Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 23. jan. 2020 i Innlegg

 1. 12 poeng
  Er ikke bare lyden som er en opplevelse når man bestiller fra Montys! Nå blir Les Paulen som @juzzizhow donerte en glad Lester
 2. 10 poeng
  Fått fikset 2006 Explorer nå . Fretboard var utrolig grapsete og måtte polere bånd . Er en liten sprekk bakpå halsen etter roting med en svært trang tilgang til truss mutter . Er nok helt ufarlig men forseglet med litt lakk . Bånd er veldig bra - nut er lav men går akkurat . Fin orig. hardcase med de tykke lærhåndtaket + alle papirer . Satte kromcovers på orig. 496R 500T pickups - dette roer de ned ørlite og med litt lavere pickupshøyde så funker de ok ( til metal) . Skal den brukes til annet enn metal så bør nok pickups byttes , men nå er det vel stort sett metalfolk som kjøper Explorer ...... Byttet truss mutter da den gamle var nesten helt slitt ut - bridge gjort om til locking med to små studs - nytt svart 3-ply pickguard som jeg hadde liggende ( er ennå plast på den hvis noen lurer på utseendet) . Er mulig jeg setter på tophats med metal pointers senere . Spiller helt ok nå etter et oppsett .
 3. 10 poeng
  Tja... skal liksom bli en gitar, etter hvert.
 4. 10 poeng
  Har snust på HSS Ibanez AZ en god stund nå, så når 4Sound Gjøvik kjørte 40% rabatt på et lass med Ibanez så klarte jeg ikke dy meg. Finishen heter "Blue Iceberg Gradient" - Hadde jeg hatt fritt valg hadde jeg gjerne valgt en annen finish, men den har vokst veldig på meg likevel. Ibanez Premium, som vil si Made In Indonesia, men så langt merker jeg ingenting til manglende kvalitetskontroll i alle fall. Jeg hadde litt problemer med å holde stemminga, men nye strenger og litt blyantstøv i nøtta ser ut til å ha tatt knekken på det. Nå kan det divebombes over en lav sko, om jeg skulle føle for det. Specs: - Roasted maple hals og gripebrett og bånd i rustfritt stål - Gotoh vibsystem og locking tuners - Fullblods Seymour Duncan Hyperion pickups, med et switchingsystem som i alle fall ikke gjør at jeg savner muligheter: Generelt en ekstremt gjennomtenkt og godt designet gitar med et hav av lydmuligheter - Optimal for en som meg som stort sett kun eier én gitar om gangen men likevel vil kunne spille alt fra gamle Eddie-riff til stillferdig fingerplukket ambient.
 5. 8 poeng
  Blir å plukke opp denne i kveld. Ikke ofte denne bare blir stående.
 6. 8 poeng
  Denne igjen. Brukt et par timer på båndarbeid nok en gang. Hadde det vært en dyrere gitar, hadde jeg satt det bort... 😉 og hadde det ikke vært for at akkurat denne gitaren låter j@@lig bra, hadde jeg gitt opp. 😂
 7. 8 poeng
  Plukket opp denne på Posten i dag, og den hadde alle tonene jeg håpet den skulle ha (og som jeg til nå har forsøkt å skru meg frem til med en Telecaster). Nydelig hals og ekstremt komfortabel gitar over hele fjøla. Ikke førstevalget av finish må jeg innrømme, men den har en egen sjarm likevel.
 8. 8 poeng
  Definisjonen på clean. Tung og diger femtentommer med aluminiumsknapp (Eminence, basert på JBL D120F) og større kabinett enn vanlig blir dyp og svær lyd. Som ny, god deal. Her i naturlig samvær med CS Jazzmaster 1998. Happy!
 9. 7 poeng
 10. 7 poeng
  Dagens rig: '81 Greco Sg og 75 Fender Quad Reverb.
