Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 15. mars 2021 i alle områder

 1. En liten forhistorie er på plass her - i fjor høst så ble det lagt ut en nyyyydelig 1963 Strat på finn fra 4Sound i Molde, men uten mulighet til å teste og med til dels dårlig info fra butikken så ga jeg meg etter en kort budrunde. Hadde nå selvpålagt kjøpsforbud ut året (ahem...), og da denne kom ut på finn.no forleden så var jeg merkbart uengasjert. Etter et par dager merket jeg at det begynte å rykke litt i ryggraden, så tok en telefon til selger (som jeg har handlet av før) og spurte om jeg kunne få teste. "Jeg skal ikke kjøpe, altså, men har lyst til å kjenne på den". Riiiight. En l
  16 poeng
 2. Det tok noen år men ENDELIG kom jeg i en posisjon til å få fatt i en av disse kunstverkene. Vel verdt ventinga.
  11 poeng
 3. Kramer Baretta 1984. Stått i en bod i tretti år eller noe slikt. Må ha den ut på verkstedet for siste justeringer og en ny shim til nut, men fikk tatt det verste på kjøkkenbordet. Spiller og låter fint.
  11 poeng
 4. Hurra. Ny kassegitar. Ut med den eminente Martin D-18GE (jeg vet jeg kommer til å savne den, og kanskje angre...), inn med Collings D2H. D2H er Collings sin versjon av Martin D-28 (eventuelt HD-28, da dagens HD-28 er slik D-28 var i «gamle dager» før den ble noe nedstrippet...). Magisk gitar. Übertight. Nesten skummelt å spille på den, alt av nyanser kommer frem, og derfor også all slurv...
  11 poeng
 5. Spisse gitarer er fett👍
  11 poeng
 6. Gleder meg til å komme hjem, få laget middag, lagt ungene, fortelle fruen at nå er det på tide med alenetid og tilbringe tid med denne herligheten ikveld.
  9 poeng
 7. Da har jeg såvidt begynt å tenke på å bygge en tele eller to, fra scratch, inkludert halsen. Jeg har min egen webside der jeg oppdaterer prosjektet underveis, derfor hadde jeg håpet å slippe å gjøre det fullstendig her! I beste fall vil det komme noen bilder underveis her, men mesteparten vil foregå her: https://asgeirsgitar.no/telecaster-fra-bunnen-av/ Men den spede begynnelsen er her! Et stk spisebord i noe jeg tror er eik er saget opp til emner for 4 kropper og 4 halser. Pr. i dag har jeg ikke delene jeg trenger, har akkurat begynt å samle! Har heller ikke en klar formening om hvor
  7 poeng
 8. Har limp på halsen, montert bridgen litt fresing til pickups. Fikk på strenger og dratt noen akkorder. Denne blir meget lettspilt kjenner jeg. Måtte bestille pickupringer, kommer ikke før langt ut i april, men det går greit. Så en hel del justeringer, filing av nut, også filing av sadlene på denne bridgen, bare noen tynne markeringer på de nå. God påske der ute!
  7 poeng
 9. Skader vel ikke med et bilde av ampen😉
  7 poeng
 10. Ny gitar i hus! Fender American Ultra HSS Texas Tea. Trenger litt tykkere strenger (10-52), så er den «ready 2 rock» som ungdommen sier.
  7 poeng
 11. Ble litt tid til ESP'en idag, og V'en i bakgrunnen. Prøver hele tiden å bedømme hvilken jeg foretrekker, men vanskelige valg når begge to spiller som smør.
  7 poeng
 12. Har frest ut en kropp i furu, mest for å finne ut en grei måte å gjøre det på. Først festet jeg mdf malen oppå, og freste totalt tre omganger ovenfra med håndoverfresen. Tok av malen etter første runde! Deretter la jeg den på fresebordet og tok resten med fresen der. Det er jo veldig mye enklere enn håndoverfres, så jeg vil nok ta så lite som mulig med overfresen, og mest mulig på fresebordet.
  6 poeng
 13. Da ble det kjøp av en brukt topp. Jeg har lånt en annen en ukes tid og ble imponert🙂 Forsterkeren er fra 2012 og ser ut som den kommer rett fra butikken. Forbryteren har noen merker, men det kan jeg fint leve med.
