Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 18. mai 2020 i Innlegg

 1. 6 poeng
 2. 5 poeng
  For en liten uke siden kom flyglet. Musikk har lenge vært sentralt i mitt liv, så nå var det på tide å gi det større fysisk plass. Etter at ideen om å skaffe et startet i det spe for en stund siden, åpnet muligheten seg etter salg av en gitar. En pianist jeg spiller med og jeg dro på road-trip og testet til sammen 13 flygler, og landet på et tsjekkisk et. Merket er Bohemia Janacek 185 cm 2007 modell i strøken stand med 10 års garanti. Det ble kjøpt hos Hellstrøm Flygel og Piano AS i Oslo. Spisestua måtte vike😊
 3. 4 poeng
  Da tror jeg at brettet erklæres fullt - og vel kanskje endelig. Pedalrekkefølge inn øverst til høyre A-B boks (ikke en nødvendighet men gjør gitarbytte enklere -> TU-2 -> så ned til Fuzz Face (germanium) -> inn i phaser -> muff (rams head) -> boost og TS i en boks -> Klon av en klon -> Tremolo -> Chorus+ -> Flashback 2 delay. Lille boksen nederst til venstre er for tap tempo på delaypedalen og den med stjerna er for kanalbytte på Blackstarforsterkeren.
 4. 3 poeng
  Mitt første pedalbrett som det er lagt litt tanke bak, og ikke bare noen pedaler på ett brett. G50>tuner>wah>808>rat>switcher>phaser>chorus. Switcheren fungerer som en kanal switch for ampen og legger til reverb og delay når den er på clean kanalen. Ikke en fryd for øye, men det fungerer, og jeg trenger aldri trykke mer enn en gang for å havne der jeg vil
 5. 3 poeng
  Artig å teste to like gitarer med forskjellige pickups. Den med EMGer tilhører en kollega, den med BKP er min.
 6. 2 poeng
  Hvis du vil ha et meget bra innspillingsprogram (DAW) er Cakewalk gratis nå. https://www.bandlab.com/products/cakewalk Innstruksjon finner du på youtube. jeg anbefaler denne serien fra Creative sauce (anbefales også for brukere av andre daw) anng. dårlig lyd på mikk: Jeg vil tro at du brukte en studiomikk (kondensatormikrofon) som trenger strøm (fantompower) fra lydkortet, brukte du det? Og du stillte vel innput gain på lydkortet sånn nogenlunde?
 7. 1 poeng
  Det ser ut til at dette er en 1976 modell (http://www.superiormusic.com/page195.htm) og ikke en 1971, som jeg trodde det var når jeg kjøpte den. Jeg fikk ikke redigert tittelen i annonsen, så da gjør jeg det her.
 8. 1 poeng
  Gøy å spille synthwave på gitar, så her kommer litt mer:
 9. 1 poeng
  Den ser fin ut, men jeg har gitt opp med ampmodellers. Jeg behøver bare ett par gode amps jeg liker, ikke 100. Men om jeg skulle gigge mye var den nok lett å ta rundt.
 10. 1 poeng
  Montert noen eksterne jacks for lettere tilgang. Neutrik female/female.
 11. 1 poeng
  Hmm... tenker så det knaker nå... fikk endelig e-post fra G66. Riktignok versjonen uten headtelefon utgang. Med hodetelefonutgang kommer om noen uker står det... Fristende å ha en amp-sim på brettet, men samtidig... veldig mye å skru på og dyr...
 12. 1 poeng
  Den phaseren er nok min favorittpedal. Overlevd flere år på brettet mitt 🥳
 13. 1 poeng
  Takk for nyttige innspill! Jeg skal koble det opp og ta bilder, slik at det er mulig å skjønne hva jeg har gjort. Godt mulig jeg har knotet det til med koblinger og innstillinger!
 14. 1 poeng
  Det er ikke ofte jeg legger ut klipp med gitar. Det er et instrument jeg stort sett "knoter" på uten at det blir noe ut av det, men følte denne versjonen av banjolåta Moonshiner ble branok til at jeg kunne laste den opp? Moonshiner
 15. 1 poeng
  Ja, veldig. Gir ett stort repertoire av effekter, og det meste lyder bra. Bruker dual funksjonen hele tiden på 500 boksene, og stereo til wet/dry og keyboard. Bruker dem også som insert effekter i daw, så veldig alsidige, og ganske billig når de kan brukes til så mye..
 16. 1 poeng
  Har en Blackstar HT1-r også, kan anbefale den med.
 17. 1 poeng
  Den forsterkeren jeg bruker mest nå er en Blackstar ID:Core 40 (2x20 Watt). Står på pulten på hjemmekontoret. Jeg kjøpte min brukt for 900 kroner og angrer ikke. Har ikke bluetooth, men jeg kjører uansett for det meste forsterkeren inn i lydkortet og bruker hodetelefoner når jeg klimprer hjemme for tida. Da er det ikke noe problem å kjøre backing tracks e.l. Forsterkeren har MP3 inn i form av minijack. Men som Troll skriver - det er ikke helt rørfølelsen uansett. En Blackstar HT5(R) er et godt valg hvi du vil ha en rimelig rørforsterker. Kjøpte en brukt HT5 topp (ikke r - som betyr uten reverb) med et 12" kabinett for 1500 på Finn til jr til jul. Knallforsterker.
 18. 1 poeng
  Stremmer ganske bra. Og det virker som Precision er dyrere enn Jazz. Vil også anbefale Fender Japan. Ligger helt opptil USA spør du meg. Prismessig midt i mellom Mex og US.
