut at smått er godt. Nå blir ofte en Roland Blues Cuba Stage 60 med. Den har 2 kanaler og er lett å vinkle på scene - samt låter fett. Bassanlegget er noget større, men det er greit med litt puff der synes jeg. Litt div. kasser, og en TC800 topp. Gleder meg til å følge med på forumet videre Ha en fin kveld
 23. 7 poeng
  Dagens første gitar. Har litt ekstra tid på morgenen på onsdagene, så tenkte å bruke en halvtimes tid nå på å få litt mer spillbar strengehøyde på denne straten. Begynte jo sette denne sammen i fjor sommer, så føler virkelig det er på tide at jeg blir ferdig nå. Much better! Da gjenstår det å runde av toppen litt og så forsøke å pusse/polere litt så den blir litt penere å se på. Står 10-46 på gitaren nå, men etter omtrent bare bass og kassegitar de siste årene så blir det litt for slapt. Klarer rett og slett ikke skifte like bekymringsløst mellom ulike strengetykkelser som jeg gjorde tidligere. Blir vel å sette på 11-49 eller 11-52.
 24. 7 poeng
  Jeg har beiset halsen med vannbasert beis, bare en liten nyanse i en slags vintage amber som jeg mikset av gul,70%, eik brun, 25% og lys grønn, 5% anslagsvis. Og fått på 5-6 strøk av tru oil. Synes det ser lovende ut, og litt overrasket at ikke bjørk er mer vanlig å bruke som hals...
 25. 7 poeng
  Tok en sjans her ved å kjøpe fra en pantelåner i Australia. Den var mye bedre en forventet. Trengte en bedre Edge tremolo i Cosmo black. Ny tone kontroll og knotter og div skruer. Halsen var heldigvis ok. Tør hevde at det ikke finnes så mange bedre eksemplarer det ute.
 26. 7 poeng
  Tenkte det kunne være en morsom utfordring at folk spilte inn en snutt og delte her, spill den i din stil og sjanger. Hvis vi tar utgangspunktet i Gm-Bb-Cm-Dm i 80 bpm, ellers er det opp til deg? Tenker ikke full låt, men opp til deg hvor mye du vil gjøre ut av det. Kan være morsomt å se hvor forskjellige bidragene kan bli, med likt utgangspunkt.
 27. 7 poeng
  Syns denne saken på NRK om gitaristen Sundstøl var spennende: https://www.nrk.no/kultur/xl/geir-sundstol_-halvt-menneske_-halvt-gitar-1.14564667
 28. 7 poeng
  Ble vel noe slags doom av det.
 29. 7 poeng
 30. 7 poeng
  Satte inn et par 60-talls T-Tops i denne i går (2018 SG Standard). Den låt fett før, og enda litt fetere nå.
 31. 7 poeng
 32. 7 poeng
  Luftes i sommerværet!
 33. 7 poeng
 34. 7 poeng
  Ikke vet jeg hva som skjedde med de opprinnelig bildene i første post, men her er ihvertfall noen nye og en update. Fikk kinahalsen i posten i går og må si at den er sjokkerende bra til den nette sum av 620,- inkl. frakt etc! Nydelig flammelønn og lakken er antagelig akryl (neppe nitro og definitivt ikke bombesikker poly) og enkel å matte ned (gripebrett og bakside). Byttet de kjipe båndene til Jescar EVO gold jumbo. Første gang jeg bruker disse båndene, men helt klart ikke siste. Harde og superglatte, men ikke så skingrende lydmessig som rustfritt stål! Fikk testet hjemmesnekret båndpresse (bilde) også. Funket knall Halsen var noe tynnere og smalere i helen enn den jeg selv lagde (og det som er std.), så jeg limte inn 1 mm shims av bjørk i halsgropen på kroppen. Tusq nut og vintage hardware ble flyttet over. Lydmessig ble det marginalt bedre klang, men også litt lysere. Halsen jeg lagde først var ganske mørk i klangen ved litt knokebanking. Og da tror jeg vi sier at Telen er ferdig gitt!
 35. 6 poeng
  Kona vasket oktavmandolinen min på 90 grader, og ut kom denne lille tassen her. Weber Yellowstone A.
 36. 6 poeng
  Gjorde et forsøk, ganske tricky denne gangen!
 37. 6 poeng
  Føler meg uhyre lite oppfinnsom, men jeg har da faktisk klart å få satt meg ned og gjort noen opptak, så bare det er veldig positivt!
 38. 6 poeng
  Ansiktet som sier "Oi, jeg skal i studio til helgen - På tide å lære seg låtene" Ibanez TMB100. Flott billigbass, men skal heldigvis låne dyrere saker for studioopphold. Blir antakelig en snasen Precision.
 39. 5 poeng
  Valget står stort sett mellom Rød eller Hvit, vanskelig nok det. «...live together in perfect harmony».
 40. 5 poeng
  Dagens gitar. Hentet den i går og skal bruke noen timer nå på å bli litt mer kjent med den. Umiddelbare følelse er at action er ørlite høy, så det blir å ta en telefon til Paulsberg for å høre om det er bridgen som bør tas ned en millimeter eller om det løser seg mer et lite drag på truss rod. Låter svært!
 41. 5 poeng
  Vanskelig å få med alle på et bilde. Men her er de fleste.
 42. 5 poeng
 43. 5 poeng
  Gårsdagens gitar - Studiosession med en lånt Precision bass
 44. 5 poeng
 45. 5 poeng
  Synet er en viktig del av hørselen 🤨
 46. 5 poeng
  Perler for svin på en søndagskveld. Weber Yellowstone oktavmandolin.
 47. 5 poeng
  Sadowsky Metroline R1 Bare helt nydelig å spille på.
 48. 5 poeng
  Takker for alle forslag og innspill! Hadde egentlig bestemt meg for å drite i ekstra cab og bare smelle i noen V30 i Marshall cabbet, men så ringte jeg Paul fra Zilla i dag ang frontplata de skal fikse på "gloryhole-ampen" (for de som kjenner til den), og i samme slengen spurte jeg om de hadde noen B-stock eller ex-demo kabinett til en bra pris. Han kom ikke på noe i farten, men sendte mail etterpå med et dritfett Fatboy i sort tolex med salt 'n' pepper grill som i grunn var som nytt men han kunne slå av £100 på! Det sykeste er egentlig at det bare skiller rundt £80-90 på med eller uten høyttalere, de kan ikke tjene mye på de... Bytter ut logoen med den nye gull/sorte logoen deres og smeller i en V30 og en G12-35XC, så blir det nok lyd skal man se (evt høre) 😎
 49. 5 poeng
  Denne har en kollega lånt en stund, godt å få den tilbake 😊
 50. 5 poeng
  Ikke så ofte jeg sjekker GN i disse dager, men forventer sjiraffnytt i løpet av året. Da kan det være at jeg smyger meg tilbake, mer eller mindre delvis. Flott med ny eier, og ny innsats!
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.