  6 poeng
 14. Etter en relativ lang runde med skal/skal ikke, endte jeg opp med å kjøpe denne brukt. Jeg har hatt en Eastman archtop tidligere og var nysgjerrig på denne klonen av Gibsons kanskje mest kjente jazzgitar - ES175. Den ankom i en ok koffert og var bestykket med uslipte strenger. I tillegg lå plekterbrettet i kassa. Etter litt stell, strengeskift og montering av plekterbrett, er resultatet ganske bra. Jeg får ikke justert strengehøyde som jeg foretrekker uten båndklirr på et par steder, så mulig jeg bør se nærmere på det etter hvert. Spesifikasjoner: Neck Material
  5 poeng
 15. fikk endelig det jeg har ventet på i flere måneder: min nye eastman oktavmandolin. nydelig instrument, veldig moro å spillle på. var spent på hvordan disse eastman-greiene er, og ble ikke skuffet. skjønnheten selv:
  5 poeng
 16. Min favoritt "crossover guitar" !
  5 poeng
 17. For en genial dings! Fikk omsider koblet to amper sammen via dette småtteriet. Den kjører enten eller/begge samtidig, pluss at den har tuner out (alltid innkoblet). Begge ampene er pr nå koblet til ujorda stikk, men det er null støy! Brukes gjerne med batteri eller strømforsyning, men det er vel bare for å drifte ledlysa. Den funker utmerket uten også (men da må du stole på øra... og det gjør du vel) Glæde i de smaa ting som bare fungerer.
  5 poeng
 18. Trenger litt sexy former idag
  5 poeng
 19. Et bilde av fretpresseren. Tok etpar timer å lage den til, men den gjorde jobben bra. Limte en liten skinnbit under for å beskytte bånda under pressing. Den er hengslet i festet.
  5 poeng
 20. Her går det sakte fremover! Har fått fresemaler for tele i posten nå, og jeg har saget til og høvlet 3 emner for halser. Pluss at jeg har laget fresemaler i mdf, fordi de er billigere å ødelegge med en fres som går berserk enn de svindyre akryl-malene!
  4 poeng
 21. Liten Påsketrall! Tester ut de innebygde effektene på mitt senest kjøp, Yamaha SLG200S! 😎
  4 poeng
 22. For de gangene du trenger å chickenpicke painkiller
  4 poeng
 23. De der må vel brukes sammen med crocs?
  4 poeng
 24. Jeg tror ikke dette vil ha noe for seg, skal jeg være ærlig. Gitaren din er halstung, og det vil den alltid være med mindre du henger en bilfelg (Volvo, type stål) fra bakerste reimfeste.
  4 poeng
 25. Jøssoball.... I min søken etter original footswitch til denne har jeg kommet over en håndfull annonser (Ebay, Reverb etc). Jeg vet at prisforlangende er en ting og hva de faktisk går for er annen, men jeg tror har gjort et greit kjøp når jeg betalte tilsvarende 22 stk gode butikkøl. Jeg har sett priser fra 120 gode butikkøl til 180 gode butikkøl. Steike....nå ble jeg tørst.
  4 poeng
 26. Det vi lærer her er at crossover-gitarer stort sett alltid innholder elementer fra Telecaster
  3 poeng
 27. Hadde en slik som jeg angrer på at jeg solgte: B3 Phoenix.
  3 poeng
 28. Her er min gamle Ibanez:
  3 poeng
 29. I dag er det fretpressing, med en hjemmelaget presser. Jeg prøvde å banke de ned først, men sikkert litt trange spor. Det gikk mye bedre med pressemetoden.
  3 poeng
 30. Chillum, bøtte, plastflaske, aluminiumsfolie, saks, vann og fyrtøy. EZPC.
  2 poeng
 31. Gratulerer med fet, vintage Stratocaster! Nå ligger det en enda fetere "vintage" Grecocaster på Finn. Den sier alle er mye bedre! 😁
  2 poeng
 32. -28 er Rosewood, -18 er Mahogany ... | du trenger en -18 :|| ;)
  2 poeng
 33. 2 måneder gammel/ny 0-18 ... Fantastisk lettspilt og vellydende liten kasse ! Men jeg er Collingsoholiker, så da ... ja ... Stuebrukt og strøken ... Nye strenger. 25000,- Tranby.