 19. 1 poeng
  Hei. Først så kom melodien som jeg syntes liknet veldig på Sugarcubes "Birthday". Noe den kanskje ikke gjør så mye. Og da jeg skulle lage noe mer på den så tenkte jeg at jeg skulle lage noe som minnet om Iron Maiden. Det hadde jeg ikke gjort før. Resultatet ble helt greit syntes jeg. Ble litt vanskelig med å få alle gitarene til å mikses sammen. Jeg er ikke veldig flink til det.
 20. 1 poeng
  Spar litt til, og se om du finner en Boss Katana.
 21. 1 poeng
  Likte det veldig godt fram til ca. 1.20. Da ble det lydbildet tynt, og det programmerte trommesporet ble veldig framtredende på en negativ måte. Fint gitarspill! Etter 3.07 er du tilbake på temaet som funker fint.
 22. 1 poeng
  Har overvåket Mexico-basser på Finn lenge selv; det ser ut til at 4-5k er den generelle sweet spoten for "vanlige" MiM-basser (Fender Standard er ofte litt rimeligere enn Fender Player, men ikke så mye). Av og til dukker det opp noe til 3k, men de forsvinner veldig fort. Ville ikke betalt over 5k for en Fender Standard tror jeg; de gikk vel for 7-8k ny.
 23. 1 poeng
  Er vel som gitarer - varierer med prisklasse. F.eks Vinteraserien er knall, rimelige Mexico så er det ikke store forskjellen til topp Squier. (Sier han som eier en Morgan Jazz bass og egentlig ikke har peiling)
 24. 1 poeng
  Brukt Laney CUB10 kan være veldig interessant forsterker for hjemmeøving.
 25. 1 poeng
  Blackstar Fly 3 brukes hyppig her, iallefall. Bluetooth er iallefall et must (streame backingtracks og låter du kan øve til). Genial liten sak
 26. 1 poeng
  ei lita beta fra det kommende albumet vårt som kommer den 29. Mai
 27. 1 poeng
  Ser jo helt fantasrisk ut ihvertfall! Virker som det er meget bra greier og. Gratulerer!🤗
 28. 1 poeng
  Ja, vanlig trelim duger. Pluss noen ordentlige tvinger.
 29. 1 poeng
  Feeett! Har så lyst på flygel altså.
 30. 1 poeng
  Gratulerer med nydelig gitar!
 31. 1 poeng
  Til nå har jeg kjøpt ei plate i år, men falt for fristelsen og måtte fylle noen hull (høhø) i samlinga. Venom, Voivod og Veltic Frost.
 32. 1 poeng
  Jeg har også gjort dette ved noen anledninger.
 33. 1 poeng
  Jeg har gjort det på en nylonstrengsgitar, da tok jeg av sadelen og pusset den på undersiden med sandpapir på flatt underlag. Funket fint.
 34. 1 poeng
  Hei du, Har dette instrumentet også. Har sett på denne videoen hvor det er en som stemmer om sin guitalele og tips til det. Han bruker tester ut 3 forskjellige typer strenger ment for korte gitarer. Og endte vel opp med noen kvalitetsstrenger til en stiv pris.
 35. 1 poeng
  Bruttern kjøpte den brukt fra Jonny Musikk i 2007, så det stemmer bra med kassa, men gitaren er som sagt fra 1998!
 36. 1 poeng
  Dagens variant
 37. 1 poeng
  Min nyanskaffede Riffmeister. Hadde i utgangspunktet lyst på gitar med p90, men det var noe begrenset utvalg av finisher. Hadde noen deler liggende, så har montert tone pros locking stoptail og bro, hipshot locking tuners, samt iron gear blues engine pickups. Ingen av delene var veldig nødvendig, da den orginale hardwaren virket solid. Digger fargen og feelingen på finishen. Blir ingen fingermerker og fantastisk matt og rask hals.
 38. 1 poeng
  Fornøyd med de Boss-boksene? Vurderer selv OD 200.
 39. 1 poeng
  Kan ikke få understreket nok hvor viktig en god set-up er. Sikker på at mange av gitarene jeg har kjøpt brukt på Finn, selges fordi eieren har hatt rævva oppsett og dermed tror gitaren er kjip.
 40. 1 poeng
  Tilbake fra den obligatoriske «ny gitar»-servicen. Set-up og båndslip. Fra ubehagelig høy action til «spiller som smør» 🥰 Denne skal få max spilletid fremover.
 41. 1 poeng
  Ny på Gitarnorge her. Bor i Danmark, derfor navnet. Men fødd i Porsgrunn, og tjent verneplikt på Stjørdal, Stavern og Bodø for en del år siden. Kommer på Lillehammer en gang i mellem. Spilt gitar siden teenageårene on/off, og er nå 50. Gitaren lever stadig, og har mye moro med det. Tuller med litt hjemmestudio, skriver litt egne sanger, og liker mye forskjellig musikk. Mye gitarister så som Knopfler, Ritenour osv. men også norske greier som Odd Nordstoga, Hellbillies osv. Sitter som folk flest hjemme i corona stua, leter etter tidsfordriv, og forumet her så hyggelig ut, så her sitter jeg med kaffi sent på kvelden og leser med. Det norske er litt rustete da jeg kommuniserer mest på dansk og engelsk til daglig, men om det glipper, da vet dere att det er dansken som sliter litt.. Gleder meg til att få poste og skrive litt manna prat her. Ses!
 42. 1 poeng
  Og så kan det jo også være en ide å plassere strømforsyning under brettet.
 43. 1 poeng
  Veldig fin! Røsk av plekterbrettet. Casinoen er vel en av få hvor jeg synes plekterbrettet er litt i veien (utseendemessig). Synes helt standard 10-46 strenger er helt greit på alle typer gitarer jeg.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.