 11. 7 poeng
  Kom idag, epiphone sg custom 🙌
 12. 7 poeng
  Sitter på jobb i Nordsjøen og stusser litt på hvilken løsning jeg skal gå for ang. plekterbrett/plassering av knotter, switch osv. Kikket litt etter inspirasjon på nettet og har blitt delvis overbevist om at Telestyle kontrollplate egentlig hadde vært kult på denne. I tillegg er det enkleste løsning da det medfører minst fresing (?), og originalt plekterbrett kan tilpasses etter at kontrollplate er montert Tror dette blir løsningen ja
 13. 7 poeng
  Jeg hadde tenkt å kjøpe et emne til nut på Musikktorget på Moa(som er rett ved heimen) men bestemte meg for en ferdiglaget denne gangen. Flaks, men den passet med minimalt tilpassing.
 14. 6 poeng
  Har i dag fått frest halslomme og rundet av kantene på kroppen. Kjøpte en fresemal på ebay, men den passet dårlig til halsen, så jeg laget en ny i mdf. Må si meg fornøyd med passformen, selv om det ikke ble helt supertight 😊 Nå blir det montering av hals og plassering av bro så snart skruer og bakplate dukker opp i postkassa 😊
 15. 6 poeng
  Da har jeg tenkt å prøve å bygge en ES 335 lignende gitar. Har fått laget malene, det ble en del (laget alle først i 6mm kryssfiner før jeg laget dem i 19 mm MDF). Lokk og bunn å¨gitaren er vel originalt laget av tynne plater som limes og presses sammen i riktig form men det får jeg ikke til så jeg har tenkt å hule/frese ut formen på dem.
 16. 6 poeng
  Nye rustfrie studs, som forøvrig var tommer. Bare knuckle rebel yell i bridge og nailbomb i neck, aget stop tail og bridge i syre og noen nye reflector knobs. Mangler bare å få på plass et plekterbrett nå som matcher bindingen, så er jeg fornøyd
 17. 6 poeng
  Oppgradete nettopp kosekroken med et par veggoppheng.
 18. 5 poeng
  What!!!??? Du må jo fatte og begripe at en gitar uten gripebrett i rosewood som er hugget med en vårkåt sild og fraktet gjennom Gobi-ørkenen på en trebent kamel leid av en munk med en testikkel er ubrukelig?!😜 Og i tillegg tør du skrive det her på gitarnorge?! Slikt blir det streik og gatekamper i Paris av!!!😜
 19. 4 poeng
  Må vel poste status etter at Ceriatone Horsebreaker er på plass MXR Isobrick strøm, og alt unntatt tuner og looper går via Gigrig. Euphoria har vært, og er fortsatt, "allways on", men det har Horsebreakeren blitt også gitt. Clean: Euphoria + Klon. Semi-clean Strat eller mild overdrive humbucker: Euphoria + BB Bluesrocka crunch: Euphoria + Klon + BB. Soloboost på toppen: venstre side (TS9) av Strymon Sunset i tillegg. Barnslig 80-talls jokking: Euphoria + BB + høyre side av Strymon Sunset (OCD). Soloboost på toppen: Klon i tillegg.
 20. 4 poeng
  Vet fortsatt ikke hvorfor jeg driver og påstår at ting har stabilisert seg 😄 Har nedskalert, både for å finansiere ny gitar og etter en liten faktisk evaluering av behov. Har også endelig "turt" å dykke dypere ned i HX Stomp sine muligheter, noe som etter hvert ekskluderte behovet for eksterne overdrives. Vel... for denne gang i alle fall. Er vel ikke permanent dette oppsettet heller 😄 Noe skal man jo bruke tiden på, tross alt.
 21. 4 poeng
 22. 4 poeng
  Peavey Predator som er skallopert, latterlig morsom gitar. Strenget med 9-ere og inn i en Soldano’ish preamp. Rock’n’roll-fiskeboll.
 23. 4 poeng
  Dette er en gitar jeg satt sammen av deler fra Stewmac og et sett EMG SL20 (var montert på et plekterbrett) og solgte for mange år siden. Forrige helg kjøpte jeg den tilbake. Morro å ha gitaren som ble laget sterkt inspirert av Steve Lukather sin Valley Arts på 80-tallet (?)