  2 poeng
 34. Trodde double cream Super distortion var den eneste dimarzio mikken som gjaldt. Kun cream dog, den sorte låter langt ifra så bra. #tonecolour
  2 poeng
 35. Hei Nai Jeg liker ikke elektriske gitarer med "hulrom i kroppen"! Jeg vil heller ha den konsekvente forskjellen som en plankegitar gir til en god og "ekte" akustisk. For uansett hvor mye hulrom der er i archtop, f-hull eller halvakustiske gitarer med eller uten midtblokk, er den akustiske klangen i beste fall kjedelig. (Jeg er fiolinmaker.)
  2 poeng
 36. Vi har vært et «av og på» hobbyband og sideprosjekt i snart tjue år. Like elendig, men merkelig nok det bandet jeg har fått flest forespørsler om å spille konsert med. Da samler vi oss, spiller konsert og går i hi igjen. Nå har vi for første gang fått oss eget øvingslokale og fast øvingstid (to gang i måneden; er vi prog eller?). Jaja, så nå skal vi lære oss å spille egne låter, og da har vi plukka frem 40(!) favoritter. Trøndersk pønka rock her, altså:
  2 poeng
 37. Skulle til å tipse deg om å gå på Clas og kjøpe en Mooer Yellow Comp. Meget oppegående liten dings for lite penger. Til og med i mine verste pedalmani-dager når pedalbrettet ble bygget om to ganger i uka så sto den på brettet mitt i månedsvis.
  2 poeng
 38. Man MÅ jo ikke bruke hvit skjorte så det synes best mulig (bortsett fra når man skal vise den fram i en annonse da). Jeg mener å huske fra musikkvideoene på SKY-channel i forrige årtusen at ZZ-top hadde noe feste mitt foran på "magen" som gjorde at de kunne snurre gitaren og bassen rundt som en propell. Kanskje det hadde vært noe?
  2 poeng
 39. Regner med det blir å lære seg alle Cynic-skivene nå da?
  2 poeng
 40. 1+ Klistre på innsiden av control cavity plate, er ofte ikke så mye som skal til for å gjøre en forskjell. Og 100% reverserbar https://www.biltema.no/bil---mc/mc/verkstedutstyr/verktoy/balanseringsvekter-5-g-8-stk-2000021024
  2 poeng
 41. Ser litt jalla ut ja. Vet at Heafy bruker dem pga rygg- eller skulderproblemer, så det er jo en gyldig grunn tenker jeg. Så kan man jo påpeke at han kanskje skulle spilt noe annet enn Les Pauls, men... Jada, neida, så...
  2 poeng
 42. Praktisk og ergonomisk, helt sikker, men vakker? Nei. Litt som sånne tå-joggesko.
  2 poeng
 43. Hvilket kit? Klon er jo relativt enkel. Diodene kan være tricky da germanium dioder brekker/knuser før du har sagt bø Snakker av erfaring med dette kitet. Den har jo en bryter med bytte mellom to forskjellige diodepar så jeg fikk tak i noen gamle USA produserte 1N34A (samme som i originalen) og satt i andre posisjon (og ja det er lydforskjell når gain dras opp mellom nye og gamle dioder). Har kalt min "The Mongol" Link til et lite lydklipp: https://youtu.be/oi_VEC-T2yw
  2 poeng
 44. Du vet at når man selger julegaver man har fått så havner man på shit-listen til nissefar?
  2 poeng
 45. Man spøker ikke med The Iceman! 😃
  2 poeng
 46. Denne har ikke noe navn på headstock, men om jeg husker riktig hadde annonsen Mirage eller begge deler Iceman/Mirage i beskrivelsen (Yahoo Japan for 10-12 år siden). I kataloger er det stort sett Greco som har 3-in-line kontroller så da er det nok en "hjemmemarkedet Iceman" dette her, dvs en Mirage. Vanligvis undersøker jeg slike ting helt til jeg kommer til bunns, men ikke denne gangen rett og slett fordi denne beholder jeg og har dermed ikke behov for å finne info til en salgsannonse. Gold hardware som har aldret naturlig
  2 poeng
 47. Tror faktisk det er lettere å "sprenge" en stor høyttaler med liten forsterker enn motsatt. Se f. eks https://www.gearslutz.com/board/so-much-gear-so-little-time/487919-reasons-underpowered-amps-blowing-speakers.html og https://www.avforums.com/threads/how-can-an-underpowered-amp-damage-speakers.47762/ Så lenge du bruker ørene dine går det bra.
  2 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.