 24. 4 poeng
  Litt metal-stemning her idag. Ikke den vakreste gitaren i samlingen, men den gjør definitivt jobben.
 25. 3 poeng
  Jeg har 2 stk. liggende . Kjøpt i USA før krona raste . Den ene er strøken og den andre er pen stand . Begge har Gibson kasser . De stiger i pris på Reverb/Ebay ( så en til 11k ) , men har sett noen få til ca halv pris i Norge . Pen svarte ebony fretboards med crescent moon inlays . Det kom ut noen på slutten med Ebony/dot inlays da Gibson var tom for crescent moon inlay fretboards . Det er finere tykkere blankere "lakk" på disse gamle faded i forhold til nyere og generelt bedre kvalitet . Halsene er bedre . 498t 500t pickups som er vanlig på Flying V . Begge har tophat knotter - jeg har ikke byttet de , så de kom muligens med de originalt......Begge er 2002 . Prøvde å få tak i svart 3-ply brett til en av de , men klarte ikke å finne en som passer til ok pris .
 26. 3 poeng
  Da mangler bare trommesettet 🤔
 27. 3 poeng
  Lagde et kjempeenkelt brett her om dagen. Brukte en bit av ei list på 40 cm, og to 40 cm biter brun lyslist fra ei gammel kjøkkeninnredning og et par kiler laget av en bit plank. Forborra for at det ikke skulle sprekke før jeg skrudde sammen det. Borra også hull-i-hull 4 - 5 ganger for å lage spor til bærebåndet. Hadde en skvett sort maling som jeg mala på det ubehandlete treet. Brukte et sånt gammeldags "jetski-bånd" til å bære i, og borrelås fra Jula under pedalene. Pedalene er fra NUX eller NU-X som det hette før. Helt greit billige Kina-pedaler perfekt til mitt bruk. De drives av et NUX strømadapter, med en daisychain fra Ibanez. Patchkablene er type Klotz fra Clas Ohlson.
 28. 3 poeng
  Jeg syns Obsidianwire ser greit ut ! Hvis du skal teste mye pickups viker det smart ! Men hvis du vil teste forskjellige potmetere og/eller tonekondiser så ... ja ... You get the point ! Og jeg syns også du bør gjøre en innsats og lære deg lodde ordentlig !
 29. 3 poeng
  Ernie og Eddie, brothers in rock!
 30. 3 poeng
  Dagens hyttegitar(er)...
 31. 3 poeng
  NPD tidligere denne uken.Ikke ofte jeg klarer å få god lyd med ekstern distortion, men denne falt i smak 😊 låt ekstra fint med en mild boost i front.
 32. 3 poeng
  Skrudde ut abr studsa, og de har fått seg en støyt. Heldigvis har jeg noen rustfri liggende som @Audun sendte for en god stund siden mtp å bytte ut i min lp classic, kom aldri så langt, men nå kommer de godt med 👌🏻
 33. 2 poeng
  Ligger en Axis ute på Finn nuh. Beste gitar’n, ass.
 34. 2 poeng
  Jeg har hatt denne på brettet i noen år nå, helt kanon kompressor! Men lages ikke lenger og er litt dyr, tror jeg betalte rundt to lapper for den.
 35. 2 poeng
 36. 2 poeng
  Da var Cutlass på plass. Trenger nye strenger og en ørliten set-up, men ellers veldig lovende.
 37. 2 poeng
  Okay, da er det en god pris! Det er en glossy cherry - med kasse. Vet ikke hvilket treverk det er i gripebrettet, men det betyr lite (aka ingenting) for meg.
 38. 2 poeng
  Gravde litt på nettet om Pelham blue, og fant dette, hvis du fortsatt vil heller ha den fargen. http://paintref.com/cgi-bin/paintdetail.cgi?dupont=4038L Kanskje hør med disse, for jeg er usikker på om de vil ha fargekoden 4038L eller 882-93662L, men kanskje de forstår mer av info'en på paintref. https://www.spraylakk.no/kontakt-oss/ Men det ser ut til at info'en fylles ut med; Merke Cadillac Modell Cadillac År 1960 Fargekode Dupont 4038L -? /- 882-93662L -? hvis du vil ha det på sprayboks. https://www.spraylakk.no/produkt/spraylakk-fargekode-400ml/
 39. 2 poeng
  Du sier det selv. Du er i utakt.
 40. 2 poeng
  Nja, jeg tenkte hvis han hadde multistrømforsyning typ:
 41. 2 poeng
  Burde det ikke være omvendt?
 42. 2 poeng
  Hvis du vil prøve deg igjen på lodding, så har jeg noen par tips til å få jobben lettere gjort. Det er først og fremst viktig å gjøre loddespissen ren, og tinn-fylt. Før jobben, mens man holder på, og etter jobben. Det er bedre å rense for mange ganger enn for få. Urenheter spiser loddespissene selv om loddebolten bare ligger og ikke blir brukt. Jeg vil anbefale er messing ull til å vaske loddespissen. Den er 10 ganger bedre or raskere enn svampen. https://no.rs-online.com/web/p/soldering-iron-cleaning-accessories/0200354/ Hvis du ikke har noe form for metall beholder, bare kapp en ølboks i to for å lage en til messing-ullen, og bare stapp loddespissen 2-4 ganger ned i den, og vipps, ren spiss. Ikke vær redd for å kjøre på litt for å skrape urenhetene av. ---- Neste tips er å smelte inn tinn på ledningstuppene, og kontakt-punktene først, og så mer tinn til å låse det sammen. ---- Kan være også greit å ha 2 typer loddespisser til bolten. En spiss (kjegle form), og en flat. (flatt skrujern form) Jeg liker flat, men kommer ann på formen som skal varmes. Hvis du kjøper nye, husk også å legge til tinn på spissen så fort så mulig når den blir varm for første gang. ---- Hvis usikker under jobben, ta ''prøve-runder'' med alle stegene med loddebolten kald, for å se hvor loddespissen har god kontakt som ser ut til å ha fort varmeutvikling med hva som skal varmes, før man kjører til. Her er en av de lett/lav smeltepunkt type loddetinn (60/40 blanding) hvis du hvil ha det også. https://no.rs-online.com/web/p/solders/1047173/ ---- Lykke til.
 43. 2 poeng
  Gammel tråd men...: Jeg lette lenge til min Ibanez Talman-bass, og endte opp med disse og er fantastisk fornøyd. Må vel ta med at jeg egentlig spiller gitar og kjøpte min første bass (Ibanez TMB30) for ca et år siden. https://evenstadmusikk.no/ghs/1106275/ghs-3020-bass-precision-045-095-flatwound-short-scale Fra nettsida: https://www.ghsstrings.com/products/11282-short-scale-precision-flatstm
 44. 2 poeng
  Strålende japansk RG fra 1995 selges. RG 507 ble visstnok bare ble solgt i Europa men er omtrent identisk med RG 570. Gitaren er i veldig god stand tross sine 25 år med lite båndslitasje og generelt lite slitasje. Mangler bakplate. Nettopp justert og satt opp. Selges uten kasse men har god emballasje. 3500, - inkl frakt ved forhåndsbetaling. Bytter kan være aktuelle men foretrekker salg.
 45. 2 poeng
  @WelhavenT Du kiler mine edle deler med den Axisen.
 46. 2 poeng
  Holder fortsatt en god knapp på @juzzizhow. Fortsatt ingen penger involvert, men en god samtale og et godt smil + at jeg ble en liten forsterker rikere
 47. 2 poeng
  De fra Orvillen er nok millimeter og de som kom fra en LP Classic er nok tommer. Japansk VS Amerikansk.
 48. 2 poeng
  Bare å legge de nye inntil de gamle, er det samme gjenger ser du det med en gang:
 49. 2 poeng
  Fikk Selmeren levert på døra i går. Velholdt og fin. Nå trenger jeg bare et kabinett så jeg får fyrt den opp...
 50. 2 poeng
  Dagens øvings rigg 🤘🏻
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.